Звездни компромати- 169

• 59 803
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
Люси, сега си го спомних, колко много ми харесваше навремето  Heart Eyes Той в крайна сметка обясни ли защо се е получило това с килограмите, здравословен проблем ли е?
Беше казал, че е от начина му на живот, не е болест.

Бренда Стронг 1     2   3   4  на 53г. Heart Eyes

# 691

Има хубаво тяло, но въпреки това не ми харесва на последната снимка. Веднага се сетих за темата: Отива ми, но не ми прилича (или нещо подобно). На първата снимка е по-добре  Peace.

# 692
За Ани Хоанг, не знам, има един тип жени, дето само като ги видя ми изглеждат нечистоплътни, е тя ми е точно такава  Rolling Eyes

Абсолютно същото чувство изпитвам като я видя!

# 693
  • Варна

Има хубаво тяло, но въпреки това не ми харесва на последната снимка. Веднага се сетих за темата: Отива ми, но не ми прилича (или нещо подобно). На първата снимка е по-добре  Peace.

Да, не и прилича и дори не и отива ( последната снимка) - прекалено кльощави крака в комбинация с широк ханш. На първата изглежда много по- добре точно заради удължената пола.
Направи ми впечатление, че и тя си е с естестените бръчки, но са далеч по-  малки от тези на Брук Шийлдс. Надявам се в действителност Брук да не изглежда като на онези снимки и това да е само някакъв кофти ефект.

# 694
На мен ми е симпатична(Ани Х), може би и защото харесвам азиатците. Нечистоплътност ми навява тъмните корени на светла коса, тип Антония П.

Чак прекалено кльощави, не мога да кажа, но сравнение с Лара Флин Бойл е много по-добре.

Последна редакция: чт, 18 апр 2013, 16:25 от Katrine

# 695
# 696
# 697
  • Бургас
Дамен,коя от вас щеше да си продава ТВ заради разликата в дебелината на Андреините кълки? Laughing
Днес в "Галерия" са я цитирали дословно,но поне са казали,че е цитат на потребителка на бг мама. Mr. Green

# 698
Дамен,коя от вас щеше да си продава ТВ заради разликата в дебелината на Андреините кълки? Laughing
Днес в "Галерия" са я цитирали дословно,но поне са казали,че е цитат на потребителка на бг мама. Mr. Green

Аз няма да го продавам  ще го нося на ремонт. Моля, като ще цитират да цитират правилно!

# 699
# 700

Снимката дето Азис мачка циците на Николета пускана ли е тук?  newsm78
Чудя му се на акъла на Валерко. Голото тяло на Азо долепено за това на жена ти. Бляяяя!  Sick

Клик тук, ако някой я е пропуснал.

# 701
  • Бургас
Вярно е!
Ще се опитам да го пресъздам по-дословно.Статията се нарича"Андреа се окастри наполовина"
Цитирам:"Решила съм да нося ТВ на поправка,явно екранът му е счупен.Не може да показва толкова изкривен образ-споделя притеснена потребителка на бг мама."
Каролка,моя е грешката,брей доживях да искам извинение от жълтите. Joy

# 702

Снимката дето Азис мачка циците на Николета пускана ли е тук?  newsm78

Чудя му се на акъла на Валерко. Голото тяло на Азо долепено за това на жена ти. Бляяяя!  Sick

Клик тук, ако някой я е пропуснал.
Така му е тръгнало на Валери   Wink

# 703
С този тоалет помислих, че г-жа Божинова отива на плаж hahaha
http://life.dir.bg/gallery.php?id=13669301&page=7

# 704
Нещо объркала посоката ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт