Ин витро - клиника Селена №8

• 47 182
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
привет момичета !
Фрозка много добре ,щом растете  .
да ви питам някой ползвал ли е глобули виагра  вагинално  по колко се слагаха  ,че съм забравила.

# 691
  • UK
Фрозче  Hug Hug Hug Чудех се, къде се изгуби Crazy Браво на вас с бебчо  Hug
llana* май ИКСИ имаше опит  с тях
newsm78

# 692
Коконче ти как се чувстваш с двете бебочета?Всичко наред ли е при теб?Разкажи малко повечко.Пол видяхте ли?оле колко много питам Hug Hug HugФрозка браво на вас.ИКСИ мисля те миличка. Praynig Praynig Praynig

# 693
  • UK
Коконче ти как се чувстваш с двете бебочета?Всичко наред ли е при теб?Разкажи малко повечко.Пол видяхте ли?оле колко много питам Hug Hug HugФрозка браво на вас.ИКСИ мисля те миличка. Praynig Praynig Praynig

Ками  Hug
засега всичко е ОК първите 3 месеца имах разни проблеми с повръщания, ама ми минаха и повече да не ми се връщат Naughty Joy
За пола, според док, ама не на 100% са момчета, а аз така искам hahaha едното да се окаже мома Heart Eyes Аз се следя във Варна обаче, но като се родят живот и здраве Praynig искам да ги запозная с д-р Ставрев лично  bouquet
Ти как си? кукличките растат ли?

# 694
момичета...много ми е лошо,ама постоянно и непрекъснато.Вече незнам какво да правя,то не бяха лимони,лукчета и чай от джинджифил....

# 695
момичета...много ми е лошо,ама постоянно и непрекъснато.Вече незнам какво да правя,то не бяха лимони,лукчета и чай от джинджифил....
Няма лек срещу това "лошо". След максимум 6 седмици ще отмине. Мисли си само за човечето в теб и така ще изкараш кофти дните  Hug

# 696
  • In a surreal moment!
Добре съм! Мина и това чудо. Не ме боли. Резултат след 10 дни.
Какво да ви кажа...всички в Селена са Хора и Човеци!
Д-р Топалова е най-слънчевия и мил човек, който познавам сред лекарите, а с д-р Гоергиев -анестезиолога се шегувахме на турски, обясних му се в любов, щото аз толкова си и знам от турските сериали хаххаха...Весел ден беше. Сега си лежа в хотела, довечера ще полеем байрама с една мила дама, а утре пътувам на гости в Банско и на разходка до Кавала.
Животът ме зове, за другото няма да мисля сега....
Поздрави на всички и бъдете живи  и здрави!  Благодаря ви , че ме мислите и сте толкова страхотни! Оценявам го!

За глобулите виагра мене д-р Топалова ме насочи към Юрка и двете ме инструктираха какво да правя. Юрка е наш човек, бременна е в момента, прави глобулите на най-ниски цени и ги праща до където кажете. Подробности в момента не мога да дам, защото всичко ми  е изфирясало от акъла, имам записки , но са в къщи.

Последна редакция: чт, 08 авг 2013, 20:16 от vivili6

# 697
  • UK

И аз бях така, ама като влязох в 13 седмица и всичко отмина, стискай зъби Crazy
ИКСИ чакаме хубави новини вече Praynig Hug ЗУ  Hug

# 698
задължително пий вода,да не се дехидратираш.Иначе ще си мине лошото,аз бях с много повръщане,ако се почувстваш зле отиди да влеят някоя банка да ти повдигне духа.Аз така правех. Hug Hug Коконче ние сме добре,моите кукли растат.Ще ходим на още една почивчица,бяхме на моренце с тях,сега другата седмица заминаваме за 10дни на балкан.Наслаждаваме се на всяка секунда с тях. Hug Hug Hug

# 699
МХМ, честита бременност! Да ти е лека и спорна до термин! Hug
Коконче, Морско момиче, Фрозка, много се радвам на растящите ви лентички, тумбалинки!  bouquet
Икси, т.е. Виви, дано това да е последната ти, но успешна метаморфоза! Praynig Наслаждавай се сега на лятото, пък после ще го мислиш!  bouquet
Ками, как се справяш с две беби по почивки? Аз с едан се връщам по-изморена, отколкото съм отишла. hahaha
Лана, ти докъде стигна? newsm78
Мен до началото на шести месеца само с вагинален ме гледаше Ставрев, но бях с конизирана шийка и серклаж.

# 700
Виви  много добре  ,че отиваш на   разходка,  зареди се  с позитивна енергия   и  смело напред . След 10 дена да се похвалиш ,че резултата е наред  . Hug Praynig
Ками  браво миличка  щом успяваш да се справиш  с малките сладури  ,  весела почивка  на планината    Hug
Лали  как е  малката Никол  ? Белоснежка отдавна не е писала  ,как е тя с нейните  мъжлета  ? като се сетя  ,че бяхме заедно  и как бързо минава времето  вие  вече тичате след малките  бебки , аз още  започвам  от начало  ,но  какво да се прави .
Сега чакам да ми дойде  цикъла  и ще започвам  подготовка за ЗЕТ и дано този път всичко  е успешно  и аз да се радвам като  вас. Много прегръдки  и целувки на малките бебчета   Hug Heart Eyes

# 701
 PartyМи аз наистина не мога без Вас.....пристрастена съм.
Благодаря за съветите и успокоението....то ми е лошо,ама и ми е хубаво.Знам,че звучи абсурдно,но Вие ме разбирате.Колко години съм го чакала това лошо,пък сега се оплаквам  Embarassed
Пожелавам  хубав ден на всички!!!

# 702
МХМ, честита бременност! Да ти е лека и спорна до термин! Hug
Коконче, Морско момиче, Фрозка, много се радвам на растящите ви лентички, тумбалинки!  bouquet
Икси, т.е. Виви, дано това да е последната ти, но успешна метаморфоза! Praynig Наслаждавай се сега на лятото, пък после ще го мислиш!  bouquet
Ками, как се справяш с две беби по почивки? Аз с едан се връщам по-изморена, отколкото съм отишла. hahaha
Лана, ти докъде стигна? newsm78
Мен до началото на шести месеца само с вагинален ме гледаше Ставрев, но бях с конизирана шийка и серклаж.

Благодаря успех на всички  Praynig

# 703
Здравейте момичета! Следя темата от доста време, най- накрая реших и аз да се включа.  Казвам се Венета, от октомври 2012 съм пациентка  на доктор Ставрев . Имам две неуспешни инсета, за съжаление и едно неуспешно инвитро, но вярвам, че и ние ще успеем:). Хубав ден на всички.

# 704
Здравейте момичета! Следя темата от доста време, най- накрая реших и аз да се включа.  Казвам се Венета, от октомври 2012 съм пациентка  на доктор Ставрев . Имам две неуспешни инсета, за съжаление и едно неуспешно инвитро, но вярвам, че и ние ще успеем:). Хубав ден на всички.
пожелавам ти следващия опит положителен резултат. Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт