Стара Загора 73 -

• 114 756
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Не знам, кое точно наричат ''кофти'' в обслужването и кухнята ThinkingПосещавам често ресторанта и според мен нивото на обслужване е доста високо. Peace За храната никога не съм имала забележка.

# 616
Не знам, кое точно наричат ''кофти'' в обслужването и кухнята ThinkingПосещавам често ресторанта и според мен нивото на обслужване е доста високо. Peace

Дано се е променило..
Под "кофти"-бавене на взимане/носене на поръчки, носене на изстинала вече храна, не добре приготвена..ей такива "дреболии"  Mr. Green

# 617
 Shocked Такива ситуации при мен е нямало. Зависи и каква храна е поръчана все пак. За основно ястие е нормално да се изчака около 15 -20 мин. Салатата или тортичката никога не ми се бавят  Simple Smile Типа ястия там е доста различен и се изисква технологично време за приготвянето им. Пилешки хапки например - няма Simple Smile Барбекюто им е много вкусно. Обичам да посещавам мястото, макар през зимата малко по-рядко. Обстановката вътре не винаги ми понася(малко тежичка е)  Но, навън с детето и приятели е страхотно. Спирам, че много ги похвалих май Mr. Green

# 618
 Ох, момичета мн. ви благодаря! Направо сте златни! Ще ги проверя тези места, дано поне едно от тях да работи и да взимат.  Hug

# 619
Здравейте момичета и момчета,
Да знаете  дали има друга  частна детска ясла в  СТ Загора, освен Ян Бибиян?

# 620
  • Стара Загора
Здравейте момичета и момчета,
Да знаете  дали има друга  частна детска ясла в  СТ Загора, освен Ян Бибиян?
Да не стана баба бе Mr. Green Ох като те видях, че си писала и си рекох...една една дама, която ще ни направи суши и ще ни покани  Joy Joy Joy Joy
Аз само Ян Бибиян знам

# 621
 Laughing тц, пепел ти на устата още. Но кори нори  имам, бих ти ги подарила  Wink   
За една приятелка внучето е.

# 622
  • Стара Загора
Хихи, и какво ще ги прави тези кори?  Mr. Green
Пепи и без суши аз мисля да се кндидатирам да ме осиновиш. Simple Smile

# 623
  • Стара Загора
Хихи, и какво ще ги прави тези кори?  Mr. Green
Пепи и без суши аз мисля да се кндидатирам да ме осиновиш. Simple Smile
Шът  Mr. Green
Честит празник дами!  bouquet

# 624
Честит празник!   bouquet

а корите как какво - ще си направи гарнитура в тях за пържолки  Wink

# 625
  • Стара Загора
Здравейте и честит празник на всички дами. Бъдете здрави, обичани и много щастливи.
Искам да ви попитам дали знаете някоя баба, жена , която да лее куршум. По възможност да е в района на центъра, или поне в рамките на града в най-лоши случай. Мисълта ми е да не е по селата.

# 626
Здравейте и честит празник на всички дами. Бъдете здрави, обичани и много щастливи.
Искам да ви попитам дали знаете някоя баба, жена , която да лее куршум. По възможност да е в района на центъра, или поне в рамките на града в най-лоши случай. Мисълта ми е да не е по селата.

За леенето на куршум в центъра има точно срещу универсалния магазин в запушената уличка по близо е до ул"Гурко".Жената работи понеделник и четвъртък но забравих от колко часа Simple SmileНадявам се да съм била полезна:)

# 627
  • Стара Загора
За частна ясла някой беше писал по-нагоре - тази занималня вече има лиценз и приемат от 2 г.
http://plamache.com/

# 628
благодаря ти   bouquet Детето е под 2 години, това е проблем (и за Ян Бибиян-а)

# 629
Здравейте момичета, влизам в темичката ви са съвет. Бременна съм в 9г.с и искам да ми препоръчате лекар, при когото да отида на Фетална морфология от Ст.Загора. Препоръчаха ми д-р Иванов http://drivanov.maxgroupbg.com/ , но бих искала да чуя и вашите мнения. За да не разводнявам темата ви, ще чакам да ми пишете на лични. Благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт