Звездни компромати- 169

• 59 803
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
  • София-Младост
преди малко от фейсбука на Венета Райкова:"снощи от ЧРД на мъжа ми!!! аууу ама това първата снимка на Андрей и Надя ли еееее?? какъв съм папарак!!"
цък
Simple Smile)) Бързо действа
http://lifestyle.ibox.bg/news/id_1974015481

# 676
  • До морето
За Яна и Петко съм сигурна, че са заедно (доколкото мога да съм сигурна, без да ги познавам  Mr. Green ). На нея й е изписано на лицето. По същия начин навремето гледаше Орлин по репетиции и го изяждаше с поглед, пък тука обясняваха колко обичала приятеля си, който също участваше в Денсинг Старс!

За Ани Хоанг, не знам, има един тип жени, дето само като ги видя ми изглеждат нечистоплътни, е тя ми е точно такава  Rolling Eyes Люси, сега си го спомних, колко много ми харесваше навремето  Heart Eyes Той в крайна сметка обясни ли защо се е получило това с килограмите, здравословен проблем ли е?

Тая Венета, как може да е такава простакеса  ooooh!

# 677
  • В Космоса

Много ме кефи ква е изчаткана. Sunglasses

Честита рожба на Едуард!  bouquet

# 678
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз я  харесвам, но понякога ми идва в повече- и визията и, и безумното съжителство с любовник и съпруг под един покрив.

# 679
За Яна и Петко съм сигурна, че са заедно (доколкото мога да съм сигурна, без да ги познавам  Mr. Green ). На нея й е изписано на лицето. По същия начин навремето гледаше Орлин по репетиции и го изяждаше с поглед, пък тука обясняваха колко обичала приятеля си, който също участваше в Денсинг Старс!

И аз така мисля. Тия прегръдки и погледи хич не ми се струват само приятелски.

# 680
Харесвам нестандартни и екстравагантни хора, Тилда Суинтън смятам, че е достатъчно такава по природни данни и добре допълва с обличане. Такива фотосесии, обаче, и подобни мероприятия са ми вече натрапена и форсирана артистичност. Видяли сме я, че е много по- различна от нас, достатъчно е, няма нужда да продължава с идотщината.

# 681
  • До морето
Харесвам нестандартни и екстравагантни хора, Тилда Суинтън смятам, че е достатъчно такава по природни данни и добре допълва с обличане. Такива фотосесии, обаче, и подобни мероприятия са ми вече натрапена и форсирана артистичност. Видяли сме я, че е много по- различна от нас, достатъчно е, няма нужда да продължава с идотщината.

Аз не я харесвам именно защото смятам, че да е различна не й идва от вътре  Wink

Честита рожба на Едуард  Heart Eyes

На Николета тоалета е точно за Сен Тропе, в краен случай за Какао Бийч  Mr. Green , само не и за нощно заведение при температура под 10 градуса! По- неудачно щеше да е само ако беше отишла на опера така, ама едва ли има такава опасност  Laughing

# 682
# 683

Чорапите на момичето на заден план ме убиха!  doh

# 684
Много ми харесва екс съпругата на Люси - Преслава. Преди време бях я видяла в един клип и даже питах кое е това момиче.  Ето песента на Мария, и тя не е лоша с Блатечки е клипа, а Преслава е тази, която слиза от лимузината.
http://www.youtube.com/watch?v=1WWzYBxAO3w
инджой Simple Smile
И на мен клипа ми хареса, за песента не мога да кажа, защото изключих звука. Но ми направи впечатление, че освен "Не ме обичай", Мария има и песен "Не те обичам". Laughing
Относно Николета - и мен леко ме потресе плажното костюмче, но явно за нея си е нормално да се появява разголена в минусови температури.
Добре, че споменахте за Тилда Суинтън - не го знаех това за мъжа и любовника й.

# 685
Не знам дали е внушение, но на Алисия и Ники много им личи разликата в годините.

# 686
Има някаква много силна нежност в снимките на Алисия и Ники М. Много хубава двойка са ми.

Да, много си отиват.

# 687
Ами ти пък: студено му е на девойчето, не може да тръгне босо...

Честито детенце на Едуард. Много се радвам на звезди, които успяват да си запазят личния живот. В този ред на мисли ми дожаля вече за Рейчъл Билсън, те отишли на почивка хората, а само ги снимат ли снимат...

А ето нещо и от мен:
Страхотна Сара с момичетата

# 688
  • До морето

Ми студено му е на момичето, обуло се е  hahaha. Пфууууу, то все сме недоволни - Николета що е гола, туй девойче що е с чорапки  Laughing Laughing Laughing

# 689
  • София-Младост

Ми студено му е на момичето, обуло се е  hahaha. Пфууууу, то все сме недоволни - Николета що е гола, туй девойче що е с чорапки  Laughing Laughing Laughing
В случая обаче девойката е с къси чорапки, или аз поне ги виждам така и с токчета. Тя като стане никой няма да знае, ама така кръстосана...Wink))

Общи условия

Активация на акаунт