Ин витро - клиника Селена №8

• 47 456
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
llana* стискам палци много, много, много!!! Praynig Praynig Praynig  МХМ и на теб, миличка!!!
Аз да се отчета при вас. Вчера занесохме заповедта и се надявам септември да се почва. Ще има за разказване! Simple Smile
Kamito, вчера докато си чаках реда и разглеждах онази прекрасната стена с бебетата...Време е и твоите съкровища да се наредят там! / търсих ги целенасочено Simple Smile  Heart но не ги видях /

# 661
 Heart Eyes ихаааа ама как се зарадвах
браво миличка МХМ,до тук го избута,а ако знаеш колко по-бавно минават след това дните.Радвай се,пии си многото хапчета и си лежи на хладничко.За симптоми не се тревожи-ще се появят,ако ли не аз на драго сърце бих споделила малко от моите(имам ги в изобилие)

# 662
Здравейте милички,ние сме добре.Минлата година на тази дата 04.08. ми беше теста.пожелавам на всички моя резултат.smatche снимка съм дала на ДР.СТАВРЕВ но не всички ги закачват.МХМ  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 663
Момичета днес реших да си пусна още един кръвен тест на 9 ден от трансфера и резултата е
B HCG ( бременност)   125.50   mIU/ml   (< 5 - Отр); ( 5 - 20-неопределен резултат); ( >20 -Пол.)  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 664
  • UK
Момичета днес реших да си пусна още един кръвен тест на 9 ден от трансфера и резултата е
B HCG ( бременност)   125.50   mIU/ml   (< 5 - Отр); ( 5 - 20-неопределен резултат); ( >20 -Пол.)  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

честитоооо и се пази  много Hug според мен, са поне 2 Crazy

# 665

честитоооо и се пази  много Hug според мен, са поне 2 Crazy
Имах 3 ембриона но ми вкараха само 2,защото лекарите прецениха,че има голяма вероятност да се хванат и 3те. Praynig Praynig Praynig

# 666

супер ти е резултата  ,  сега  повечко почивка и глезене  , че  може  да са  две  бебките   Hug
хайде  и  ние даваме  поръчка  за такъв  резултата  ,може  малко  да ни поръсите с прашец за късмет  . Praynig

# 667
 babydust7 newsm75 newsm75 babydust7
Успех на всички  Praynig Praynig Praynig

# 668
# 669
  • UK

супер ти е резултата  ,  сега  повечко почивка и глезене  , че  може  да са  две  бебките   Hug
хайде  и  ние даваме  поръчка  за такъв  резултата  ,може  малко  да ни поръсите с прашец за късмет  . Praynig

llana* вие сте следващите  Peace babydust7 babydust7 babydust7 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 670
Браво, момичета! Как се наредихте мамита... Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet! Да ми хвърлите от вашия прашец и аз октомври да се наредя до вас!
Камито Simple Smile ще взема да питам Ставрев къде е снимката на бебките:))) ИКСИ нещо ми се губи?!?!? newsm78 Стискам палчета нещата да са наред!

# 671
 newsm44 newsm44  МХМ-браво момиче,ти си моята гордост.От тук нататък ще ти се случват(и на нас де) само много хубави неща.Айде да ти е честито,пък едно-две....няма никакво значение,важното е да ги избутаме до края!

# 672
Благодаря момичета  Hug Hug Hug успех и дано всички да видят  EFP  Praynig Praynig Praynig

# 673
Здравейте, момичета!
Имам питане, може да отговаряте и на ЛС, ще съм много благодарна!
В клиника Селена - Пловдив прави ли се ин-витро с донорска сперма?
Какви изследвания се правят преди това?
И колко общо ви струват прегледите и всички процедури до забременяването!

Последна редакция: вт, 06 авг 2013, 10:21 от Marmorka

# 674
  • UK
Здравейте, момичета!
Имам питане, може да отговваряте и на ЛС, ще съм много благодарна!
В клиника Селена - Пловдив прави ли се ин-витро с донорска сперма?
Какви изследвания се правят преди това?
И колко общо ви струват прегледите и всички процедури до забременяването!

Да, имат банка с донорска сперма, но за цени следва да попиташ тях конкретно Peace
Изследванията са различни, зависи, какъв е Вашият проблем Crazy
Всеки преглед при д-р Ставрев беше по 50 лева мисля newsm78
Процедури зависи какво имаш впредвид? Различни са при всички, запиши си час при, който док си избереш и те, ще отговорят на всеки твой въпрос  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт