Ин витро - клиника Селена №8

• 47 800
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
  • UK
Kokona  ще ти се караме  мила  , много рано взе да търсиш симптоми  ,спокойно  всичко ще е наред  ,наслаждавай се на празниците  ,мисли позитивно и чудото ще се получи  .
Не е задължително  да усещаш нещо ,при всеки е много  индивидуално  ,  прави си разходки поне сега  времето е прекрасно и зарежда много  положително . Hug Praynig
Да направиш най-красивите  писани яйца .
Оф знам, че е така ама природа все  се вглеждаш и оглеждаш Rolling Eyes  hahaha 
llana*  bouquet Hug
Как сте момичета  Hug

# 211
Кокона,спокойно аз се сдухвах,защото през цялото време усещах нещо и нищо не се получи.Наслаждавай се на празниците и не търси знаци.Стискам палци Praynig Peace!

# 212
  • UK
Кокона,спокойно аз се сдухвах,защото през цялото време усещах нещо и нищо не се получи.Наслаждавай се на празниците и не търси знаци.Стискам палци Praynig Peace!
  bouquet Hug

# 213
Кокона Praynigзнам че е трудно да запазиш спокойствие,но опитай да се насладиш на празниците,на хубавото време ,на дребните неща,порадвай се на малките 4ове4ета в корем4ето и вярвай 4е точно те са твоят късмет и ще се гушкате след 9м.

# 214
  • Varna, Bulgaria
Христос Воскресе! Нека светлината на неговото воскресение да
дари живота ви с много топлина, нежност и разбирателство. В
къщата ви винаги да има здраве и любов!

# 215
  • UK
Христос возкресе момичета Hug

# 216
Христос воскресе !Момичета здравейте,къде мога да намеря ценоразписа на клиниката,в сайта им не я открих?Благодаря ви много,и ви желая весели и слънчеви празници,и сбъдване на най голямата ни мечта, да станем майки Hug

# 217
 easter easter easter
Весел празник на всички!!!

megisp, ако нещо конкретно те интересува питай тук, предполагам, че ще можем да ти отговорим.
Ценоразпис има в самата клиника или можеш да получиш инфо по телефона.

# 218
easter easter easter
Весел празник на всички!!!

megisp, ако нещо конкретно те интересува питай тук, предполагам, че ще можем да ти отговорим.
Ценоразпис има в самата клиника или можеш да получиш инфо по телефона.
Благодаря ти пи пи HugА дали някой знае, дали цените са долу горе равностойни с тези който фонда поема?!Също ме интересува,дали трябва преди процедурата да си правя отново лапароскопия,понеже едната ми тръба е отстранена ,а другата при лапароскопията се разбра че е цялостно запушена?Искам също така ако някой знае тел на доктор сТАВРЕВ,да ми го напише за да си запиша час другата седмица .Или пък трябва да се обадя на рецептурата,не знам какво да рравя.Благодаря ви много,страшно много ми помагате милички Hug

# 219
Христос Воскресе момичета.
Пожелавам на всички най-вече здраве,повече късмет и много сбъднати мечти.

# 220

А дали някой знае, дали цените са долу горе равностойни с тези който фонда поема?!Също ме интересува,дали трябва преди процедурата да си правя отново лапароскопия,понеже едната ми тръба е отстранена ,а другата при лапароскопията се разбра че е цялостно запушена?Искам също така ако някой знае тел на доктор сТАВРЕВ,да ми го напише за да си запиша час другата седмица .Или пък трябва да се обадя на рецептурата,не знам какво да рравя.Благодаря ви много,страшно много ми помагате милички Hug

Не съм правила опит по фонда и не мога да дам инфо.
Дали трябва да правиш лапароскопия може да каже единствено лекаря, а час за преглед можеш да запишеш на регистратурата.  Hug

# 221
Христос Воскресе,момичета!Здраве и благословия за сбъднати мечти на всички!

# 222
Христос воскресе.
Желая на всички успех.
 Момичета, нормално ли е показание 84 на прогестерона на 20 ден от цикъла при горна референтна граница 86?

Последна редакция: нд, 05 май 2013, 17:36 от Пинка

# 223
  • UK
Христос воскресе.
Желая на всички успех.
 Момичета, нормално ли е показание 84 на прогестерона на 20 ден от цикъла при горна референтна граница 86?

Не съм компетентна изобщо по въпроса съжалявам, а док какво казва Hug?
Десиславка  Hug беше започнала с 1-вата рецепта, къде се изгуби? newsm78

# 224

Кога е била овулацията? Прогестерон се изследва на 7-ми ден след овулация и мисля, че е добре да е  на горна граница. Може да попиташ в темата за хормонални изследвания.

Пинка, ти да не се подготвяш за опит? Ако е така - Успех!!!

Общи условия

Активация на акаунт