Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението на майките за почистващите препарати за фурни?
Какво представлява предна плацента и какви са мненията на майките относно нея?
Какви са мненията на майките относно наддаването на тегло по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението на майките за почистващите препарати за фурни?
-
Какво представлява предна плацента и какви са мненията на майките относно нея?
Предната плацента е разположена отпред на матката и може да доведе до по-слабо усещане на ритници и по-трудно определяне на пола на бебето. Майките споделят, че това е често срещано и нормално явление по време на бременност. Някои от тях съобщават, че са били в състояние да работят без проблеми, докато други споделят преживявания с болки в кръста и силни усещания.
-
Какви са мненията на майките относно наддаването на тегло по време на бременност?
-
Какви са мненията на майките относно упражненията по време на бременност?
-
Какво представлява таблицата на Sealover, която често се споменава?

Знае квартирата кога точно да се появи, само дето е неделя влизам в 6-я, ама го боря за "точно на време" 

Аз съм един ден преди теб 

Препоръча ако не правя амнио да ида пак при нея след месец да огледа пак плода,защото само по външни маркери не можело да се съди за състоянието.Така ме хвърли пак обратно в притесненията този път за миомите.Ние с мъжо по време на пътя решихме,че има няма риск,ще правя амниоцентеза.Док Павлова ми препоръча Майчин дом София.Сега разбрах,че и при нас правят ,което щяло да ми струвя 300лв.От една страна много се успокоих,но от друга се разкъсвам между да правя или не при наличие на тези миоми.Между другото съм доволна от прегледа на Павлова,доста неща ни обясни.Пътя го понесох изключително добре.Стигнахме даже раничко и понеже паркирахме до Мол Сердика,2 часа се мотахме там 
което донякъде беше още една този път хубава изненада за нас 
Не са ми казвали да е някакъв по -сериозен проблем , но си мисля , че винаги е добре да се провери дали няма причина. Особено на този по-ранен етап от бременността.
влизам да ви кажа добро утро и ще ставам, то и без това днес ще съм без интернет. Вчера без ток, оня ден без водя, ей големи профилактики, много се гружат да ни вземат парите