С какво ви дразнят свекървите- 24

• 64 120
  • 807
  •   1
Отговори
# 720
Моята е болна, но когато е в съзнателно състояние нищо не прави. Дъщеря и я води, когато изпадне в криза.Като се окопити и оправи пак започва с нейните неща-джамбурета, скандали...свекъра и той се върне и си правят купони.След седмица-две пак разни пристъпи и на лекар.
Мъчно ми е за нея, но тя сама си го прави.Някой ден може би ще стигне до някое специализирано заведение.Тя вече си е за там, но моя мъж е абдикирал, а на сестра му и е мъчно.То и на мен би ми било мъчно де, но след като не могат да я опазят от самата нея...А е жена на 47-48 г. .
В моето семейство с болестите сме аз и баща ми  Joy Но не сме от тия мрънкачи и лъжливите овчарчета.Просто се стресираме, че сме болни от нещо ужасно като ни заболи носа. Обсъждаме си, четем из интернет за предполагаемите ни диагнози.Но я няма драматизацията и изискването някой да ни ходи по задника.
Не се сещам за някой негов роднина или мой, който да прави такива изпълнения и драматизми. Освен майка му с нейните проблеми.

# 721
  • където ми харесва
Аз с моята свекърва...както толкова години вече не сме имали проблеми, така от една седмица не искам нито да я виждам, нито да я чувам. Много ме обиди, и то дори не посмя да ми го каже в очите... Close

# 722
Понеже наближава време за нова тема, да напомня на пускащите, че е добре в първи пост да има линк към предишната/ предишните.

# 723
  • София
Какво е това затишие в темата (дано да не е пред буря).
Да не сте показали червени картони на свекървите?  Laughing

# 724
Адел какво стана ?

# 725
  • Fort Worth, TX
Всичко явно е спокойно.Много хора , които преди пишеха ги няма.Не вярвам да е пламнала безумна любов м/у тях, а просто нямат време и желание.Например Рони и девойчето със свекървата болна от рак.Не мога да сетя ника й?Мойта не съм я виждала от март.Чуваме се 1 път седмично , за да си кажем стандартните неща.Очертава се да се видим чак края на юли.Simple Smile)Така че при мен от свекървенкса страна е скука и то голяма скука.

# 726
  • До морето :)
Сега покрай летните почивки ще има интересни четива

# 727
  • София
...девойчето със свекървата болна от рак.Не мога да сетя ника й?
беборана

# 728
Аз след утре може да имам материал  Laughing

# 729
  • Mediterraneo
Понеже наближава време за нова тема, да напомня на пускащите, че е добре в първи пост да има линк към предишната/ предишните.

То сякаш някой ще се връща назад да чете стари теми.

# 730
  • София

То сякаш някой ще се връща назад да чете стари теми.

Ами то е по-хубаво лошото да се забрави  Mr. Green Mr. Green

# 731
  • София
Мойта не се обажда на сина си.
Пак е сърдита за нещо най-вероятно Mr. Green

# 732
  • София

Ами то си е повод за празнуване  Mr. Green Mr. Green

# 733
  • Някъде на път....
Аз с моята свекърва...както толкова години вече не сме имали проблеми, така от една седмица не искам нито да я виждам, нито да я чувам. Много ме обиди, и то дори не посмя да ми го каже в очите... Close

Е колко толкова години  Wink... тя и преди може да е говорела зад гърба ти, просто ти чак сега го разбираш.... Thinking

# 734
  • София

Ами то си е повод за празнуване  Mr. Green Mr. Green

хич и не страдам, нито пък той Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт