Астмата, информация, странични ефекти от лекарствата - тема 22

• 56 155
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
Благодаря ти за успокоението, eiffel tower! Че вече преполовихме опаковката и е малко късно за притесненията ми Rolling Eyes

# 691
Хм.... Пак се размислих моя Сингулар защо е толкова евтин?!?!? Да не би да е по-малка опаковка (28 хапчета). Цената му без рецептурна книжка е 23.15лв. На външен вид е точно такъв. Проверявах в позитивния списък - 12.45 поема касата и 10.70 остава за доплащане (точно колкото ми взеха).
Нашият Сингулар е от 4 мг. и не изглежда като твоят. Цената на свободна продажба е 32,39 лв. - купен е от аптеки Марешки  , а доплатих за него 28 лв., значи касата поема около 5 лв. Защо са тези големи разминавания. ....Българска работа. newsm78

# 692
  • София
Здравейте, мамчета!!! Търся около 10 бр. Сингулер 4 мг. сашета! Ако някой може да помогне, нека да ми пише на лични! Благодаря предварително! Тони

# 693
  • София

Здравейте, мамчета!!! Търся да закупя около 10 бр. Сингулер 4 мг. сашета! Ако някой може да помогне, нека да ми пише на лични! Благодаря предварително! Тони

# 694
Не знам дали тук е мястото да отправя питането си, но ще пробвам.Направило ми е впечатление, че Симбикорта не ми стига за един пълен календарен месец, а би трябвало защото вътре са 60 дози.Въпреки това се оказва, че дозите ми свършват 3-4 дни преди датата на рецептата, а би трябвало да стигнат точно за 30 дни по 2 пъти на ден.При вас случвало ли се е подобно нещо и при други инхалатори? Мерси за отговорите.

# 695
Да напиша и тук. На детето ми потният тест показа наличие на Муковисцидоза. Наистина животът ми свърши днес. На всички ви желая здраве - всичко друго не е важно.

# 696
Да напиша и тук. На детето ми потният тест показа наличие на Муковисцидоза. Наистина животът ми свърши днес. На всички ви желая здраве - всичко друго не е важно.
мила, много съжалявам. Наистина от тук нататък ви предстои тежка битка, но и ти трябва да си много силна и смела Hug

# 697
  • около Варна
klem4e  Hug

# 698
  • София

Много, много съжалявам. Направихте ли и други тестове? Дано да се окаже грешно.
Какво ви насочи към този тест?

# 699
Клемче, много съжалявам. Направихте ли днк тест, потният може да не е верен.  Praynig  Hug

# 700
Клемче, много съжалявам. Направихте ли днк тест, потният може да не е верен.  Praynig  Hug
Предстои ни да направим ДНК тест , но незнам дали има случаи в които потният тест да е сгрешен. Силно се надявам на това , много силно.
 Praynig
Детето , като бебе е прекарало тежка жълтеница . Имаше рефлукс, който уж го израсна , но и до ден днешен си повръща лесно. При последната пневмония много трудно отхрачваше . При потене се появяват бели ивици засъхнала пот по челото от сол- солена целувка.
Няма несмлени акита , не прави спазми често , има си даже наднормено тегло.

# 701
klem4e, дано е грешен теста, дано, дано  Praynig Praynig Praynig

# 702
Много силно  ви стискам палци да е грешна тази диагноза!

# 703
  • София
klem4e,стиснато палци и от мен да е грешен теста,дано дано Praynig Praynig Praynig

# 704
  • Germany
Клемче, и от мен стиснати палци да е грешната диагнозата!

Общи условия

Активация на акаунт