АПРИЛКИ 2013 - последна от 23-те теми и после всички в "РОДЕНИ"

• 27 855
  • 731
  •   1
Отговори
# 375
Здравете момичета Simple Smile
Днес е малко кофти времето,ама аз ви желая хубав и усмихнат ден.А на мамите в очакване,късмет Hug
Аз имам взпросче към ЛЛЛ.
Малката вече суче доста лакомо и силно.Суче от двете ми гърди някъде около 20/25мин(на мен ми се вижда малко,като знам как една приятелка кърмеше 40мин).Като суче се случва да и тече отстрани по устичката Laughing Като свърши и не иска повече,я виждам,че иска да си яде рзцете и и давам добавка 40мл,но тя понякога не я иска.Когато я изпие(обикновенно не цялата),я изчаквам да се оригне,но от 2–3 дни се случва да връща млекце.Не е жълто или оранжево,на цвят беличко,но да не би да и идва в повече или и има нещо Sad
Другия ми въпрос е свзръан със зърната.От както сучем,напоследзк са много чувствителни и понякога много ме болят докато малката засуче хубаво.Мажа ги с Лансинох,нямам кръв или регади.Така ли трябва да бъде.Имам протектори за зърна,но ме е страх да ги сложа,да не би да се откаже диването да суче от гърдата после.
Сори за дългите въпроси

lili_komsi,споко ще дойде момента.И аз така вках,писна ми няма ли да излиза.Ееее...излезе и аз изпитвах носталгия по липсващото ми коремче и че е празно Laughing CrazyНаправо си ми липсва бременноста,ама без майтап.Но няма нищо по/хубаво от това да си гуша малкото ми пукаво бебче Heart Eyes

# 376
И аз си мисля, че ще ми липсва, затова не се тръшкам толкова, че не се появява.  Laughing

# 377
Мечо Simple Smile , браво за напредъка ви с кърменето  Hug
само че защо даваш добавка, аз на твое място въобще не бих давала АМ след кърменето.
защо не опитваш ден-два да не даваш, според мен няма смисъл от него.

дано ЛЛЛ ти отговорят по-бързо.
някои бебета сучат по-бързо, други по-бавно и затова има разлика във времето за кърмене.
дори и да не се оригне след кърмене, достатъчно е да я подържиш 4-5 минути правичка на рамото ти.
струята ти силна ли е, че не може да й смогне? по време на кърменето може да направиш малко почивка, нали знаеш, слагаш си малкото пръстче в края на устенцата на бебо и то отваря уста и махаш от гърдата.

и да не засуква, преди да е захапала и ареолата, не само зърното.

успех на вас.

ей, кофти време, не може да излезем с малката сега...
направо измръзнах за 10 минути навън.

# 378
Здравейте и от мен Heart Eyes Ние все още сме 2 в 1,инат се оказа бебока Naughty До преди малко имах ужасни менструални болки,направо ми се прирева,но поотминаха Whistling Писна ми вече с тая бременност,искам да се приключва вече и да се гушкаме с бебо Laughing Хубав ден на всички,макар и дъждовен  bouquet
Марс е на трон в Овен, принципно.
Мечо, и аз не бих давала добавка

# 379
Здравейтее  Flutter А мен от снощи ме боли кръста.Незнам какво предвещава това  newsm78

# 380
в този дъждовен ден, освен да поизчистя, не знам какво друго мога да направя

бях до козметичката, така че съм готова, ако инатчето реши да излиза Simple Smile

хубав ден от мен Hug

# 381
Мечо Ще следя какво ти отговарят, че и аз съм на подобно дередже. Зърната ми са много болезнени и даже се бяха разранили, та няколко дни карахме само на шише. Сега редувам гърда шише. купих си силиконовите зърна на авент, ама май пари на вятъра. Не ми харесват. иначе и на нас ръцете са ни в устата. Ама имаме кантар  и знам колко изсуква на ядене от гърда и толкова му давам на шишето. Peace

Нетърпеливи мами, спокойно дечицата си знаят работата.    bouquet  newsm19

# 382
Шаварче, понеже ти и преди писа, не знам дали дойде у вас консултант на ЛЛЛ, ето ти един полезен линк:
http://xedra.wordpress.com/2009/09/22/sorenipples/

най-важно е бебо да засуче правилно.

