Re: Номинация за най-абсурдна реплика, свързана с кърменето! - 15

• 37 799
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Е, то хората винаги могат да ти кажат: Ама като съм жадна, нали пия вода! Да не казваш, че бебето ти никога не ожаднява! - и ще те затапят...  И пак ще трябва да обясняваш за водата в кърмата. Just saying...
в тоя случай ще им дам шишето с водата сами да пробват иска ли бебето вода, майка ми се опита така на неколко пъти и не успя да я накара да пие вода Laughing

# 121
  • София
да, може да те ухапе, но правилното поведение е да не търпиш, а да го махнеш от гърдата щом те ухапе. Пак го слагаш, ако захапе - махаш, пак слагаш. Детето не е глупаво, то веднага разбира връзката, че ако прави това, става онова. Peace

Moите и двете са глупави явно  Tired. Големият е отбит отдавна, сега е на малкия ред да ме хапе...

# 122
да, може да те ухапе, но правилното поведение е да не търпиш, а да го махнеш от гърдата щом те ухапе. Пак го слагаш, ако захапе - махаш, пак слагаш. Детето не е глупаво, то веднага разбира връзката, че ако прави това, става онова. Peace

Moите и двете са глупави явно  Tired. Големият е отбит отдавна, сега е на малкия ред да ме хапе...

Хич да не е, хапят си  Cry че и боли, и до кръв се е стигало. Не е само цветя и рози кърменето... Whistling
Може би после ще ми липсва, но понякога си мечтая за времето когато няма да кърмя вече Crazy

# 123
Е, то хората винаги могат да ти кажат: Ама като съм жадна, нали пия вода! Да не казваш, че бебето ти никога не ожаднява! - и ще те затапят...  И пак ще трябва да обясняваш за водата в кърмата. Just saying...
в тоя случай ще им дам шишето с водата сами да пробват иска ли бебето вода, майка ми се опита така на неколко пъти и не успя да я накара да пие вода Laughing

Да, това е по-красноречиво.

# 124
Ще ти кажат, че не я пие, защото няма захар.  Laughing

Така ми обясняваше една майка на 4- месечно пред кабинета на педиатърката: "Аз виждам, че му се пие вода на бебето, ама как да я пие, като не е сладка?!" И понеже педиатърката ѝ забранила да слага захар във водата, щеше да я сменя.  Joy

# 125
И понеже педиатърката ѝ забранила да слага захар във водата, щеше да я сменя.  Joy

ееееее стига бе Shocked Мале, ама що луд народ има. Моя много близка приятелка така даваше на дъщеря си вода със захар, а бебчето нямаше още месец. На въпроса ми луда ли е, тя ми вика е стига бе то колко захар съм сложила Rolling Eyes Същата тази не слагаше бебето на гърда да суче, а чат пат се цедеше и даваше от шише, защото бебето така си било свикнало от болницата да си пие от шише и да пие АМ. И друг неин довод против кърменето беше, че няма как да разбере колко е изяло бебето

# 126

Така ми обясняваше една майка на 4- месечно пред кабинета на педиатърката: "Аз виждам, че му се пие вода на бебето, ама как да я пие, като не е сладка?!" И понеже педиатърката ѝ забранила да слага захар във водата, щеше да я сменя.  Joy
В кой век живеем...  Tired

# 127
  • в сърцата на децата <3

В кой век живеем...  Tired
Във века на абсурда...

Сори за офф-а...

# 128
  • София
днес ходихме да ни взимат кръв и урина за изследвания, медицинската сестра, която ни взе кръв ме попита "не сте ли вече големи за кърмене?"  #Crazy викам как големи та ние сме едва на 6,5 мес, има още много време до като се отбием, и тя каза, че не при всеки се получавало, със сина и имала кърма само 2 месеца, после сама спряла кърмата от само себе си Laughing а пък с дъщеря и въобще не и била дошла и капчица ooooh!

# 129
  • София
Днес една мама ми разказа как нейната етърва имала бебенце, на което на 4 месеца му избило първото зъбче и започнало да хапе майка си. И майката за да го отучи.......Внимавайте, дръжте се!!!......при всяко хапане удряла шамар на 4-месечното си бебе!!!!!!  #2gunfire  #Cussing out

А мен педи много ме изумява напоследък. Уж е ЗА късното захранване, не вижда нищо лошо в това дете да се кърми и след годинка, НО..... постоянно ми дудне на главата че лишавам детето от важни белтъчини като не му давам попара сутрин. Аз ви казах, повдига ми се само като си я представя  Sick а да го давам на детето си.... уф!

А днес чух, че солетите били полезни и препоръчвани от педиатрите, понеже съдържали пшеница...  doh

# 130
  • в сърцата на децата <3
Удря 4 месечно бебе?!?!?  #Shocked #Shocked #Shocked Това дете баща няма ли, да ѝ отвинти главата на тая патка?

# 131

А днес чух, че солетите били полезни и препоръчвани от педиатрите, понеже съдържали пшеница...  doh
Е няма що...  Tired

# 132
  • Плевен
Аз днес бях на разходка и в 2.30 някъде минава една мама с малко бебенце.Детето се размрънка първо,после започна да плаче,а най-накрая да се дере.Мамата поглежда часовника и казва на таткото"Явно е гладна,но сега е 2.30,тя яде в 12,значи преди 3 не е ЖЕЛАТЕЛНО да яде.Така ми каза лекарката".Но детето се разпищя от глад и тя волю не волю седна на една пейка да нахрани детето.Но,забележете,гледаше си непрекъснато часовника за да види кога точно ще стане 3,бащата джуркаше АМ-то а тя си гледа часовника.И аз за да се посмея,си гледам и аз часовника,да видя до кога ще си мъчи детенцето от глад.Ей,набиха се стрелките на 3 и тя тогава даде млякото.Баси овцете,ще си мъчи детенцето от глад,щото така казала лекарката й.та този режим върви ръка за ръка с нощната 6 часова почивка,за да си почивало коремчето.Оплакваше се на бащата,че комшийката и имала кърма и си кърмела детенцето,пък тя как и била спряла изведнъж.

# 133
Интересно ми е такива овце дали ядат когато са гладни или чакат да стане еди колко си часа, и дали ядат толкова колкото им се яде или толкова колкото е нормата за 30-годишен човек примерно. Идиотско е

# 134
Интересно ми е такива овце дали ядат когато са гладни или чакат да стане еди колко си часа, и дали ядат толкова колкото им се яде или толкова колкото е нормата за 30-годишен човек примерно. Идиотско е

Айде да не опираме до такива определения?  Peace В грешка е жената, но пък така я съветва лекар. Някой хора избират да послушат тъкмо педиатрите си, имат им доверие и т.н. Все пак и едно време всички са смятали, че земята е кръгла. Кой знае нашите деца за какво ще ни се карат, като се опитваме да помагаме с внуците.

А пък определението "овца" хич не ви отива на културата, за която претендирате, нали?

Впрочем мисля, че с АМ не се храни на поискване. А и темата изобщо не е за АМ.

Последна редакция: ср, 24 апр 2013, 22:06 от Jane º°

Общи условия

Активация на акаунт