АПРИЛКИ 2013 - последна от 23-те теми и после всички в "РОДЕНИ"

• 27 842
  • 731
  •   1
Отговори
# 465
и аз се надявам да пробваме за нормално, ама знам ли?

# 466
Абе дано тръгнат сами инатливите бебета  Hug

# 467
Здравейте и от мен, и честито на новите мами, всичко най-най им желая!

Аз очаквам утре като излезнат резултатите от последните изследвания да ми потвърдят, че в четвъртък изписват малката и вече ще си я гушкам и гледам на живо, а не само на снимката!  Mr. Green

А относно секциото искам да кажа, че си е строго индивидуално всичко и си зависи от организма. Аз се възстанових добре и бързо. На другия ден ме раздвижиха и почнах да си ходя лека полека. На третия повече се залежах и почна повече да боли (и то защото дърпат конците, иначе не ме боляла самата операция, а само като се извъртя по-рязко и опъна някой друг конец). Не можех само да се изправя напълно и ходех леко приведена, но на 4тия ден си се изправих напълно и си ходех нормално. А на 5тия все едно изобщо не бях оперирана и багажа сама си вдигнах да си нося и изобщо нямах проблем с вдигането на тежко, а бях с много багаж (и ме нахокаха разбира се, и веднага ми го взеха). Така че движение му е майката и пиене на много течности!

# 468
дано!  Praynig
овнетата са със собствено мнение винаги и не обичат да им казват какво да правят Simple Smile инатът си е инат  Mr. Green

# 469
nelly_24 Стискам палци всичко да е наред с изследванията и
в четвъртък да си приберете малкото слънце в къщи.

Това, което споделяш за секциото е успокояващо. Peace

zonichka попитай наблюдаващият те лекар най-добре или в болницата,
при който доктор ходиш на тонове...гледах някакви дискусии по въпроса ама
са много противоречиви и са от 2007-ма, та не може да им се има доверие.

# 470
 Нели, стискам палци изследванията да са наред и в четвъртък да се гушкате с малката кукла  Hug
За болничния между термина и раждането лекаря ми по жк, каза че го издава той и да отида при него след раждането, за да го напише.
Вече сме се изнервили много и по цяла нощ обикаляме апартамента. #Crazy

# 471
Оооо,и ние сме така.Благодаря на всички за отговорите!!!Утре ще звънна на доки да я попитам и нея за всеки случай!Аз снощи бях изтрещяла,а тази нощ вече незнам.Абсолютно никакви признаци за раждане.......... smile3511

# 472
Оооо,и ние сме така.Благодаря на всички за отговорите!!!Утре ще звънна на доки да я попитам и нея за всеки случай!Аз снощи бях изтрещяла,а тази нощ вече незнам.Абсолютно никакви признаци за раждане.......... smile3511
Hug скоро ще гушкаш бебка, не се напрягай, че ще си разбиеш нервите. Аз се успокоявам с папкане  Embarassed после се чудя защо имам болки, ми  те тези 100 кг тежат  Embarassed

# 473
И ти ли?Мислех,че само аз съм 100кг......... Embarassed
То не са нерви,а притеснение,нетърпение,хиляди въпроси....нали се сещаш.Знам,че и при теб е така,но ти поне имаш причина да не си толкова нетърпелива.Ох,вече незнам.От повече разходки ме стяга така силно,а нищо на лице.Ако пък не се движа съвсем зле.......и аз вече незнам.Тази вечер се раздвижих доста,попътувах около 50км,пазарувах,принасях,отнасях....само и само да се ражда.ММ като ме видя да се свивам от болка вика:Сядай веднага,спри се!А аз:Ааааа,не!Или ще излиза или да мирува вътре.Какво е това,хем седи вътре,хем ме стяга.......ааааааа!!! Joy Joy JoyИ такива ми ти работи.По цял ден съм си сама у дома и устата ми се е залепила.Само чакам да захапя телефона и да бъбря с някой.......ама сега като платих 50лв сметка........спрях и по тел да говоря.Та затова тук се отпускам с дълги постове.Дано не досаждам много! Rolling Eyes

# 474
Мамите които са родили вече, въпроса е към вас.
Какъв ви е режима на хранене?
Събуждане, хранене, смяна памперс.
Обаче при нас малчо заспива докато го оригна и после като сменя памперса се събужда и край, няма заспиване. Какво да правя?

# 475
То и аз така, умирам от скука по цял ден, всички са на работа. Имам само една приятелка с бебе, но тя не излиза, все нямала време, а горкото бебче все вкъщи. За въпросите са много, хич не съм сигурна в себе си и с това как ще се  справя  newsm78
100 килца много ми пречат, но ще се мъча след раждането да ги свалям, че всичко ме бболи като ходя  Sad

# 476
И аз така се мъча.Ако знаеш какви са ми краката последните 2 седмициииии.Понеже все гледам да се движа и като си тежа толкова,вечерно време са като трупчета......то аз съм цяло трупче,де Joy Joy Joy
Не се тревожи за гледането.Всички казват,че като дойде детето то само те учи какво да правиш!Няма страшно!Ще се справим.Знаеш ли колко смотани жени познавам,а пък си отгледаха децата като нищо.То народа едно време още е казал:'Дете не отгледано няма" и е така.А и сега в нета има толкова достъпна информация,а и тук,виждаш постоянно се обменя инфо и си помагаме една на друга.Само трябва бебоците да решат да излизат-това да го минем,а другото има цял живот да се учим!
Пак се отплеснах........... hahaha

# 477
Мамите които са родили вече, въпроса е към вас.
Какъв ви е режима на хранене?
Събуждане, хранене, смяна памперс.
Обаче при нас малчо заспива докато го оригна и после като сменя памперса се събужда и край, няма заспиване. Какво да правя?
А не става ли да го преобуеш преди да се храните?

# 478
Няма начин да не се справим с гледането на бебоците, все си мисля, че те ще ни напътстват от какво имат нужда.  само да излязат веднъж  Laughing

# 479
ЛЛЛ Аз да питам нещо.
Малкото ми синче се роди на 19.03  - 2100 кг. спадна до 2030 кг. на 27 март ни изписаха 2300кг. снощи го мерих станал е 2810кг. изцяло сме на кърма без никакви добавки. Та въпроса ми е дали наддаваме нормално ? За да преценя стига ли му кърмата. Купих си и кантар изяжда някой път по 70 мл. друг път по 100мл. спи си спокойно
и пълни памперсите на всяко хранене.

Здравей vesi_mz84,
Измерванията на една и съща везна ли ги правиш или са на различни? Ако не бъркам в изчисленията за около 25 дни е наддал 780 гр (2810-2030), което е малко повече от 218 гр на седмица. Минималното наддаване на кърменото бебе на възраст от 0 до 3 месеца е 110-200 гр. на седмица, т.е. над това минимално количество сте.

Ако след кърмене бебо изглежда гладен може да предложиш другата гърда. В рамките на 1 кърмене гърдите могат да се сменят 2-3 пъти. Ако не е склонен да суче и от двете, на много майки помага да вмъкнат още едно кърмене.

Общи условия

Активация на акаунт