Ин витро - клиника Селена №8

• 47 193
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Благодаря ти ZU-555 за подкрепата,вярвам ще сте прави и до някъде го осъзнавам че е така,но с толкова много провалени опити просто няма как да не го мисля.Първите пъти не беше така.Да ме видехте тогава-теста положителен и аз летя от щастие,не са ме интересували нито симптоми нито неразположения,нищо не съм търсила и след няколко дни ужас ЧХГ-то паднало и така почти все път,затова сега ме е толкова страх.От 6 опита имам 4 положителни,но всички свършваха няколко дни след видяния положителен резултат.
Ще стискам палци за контролата в понеделник и за прегледа в сряда.

# 46
От 6 опита имам 4 положителни,но всички свършваха няколко дни след видяния положителен резултат.

Тачи, какво казва док, има ли предполагаема причина за неразвилите се бременности?
При мен също се получи така първия път и сега, когато се подготвям отново да започна, ме обземат едни паранои ....  Embarassed

# 47
  • UK
От 6 опита имам 4 положителни,но всички свършваха няколко дни след видяния положителен резултат.

Тачи, какво казва док, има ли предполагаема причина за неразвилите се бременности?
При мен също се получи така първия път и сега, когато се подготвям отново да започна, ме обземат едни паранои ....  Embarassed

Пи-пи, Тачи Hug а не сте ли го коментирали досега с док? Иска ми се и аз да разбера, има ли причина и съответно лечение затова Thinking

# 48
Тайчи , Пи_пи   спокойно  това е вашия успешен  опит  и ще всичко ще бъде наред ,само положителни мисли и  нищо друго ,намерете нещо  хубаво за четене или  на разходка  навън сега времето е прекрасно и зарежда  с пролетни емоции и  добро насторение . Знам ,че е лесно  да го кажеш  ,но  гледайте само  напред  ,лично аз  имала 5 бременности  ,но уви  не стигам докрай  но борбата продължава  . Много  стиснати палци и  ви изпращам  много  положителна енергия  ,както и останалите  момичета.
Кокона  и на теб мила ще чакаме да се похвалиш че  започваш  подготовка за ЗЕТ .
 Hug Praynig

# 49
pi_pi 5 от опитите ми са в Софийска клиника-там само ми казваха ще стане ти си млада и така нищо друго,докато на мен ми писна и дойдох в Пловдив при док.Даскалов тъй като преди време бях ходила при него и той предложи да направим генетични изследвания и цветна снимка.Генетичните изследвания се оказаха ок,а на цветната снимка се оказа че имам пропоскливост на тръбите и се усъмни за хидросалпингс и ми предложи нова лапароскопия.Аз вече бях решила че новия си опит ще го правя в Селена и реших да попитам и док-Минев за мнение-той беше също категоричен че трябва нова лапароскопия - направих я при него и се установи че имам лека пропоскливост на тръбите,но те не функционират,т.е. немогат да изхвърлят контрастното вещество съотвенто немогат да придвижат и яйцеклетката към матката,с една дума задържат течност която става опасна за ембрионите защото тръбите ми не са напълно запушени и тогава ги прекъснахме.Сега чакам резултата,искрено се надявам че това е била причината и сега всичко ще е наред.Малко дълъг стана поста ми но дано съм помогнала.
pi_pi,llana* на вас какво ви казаха като предполагаема причина?

# 50
На мен единствено завишените НК клетки, за които не приложихме терапия /незнам защо/.

Тачи, дано това да е била причина и този път да гушнеш едно сладко бебче  Hug

# 51
Тачи-па....всичко ще е наред!
И аз да споделя в този ред на мисли....имам една  извънматочна,после спонтанна двуплодна бременност завършила в 7г.с със мисед после още една извънматочна и после ИКСИ...положително в началото и после спря да се развива.Оказа се,че съм с тежка тромбофилия.Сега ми предстои моето последно ИКСИ и започвам да изпадам в паника

# 52
Коконче, чакаме новини  Hug

# 53
  • UK
Коконче, чакаме новини  Hug
Ето ме Heart Eyes дадоха ми 1 рецепта и на 9 ден преглед пак Crazy От кой ден се започва и Утрогестан? Сто пъти питах, казахте ми и аз, пак забравих ooooh!  bouquet

# 54
Браво  kokona20 много късмет ти пожелавам на този опит.На мен лично утрогестана ми го изписаха от 13-я ден,моя цикъл е около 27-28 дни.

# 55
  • UK
Браво  kokona20 много късмет ти пожелавам на този опит.На мен лично утрогестана ми го изписаха от 13-я ден,моя цикъл е около 27-28 дни.
Тачи-па Hug Благодаря bouquet Дано, дано всички имаме успех Praynig Много хора имаше днес в клиниката ooooh!

# 56
Кокона,Тачи па Praynigстискам палци .
Успех на всички ви момичета!

# 57
  • UK
Момичета, а от кой ден се изписва 2-рата рецепта?
Пантерка , Тачи-па  Hug  bouquet

# 58
Здравей kokona20, на мен лично от 12-я ден започнах с антибиотик и от 13-я с утрогестан и дуфастон.Спокойно като отидеш на преглед док.ще ти каже.Сега само ще ти следи лигавицата.Успех мила  Hug

# 59
  • UK
Здравей kokona20, на мен лично от 12-я ден започнах с антибиотик и от 13-я с утрогестан и дуфастон.Спокойно като отидеш на преглед док.ще ти каже.Сега само ще ти следи лигавицата.Успех мила  Hug
Тачи-благодаря   bouquet Стискам палци за сряда, нали? Hug

Общи условия

Активация на акаунт