Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 69~

• 37 945
  • 758
  •   1
Отговори
# 525
Здрасти Звезде, Hugпривет и на всички, които пропуснах да поздравя.
Не различавам Хазал в тълпата и това си е. Rolling Eyes

# 526
  • София
Скрит текст:
Защо ли ми се струва,че тук се прощават,а не събират...колко нежност и болка има,споделена в няма и минута... txtloves

И на мен. Много им личеше на Хазал и, особено, на Чаатай, че им е мъчно. Поне според мен. Както пише, Тан, много силна воля се иска да продължаваш да различаваш действителността от филма, след като прекарваш толкова много време "в него". Ох, пак ще почна да се обеснявам колко увлечен беше Чаатай, според мен и колко не можа да задържи Хазал, заради незрелостта, която и до днес показва.... Ама няма пак страри теми да ровя.  ooooh!

Съгласна съм и с двете мнения  newsm10

# 527
Здравейте и от мен! Навън е много плачливо и студено. Дано тука е по-ведро, надявам се пролетта да не ни прескочи тая година.
И аз разбрах за протеста и Мелих е там, даже полиция се е намесила. Дано всичко е наред  newsm78
Новинка за почитателите на Гизем
http://www.ayakligazete.com/Section/content/11/2102
Дали сте я пускали, не съм изчела всичко от вчера и днес  newsm78
Браво на това момиче. Тоя сериал искаха феновете за Хазал, смятаха, че героинята ще й подхожда.
Най-вероятно ще трябва да призная, че не разбирам от таланти, щото много се учудвам как Голд филм се доверява за главна роля на актриса, която /според мен/ няма успехи досега, а точно напротив. Или пък момичето има дебели връзки, тогава нищо няма да признавам  Mr. Green

# 528
  • У Диспансера ...♥♥♥
 от Дениз рд,всички гости на куп Peace

# 529
  • Пловдив
Оф,аз пак моля да ми отговори някой  Praynig В кой епизод Руя се явява с майка си ?Тъй като го нямаше преведено за да разбера какво си казват с майката на Емир.
Предварително се извинявам ако досаждам ,но следя всеки пост и сте страхотни !  bouquet
Моля да не ме прескачате ! Praynig Praynig Praynig
Вече Галя ти отговори-страница 34, пост № 508.
БЛАГОДАРЯ ТИ !!! smile3525 smile3525 smile3525 newsm44

# 530
Деси, благодаря за превода, защото аз съм много, много на Вие с турския. Ако можеш, преведи и това, което е написала Хазал в twitter. 

Иска ми се да можех, но чичо Гугъл не ми дава смислен превод Laughing А това за протеста го разбрах, най-вече от постове в туитър, но които са на английски.. тези на турски само ме насочиха, че става въпрос за протест и някакво кино/театър..

# 531
  • София
Немога да не споделя това клипче  txtloves

# 532
Здравейте и от мен! Навън е много плачливо и студено. Дано тука е по-ведро, надявам се пролетта да не ни прескочи тая година.
И аз разбрах за протеста и Мелих е там, даже полиция се е намесила. Дано всичко е наред  newsm78
Новинка за почитателите на Гизем
http://www.ayakligazete.com/Section/content/11/2102
Дали сте я пускали, не съм изчела всичко от вчера и днес  newsm78
Браво на това момиче. Тоя сериал искаха феновете за Хазал, смятаха, че героинята ще й подхожда.
Най-вероятно ще трябва да призная, че не разбирам от таланти, щото много се учудвам как Голд филм се доверява за главна роля на актриса, която /според мен/ няма успехи досега, а точно напротив. Или пък момичето има дебели връзки, тогава нищо няма да признавам  Mr. Green
Неви, не е публикувана новината за Гизем в темата,  прочетох я във фейса и след това в Дизито имаше подобна.

# 533
  • Pleven, Bulgaria
Здрасти Звезде, Hugпривет и на всички, които пропуснах да поздравя.
Не различавам Хазал в тълпата и това си е. Rolling Eyes

На мен тази между белокосия мъж и жената със зелената табела ми прилича на нея newsm78

# 534
Татарова,
Как ги правите тези красоти? И аз мисля, че могат да се сложат на 1стр. на новата тема.
Скрит текст:
Къде мога да прочета как се правят гифчета и колажи и с какви програми? Много искам да се науча и аз да правя такива чудесни неща.

Дано не ви натоварвам,ама ми е гадно и съм на клипчета  и снимки...нещо като разтоварващ монолог... Peace

# 535
Снежи, Киара и аз подкрепям мнението ви. Даже злобното Хатидже нали каза, че Хазал мноооого се е вживяла в ролята си. Тю
А и още нещо - сега като гледам клипчетата, които пускате - прави ми впечатление Чаатай с каква лекота присъства на екрана и "играе", когато е до Хазал. Много простичко и естествено, без грам напрежение и фалш. Но например В АОрли не беше така - там много се стараеше, но ми изглежда някак странно напрегнат - аха да се скъса. За ПЕ нямам коментар, не съм го гледала много.

Мелих е туитнал нещо от сорта "Театърът  е наш, Истанбул е наш".

# 536
44- след като се прибра от болницата.
E-Майко, ние повече няма да воюваме помежду си, а, ще се борим заедно срещу целия свят. Heart Eyes

Жалко, че тези му думи останаха там, в нищото и не бяха подплатени с бъдещи действия, и от двамата. Rolling Eyes

# 537
52
Е-Фериха, трябва да ти кажа нещо.
Ф-Няма да е нещо хубаво щом започваш така.
Е-Трябва да ти го кажа.
Ф-Утре ми го кажи. Нека нищо не проваля деня ни.
Е-Нищо да не проваля деня ни.

# 538
Ами и геджето пише за присъствието на Хазал на протеста, туитнала е "Чакаме вода или газ" - явно намесата на полицията, леле дано не пострада  ooooh! ooooh!

# 539
аз и тая песен много искам да я намеря за да си я сложа в колекцията ама само на камък удрям https://www.facebook.com/photo.php?v=378178792254773&set=vb.298085723535029&type=3&theater

Ама, колко точно я искаш.....   smile3534
http://www.youtube.com/watch?v=NyfDr1GtvVA

Sinan Akçıl Fark Atıyor

Киара, благодаря ти!   bouquet  bouquet  bouquet

И аз от кога я диря!!
Whistling

Общи условия

Активация на акаунт