Стара Загора 73 -

• 114 732
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, момичета Heart Eyes
Влизам тук с молба, тъй като съм фен на вашия град Grinning. Предстои пролетната ваканция на учениците и се чудим къде да отидем за седмица семейно. Чувала съм супер отзиви за Старозагорски минерални бани и сме се ориентирали натам. Четирима души сме, малкият е на 4. Търсим приятно, чисто място, с природа, но и с някакви забавления за по-малките. Кой хотел бихте препоръчали? Нямам много време да правя проучване  Embarassed, а и информация от първа ръка е най-добре  bouquet
Благодаря ви предварително  Hug

# 646
  • Стара Загора
Зависи от парите които сте приготвили за ваканцията. Хотелът, който най-много харесвам е Калиста...другият е Извора и Армира...в тези хотели има вътрешни басейни. Другите хотели са Щастливеца и станцията на Марица Изток. На баните е хубаво...има място за разходки...въздухът е чист. Живея там така , че ще отговоря на въпросите ти

# 647
Хера, много благодаря  bouquet
Ще отида на сайтовете на предложените от теб хотели. Най-подходяща мисля че ще е станцията на МИ, но съм чувала, че е заета целогодишно и трудно се уреждат стаи там. Бюджета- до 120лв на стая..
А колкото до вътрешните басейни, възможно ли е да отседнем в хотел без, и да ходим като външни лица в тези със? Поне в Хисар няма проблеми Hug
Видях хотелите. Най ми допадна Извор, цените също са ок, дано да имат свободни стаи тогава.
За станцията се колебая, не можах да видя стаи, май нямат техен сайт.
Още веднъж -   bouquet

Последна редакция: чт, 20 мар 2014, 10:24 от elian

# 648
Момичета, какво ще се случва днес пред общината? Минах сутринта и гледам рано, рано работници монтират една голяма сцена Rolling Eyes Wink

# 649
  • Стара Загора
Кака Чакърдъкова и АБВ...

# 650
 Mr. Green мерси

# 651
  • Стара Загора

Видях хотелите. Най ми допадна Извор, цените също са ок, дано да имат свободни стаи тогава.
За станцията се колебая, не можах да видя стаи, май нямат техен сайт.
Още веднъж -   bouquet
Извора е добър избор...хотела е хубав. Ето сайта на Мини Марица http://hotels.marica-iztok.com/bg_custom_hotel1.html
С ходенето на басейн в друг хотел няма проблем..но тук са си цифра...Има някакви дневни карти...20-30лв. за разни процеруди и за басейн. Не ходя на басейн и инфо много не мога да дам.

# 652
Хера, благодаря отново. ММ се прибира днес и ще обсъдим заедно на кой хотел да се спрем. Безпокои ме единствено следното- в Извор има само 12 стаи, което го прави тип семеен хотел. Наистина ли е толкова малък? Ние сме свикнали с хотели, подобни на Аугуста или Хисар в Хисар, та не знам дали ще ни пасне. Нали знаеш, вкусове всякакви и претенции до небесата Laughing

# 653
  • Стара Загора
Хера, благодаря отново. ММ се прибира днес и ще обсъдим заедно на кой хотел да се спрем. Безпокои ме единствено следното- в Извор има само 12 стаи, което го прави тип семеен хотел. Наистина ли е толкова малък? Ние сме свикнали с хотели, подобни на Аугуста или Хисар в Хисар, та не знам дали ще ни пасне. Нали знаеш, вкусове всякакви и претенции до небесата Laughing
Хората бягат от навалица...вия я търсите...шарен свят Mr. Green Армира, Калиста и Марица Изток са по-голами...Щастливеца и Извора са по-малки хотели

# 654
Мами да знаете някъде да има плуване за деца. Става въпрос за дете на 4 год.

# 655
  • Стара Загора
Мами да знаете някъде да има плуване за деца. Става въпрос за дете на 4 год.
Стара Загора, гр.Стара Загора, ул. “Граф Игнатиев” - в двора на Езиковата гимназия
Тел.: 042/63 21 41

# 656
Момичета, използвали ли сте скоро време автобус от Пловдив до Ст Загора. Мисля да направя една "разходка", изрових сайтовете, но нещо не съм на 100% сигурна кога какви автобуси има (утре ще въня на автогара Юг (Пловдив) да разпитам, но ако имате лично впечатление, ще се радвам да споделите!   bouquet И съответно следобяд/надвечер 16-17-18 ч транспорт за връщане.

# 657
Автогара Ст Загора - 042605349. Направо там питай. Имат много преминаващи през СЗ, а някои спират и на АГ Родопи в Пловдив.

# 658
 Hug Пепчо, благодаря ти!   bouquet

# 659
Благодаря Хера

Общи условия

Активация на акаунт