Къде в Пловдив? - 42 тема

• 55 018
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Дайте ми идея за добре заредена аптека със слънцезащитни мазила,че съм решила да купувам за мен и детето.

Сякаш няма аптека,в която да са налични всички марки.Аз харесвам аптеката в Галерията.Има неща,където другаде ги няма.Взимам слънцезащитни на Ла Рош

# 556
  • Пловдив
Какви автобуси има от Пловдив за Сопот около 7 -8 сутринта?

Гледам, че от различни автогари тръгват автобуси за Сопот, и на различни фирми.
Възможно ли е да се проверят по някакъв начин всички заминаващи автобуси, независимо от коя автогара и на коя фирма са?

# 557
За Карлово от Пловдив  от автогара Юг тръгват на всеки кръгъл час. Евентуално там Карлово-Сопот връзка,близко са.

# 558
Трябва ми огледало за коридор - кажете отзиви за магазини, моля.

# 559
  • Пловдив
Трапезица, мислех по този вариант, но ми се ще нещо директно...

Последна редакция: пн, 20 май 2013, 07:03 от *Бенджи*

# 560
  • Пловдив
Не разчитай на разписанията в нета - много рядко ги обновяват и може да се приготвиш за пътуване, а да се окаже, че от години в този час автобусът е отменен. По-добре се обади на автогарата по телефона - ще дадат точна информация.

# 561
  • тук-там

Обади се в автогара Родопи - оттам  тръгват - 032 / 657 828

Къде да търся големи хубави хавлии за плаж. Поне 100х150.

# 562

Гледам, че от различни автогари тръгват автобуси за Сопот, и на различни фирми.
Възможно ли е да се проверят по някакъв начин всички заминаващи автобуси, независимо от коя автогара и на коя фирма са?

Последно съм пътувала до Карлово с влак и после Карлово-Сопот са им градски и на често.

Ето разписания:
Таблото на автогара Родопи
http://2.bp.blogspot.com/_2EgBCojSSxA/S6ju3IXLx8I/AAAAAAAAACw/Se … odopi_Plovdiv.JPG

Разписание от община Сопот за всички автобуси към/от Пловдив
http://www.sopot-municipality.com/aktualno/files/sopot_plovdiv.pdf

Сутрин пътуват оттам насам, защото работят в Пловдив хората - и после се връщат обратно (логично). Толкова рано май само влак е вариант  Rolling Eyes - 06:30, 9:30, 11:15 .. и т.н.

# 563
  • Пловдив
duhi_puhi, това го видях, но тези не ни вършат работа.
Иначе има автобус и от Автогара Север...Май този ще е.  newsm78
С влаковете хич пък не успях да се оправя, излиза ми, че няма... Blush

А за разписанията - то е ясно, че ще проверя на място и ще купя предварително /ако има такава опция/ билети, че сме група и да не си останем на автогарата...Simple Smile))

ПП: От години не разчитаме на междуградския транспорт, но сега няма как - мислим да "походим" из Централен Балкан и ще слезем на друго място, няма как да се връщаме до Сопот за колата...

# 564
  • в сърцата на децата <3
Абе влак има, но минава през София (за по-пряко) преди да иде в Сопот  Joy
Варианта, който имаш е и комбиниран - както и Духи-Пухи ти е препоръчала - 6:30 влак до Карлово и от там автобус до Сопот. Ще се оправите без проблем, ако не - все има кой да ви каже къде да идете  Hug

Да ми препоръчате ортопед за преглед на малката?

Последна редакция: пн, 20 май 2013, 08:17 от ♥snow_angel♥

# 565

Да ми препоръчате ортопед за преглед на малката?

Д-р Хазбун. Не работи по ЗК,но незнам да има недоволни  Peace 0888523185

# 566
  • в сърцата на децата <3
Предпочитам по ЗК, защото нямаме проблем, а ще ходим на профилактика да проверят крачетата за луксация (надявам се, че така се казваше това което проверяват...) Но си записвам координатите, че не се знае  Peace

# 567
  • Пловдив
Кое от Тонитата в Тракия е с по-хубава детска площадка,за деца на възраст 4-7 години.Също на кое има маси близо до детския кът,с хубава видимост към него

# 568
Предпочитам по ЗК, защото нямаме проблем, а ще ходим на профилактика да проверят крачетата за луксация (надявам се, че така се казваше това което проверяват...) Но си записвам координатите, че не се знае  Peace
По ЗК ние ходихме при Арнаудов в Кичука. Пусни го в Гугъл и ще ти излезе сайта и координати те му. Според мен е добър лекар, доволна съм, не зависимо че ни вика доста пъти.

# 569
  • Пловдив
♥Elfita♥, на 8 блок "Тони 2000" има площадка оградена и с маси досами площадката.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт