Re: Номинация за най-абсурдна реплика, свързана с кърменето! - 15

• 37 804
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
  • София
"отбий го бе, идва лято на теб ще ти е по лесно, ще можеш да си пиеш и да си пушиш" Crazy
да това е много здравословно начинание  ooooh!

# 166
нали  doh
Как да обясниш на такива хора, че си родил бебе за да направиш живота си и този на съпруга си по-смислен и щастлив, а не за да се чудиш как да минеш по тънката лайсна

# 167
нали  doh
Как да обясниш на такива хора, че си родил бебе за да направиш живота си и този на съпруга си по-смислен и щастлив, а не за да се чудиш как да минеш по тънката лайсна
Ако всички мислеха така, животът щеше да е в пъти по - добър, а хората - стократно по - щастливи  Hug

# 168
Някъде из форума го прочетох:

"Около мен две майки вместо кърма, започнаха да произвеждат вода..."

Прозвуча ми като онази работа с Исус, който от вода направил вино Simple Smile

# 169
филийка днес е терминът ти! Party
желая ти успех и леко раждане!

# 170
Днес на детската площадка питам една приятелка със 7-месечно бебе как върви кърменето и в разговора се включва една баба с следната изумяваща реплика: "Еее, вие пък по тея моди да кърмите децата до 1 клас, докато се натроват"  Shocked Shocked

# 171
  • София
 Laughing За моя окръг е отровна само ако си бременна. Но нямат такива притеснения, когато кравата е бременна  newsm78

# 172
мен ме посъветваха да го отбивам вече, защото после голямо гайле съм щяла да бера /цитирам/  Thinking

# 173
Здравейте. Да се включа и аз с един цитат от свекърва ми (една образована,но много ограничена рускиня, считаща себе си за свръхинтелигентна,вярваща,че Канада е европейска държава): "Детето на съседката има толкова много зъби, защото тя му дава АМ, а пък ти още кърмиш твоето и то не получава калций и витамини, които ги има в изобилие в АМ."  ooooh!

# 174
Здравейте. Да се включа и аз с един цитат от свекърва ми (една образована,но много ограничена рускиня, считаща себе си за свръхинтелигентна,вярваща,че Канада е европейска държава): "Детето на съседката има толкова много зъби, защото тя му дава АМ, а пък ти още кърмиш твоето и то не получава калций и витамини, които ги има в изобилие в АМ."  ooooh!
Е не  hahaha И на мен ми го казаха същото преди няколко дни. "Ина е на 9 месеца, а още няма зъби, всички други бебета на твоите приятелки вече са със зъби." И понеже кърмата ми е доста намаляла, ме успокоиха, хич да не се притеснявам, тъкмо ще давам АМ, ще избият по-бързо зъбите и ще спи нощем.
Преди няколко дни свеки ми звъни вечерта и казвам, че тъкмо Ина ще яде и ще спи, тя ме пита какво ще яде и като казах кърма - "лелее, и как ще се наяде с кърма, ми как няма да се буди нощем детето, то не се наяжда"  Crazy

# 175
  • в сърцата на децата <3
Брей... мойта като е само на кърма от какъв ли зор вече ѝ никнат зъби  newsm78 Сигурно тайно си цоцка АМ докато аз спя  hahaha

# 176
Е не  hahaha И на мен ми го казаха същото преди няколко дни. "Ина е на 9 месеца, а още няма зъби, всички други бебета на твоите приятелки вече са със зъби." И понеже кърмата ми е доста намаляла, ме успокоиха, хич да не се притеснявам, тъкмо ще давам АМ, ще избият по-бързо зъбите и ще спи нощем.
Преди няколко дни свеки ми звъни вечерта и казвам, че тъкмо Ина ще яде и ще спи, тя ме пита какво ще яде и като казах кърма - "лелее, и как ще се наяде с кърма, ми как няма да се буди нощем детето, то не се наяжда"  Crazy

Момичета, много ме развеселихте  Joy

# 177
Ооо аз сега чакам всичките зъби наведнъж да избият  Mr. Green Започнах да дохранвам с АМ, вече близо месец Ина отказва да суче и са големи драми докато се накърмим, съответно кърмата ми намаля  Cry Та по този повод вчера се оплаквам на свеки, че за първи път купувам АМ и ми е много мъчно, изпитвам и малко вина, че не съм успяла да се справя по-дълго, а тя ми казва "абе стига вече си мъчила детето с тези млека, тя е голяма вече, не и трябва мляко, давай и да яде храна". И пак ми напомни нощем да не давам да суче, а да давам вода.
А майка ми всеки ден ме пита "айде, не ти ли спря кърмата вече? Ще изостане детето, ако не и даваш повече храна"  #2gunfire  Според тях кърмата е храна до 3-тия месец, оттам нататък няма нужда от нея  Crazy

# 178
  • Cyprus, Пловдив
Брех, как си я представят тая работа вашите свекърви  newsm78 бебе на няколко месеца и да няма вече млечно хранене, не са ли чували, че не е никаква мода до 2-3год.детето да има млечно хранене Rolling Eyes Tired

# 179
  • Плевен
не знам за вашите  свекърви,но майка ми много се радва че кърмя,понеже тя не е могла много.баба ми е кърмила майка ми и леля ми до годинка.И тя се радва за мен,много обича да гледа когато храня детето и то търси гърда със затворени очи...И как го приспивам пак със кърмене....Майка ми присъства на една лекция на консултантите по кърмене,темата беше за кърменето след годинката,и консултантката започна с думите че кърмата си остава все така полезна и след годинката,и че не са верни приказките за загубване на "хранителността",че ставала водниста и т.н.Подкрепя ме много...

Общи условия

Активация на акаунт