Къде в Пловдив? - 42 тема

• 54 985
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
В нашето семейство се използват само две марки паста- Барила и Дивела. Всички продукти сме готвили- прекрасни!
Тъй като ние консумираме почти винаги изцяло прясна паста (мъжът ми е кулинарен гений), знам че доста добра, не домашно правена, но прясна и вкусна, продават в Лекси. На щанда с яйцата и майонезите понякога се намира. Казвам понякога- защото доста бързо свършва. А аз лично съм я промотирала на доста от приятелките ми, та може и аз да съм виновна за липсата й по щандовете...  Joy

Ще питам в "Лекси" задължително и другите ще пробвам. Предполагам с повечко сос заливате и отгоре с фолио печете. Аз до сега съм правила с едни кори, които първо варя, после измивам със студена вода, после редя и така 100 часа.  Crossing Arms Благодаря за всички предложения.   bouquet

Тази процедура отдавна я оптимизирах и вече не варя никои кори. Слагам повече сос, да са добре покрити, пека първо под фолио, после запичам с кашкавал. Прясната паста я има навсякъде - Лекси, Карфур, Била... сигурно и другаде, но от нея като че ли лазаня не съм виждала  Thinking Иначе е много хубава. Има и една българска, която е във вакуумирани пакети и корите са полусухи. Не съм я ползвала от години обаче, за да кажа дали още е добра. И ние купуваме само  италианска паста от твърда пшеница.

# 76
 razel_dazel, аз самата рецепта не знам, само виждам, че прави доста сос- не само доматен, бешамел също, който обаче прави по някаква странна схема, не както го пише по книгите. Иначе, за другото, да- фолио, след това обилно кашкавал.
На който му се занимава може и да си направи прясни кори за лазаня и у дома. Ако искате рецепта- ще пиша.  Grinning

# 77
  • Пловдив
jul, точно на тези българските кори е описана цялата хамалогия по приготвянето. Иначе са вкусни, но нямам нерви да се занимавам. Mrs S идеята за домашно приготвени е супер, но аз се познавам ,че никаква няма да я свърша.  Whistling Ще пробвам няколко варианта и каквото стане.  Laughing

# 78
  • София
Препоръки за почистваща фирма newsm78 Трябва ми за измиване на прозорци двустранно и качествено изпиране на гарнитура.

Не съм ги ползвала за в къщи, но офиса ни го чистят от Верди М (всъщност вече не мога да им хвана разделенията), доволни сме. Ако те интересува пиши ми на ЛС да ти дам телефона на момичето, което отговаря за офисите и апартаментите.

В офиса ползвахме тази http://pochistvaneplovdiv.com/, доволни бяхме, гъвкави откъм отношение и цени.

# 79
# 80
Привет!
Знаете ли някъде да се предлага детски текстил на "Дино" в Пловдив?
Мисля, че фирмата е Габровска.

# 81
Привет!
Знаете ли някъде да се предлага детски текстил на "Дино" в Пловдив?
Мисля, че фирмата е Габровска.

Срещу сградата на НОИ под блока,голям магазин вижда се.

# 82
Дино - мисля, че и в Халите имат магазин, на първото ниво.

# 83
Благодаря момичета!
Утре ще обходя маршрута  Grinning

# 84
  • Пловдив
jul, точно на тези българските кори е описана цялата хамалогия по приготвянето. Иначе са вкусни, но нямам нерви да се занимавам. Mrs S идеята за домашно приготвени е супер, но аз се познавам ,че никаква няма да я свърша.  Whistling Ще пробвам няколко варианта и каквото стане.  Laughing

Така де, пише, ама кой ти спазва ... направо редя в тавата  Wink Ако не ти се занимава с точене на кори, просто пробвай по простия начин  Peace

# 85
Солариум от който сте доволни?  newsm78

# 86
≾_Smile_≿ мога да препоръчам само за Тракия-студиото в Аримага!

# 87
Препоръки за почистваща фирма newsm78 Трябва ми за измиване на прозорци двустранно и качествено изпиране на гарнитура.

Не съм ги ползвала за в къщи, но офиса ни го чистят от Верди М (всъщност вече не мога да им хвана разделенията), доволни сме. Ако те интересува пиши ми на ЛС да ти дам телефона на момичето, което отговаря за офисите и апартаментите.

В офиса ползвахме тази http://pochistvaneplovdiv.com/, доволни бяхме, гъвкави откъм отношение и цени.

Благодаря за отговорите  bouquet

# 88
Запис в най-полезната темичка   bouquet

# 89
Солариум от който сте доволни?  newsm78

Не казваш за кой квартал, но аз преди живеех на центъра и бях изключително доволна от солариума до кафето Авеню. Много чисто, с хубави солариуми и на прилични цени.

Общи условия

Активация на акаунт