# 383
Привет от мен.Все още сме 2в1.Снощи контракциите ме отпуснаха към 1.30ч,въртях се до 5ч,задрямвах на пресекулки,в 7.30ч станах кълбо от нерви.ММ се притеснил,че изглеждам ужасно гушна ме,целуна ме,погали коремчето и му поговори...........така се отпуснах,та спах чак до 12ч.Сега имам съвсем леки болки в корема и кръста,но нищо особено.Обаче болката в костта си остава.Дано скоро наистина да тръгне.

# 384
Ох момичета,май така ще направя,спирам добавката да видим как ще реагира малката.
Сега още се кърмим,a почнахме в 13:05ч GrinningJos,понякога е много силна струята,като одеве.Беше се насъбрало бая явно,а хем цедих newsm78.Чак малката се задави,а и нали е лакомия Laughing Сега спи и суче,ама чувам,че гълта.

# 385
 wavey

Честито на новите майчета! Да са много здравички бебоците!
На очакващите - леко и бързо раждане!

Алекс, според мен трябва да поставиш свеки на място Naughty И кой от къде е! Не позволявай така да ти се месят. От личен опит ти го казвам. Който иска да се сърди, за детето/цата си компромиси не правя. Като се успокоиш, ще потръгне кърменето, ще видиш Peace
В този ред на мисли - ние с мъжа ми сега сами се оправяме с децата, баткото е болен, държи се отвратително, но само се моля бебо да не се зарази  Praynig Трудно е, но поне ми е спокойно, нямам дразнители на главата Whistling

Мечо, щом бебето суче добре, мисля, че е излишна добавката Peace Може да връща мляко, ако не се е оригнала добре, или пък ако и е в повече.

Бременността и на мен ми липсва вече, малко ми е празно, но пък къщата ми е пълна  Heart Eyes

# 386
 Hug наяде се,заспа,оригна се и сега спинка сладко,сладко в креватчето си без добавка  Mr. Green
Мерси мамчета,а сега отивам да се "доя" Laughing
Ео,чак ми се иска пак да съм бременна.Хахахаха,а и вижте как бързо мина.Кога си говорехме и чакахме да правим скрининг,първа фетална,та да разберем момче ли момиче,а сега как да кърмим.
Хубаво нещо си е форума.Така хубаво си бъбрим и помагаме Hug

# 387
Мечо Simple Smile,
браво, няма значение сега колко продължава кърменето щом бебка суче. ако само се лигави - я дърпаш тогава.
за силната струя може да опиташ сега, докато ти се регулира кърмата поза бебка да е легнала върху теб, т.е. главата да е по-високо от гърдата ти. успех!

barbaletka,  Hug и дано юнакът се оправя по-бързо.

мен ме е хванала една хрема, и на малката й духам едни сополки, но аз и затова я спрях, де, нещо прихвана оттам. само да не тръгна така да раждам хремава  Crazy че не знам как ще е...

# 388
Ох момичета пиша и все забравям да питам.Писах на АПРИЛ 2013 за инфото на 1ва страничка,ама да не съм объркала нещо,че още ме няма в списъка с мамите.Нали на Април трябваше да пишем Simple Smile

# 389
Здравейте, при нас времето е супер- само за разходки. Но за който може. Откакто ми се смъкна корема миналата седмица, не мога да се движа. Направо дърпа надолу и все трябва да го придържам да не изпадне. Имам чувството, че кожата ми няма да издържи. Същото е и нощем като започна да се обръщам. Но щом трябва, и това ще изтърпя. Само да изчака и тази седмица човечето.  Като гледам малко сме тези, които не бързат да раждат.
Някакви новини от presley?

Общи условия

Активация на акаунт