Re: Номинация за най-абсурдна реплика, свързана с кърменето! - 15

• 37 808
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
 Tired
Моя колежка - свекърва, ми разказва за снаха си "представяш ли си, оная се дои, защото нямала търпение да кърми!!!" Много грозно ми стана  Tired
Не се чуват тия хора какво говорят.  Sick

# 151
  • Плевен
Да,доях се и кво?Я някоя да ме нарече дойна крава да види на какво ще я направя  #2gunfireИ аз нямах търпение да си накърмя детенцето,що да го тъпчат със изкуственото мляко?Днес пак засякох бебе хранено под час да оревава площада на града  ooooh!Чак мъжа ми се възмути,детето буквално посиняло от рев.Ние с нашето такъв рев за година и 4 месеца не сме чули,откликвах при първите сигнали(когато започне да си върти главичката и устичката е на буквата о  Embarassed)много хубави и мили спомени са ми останали от тогава.Не знам защо измъчват децата и себе си с този режим?Всички започнаха да се обръщат.

# 152
  • Варна
Не винаги плачещо бебе в количката значи, че се храни с АМ или под час.
Не искам да съм опозиция, но моята кърмена кукла до към 4-ти месец се дереше в количката, но не от глад/ кърмех на поискване, навън също/, а защото не ѝ харесваше да стои в количката.
Излизам от вкъщи, накърмили сме се хубаво точно преди да излезем и няма и 5 мин. сме навън и тя се дере като за световно, посинява чак.Предлагала съм ѝ пак гърдата, ама не е гладна, иска да я нося.И това всеки път така.Спираме кърмим се, после е спокойна и в момента, когато я оставя в количката и рев...Хората се обръщаха постоянно.
Веднъж една жена ми каза "Госпожо нахранете си детето!", а преди минути бяхме станали от една пейка и се бяхме кърмили....
Е познайте какво ѝ чуха ушите на тази жена Naughty

Иначе и аз не съм съгласна с храненето под час и бебето да плаче гладно.Но исках да кажа, че има и различни случаи!Ревящото бебе не винаги е гладно бебе Peace

# 153
  • Плевен
mmilityy за това бебе съм сигурна че е на АМ,понеже видях майката да джурка шишето.Това което чух наистина беше рев от глад,така лакомо засука шишето....

# 154
  • Варна
mmilityy за това бебе съм сигурна че е на АМ,понеже видях майката да джурка шишето.Това което чух наистина беше рев от глад,така лакомо засука шишето....
Явно в конкретния случай е така Peace
Просто исках да кажа, че има и такива като нас дето реват от количката.Една спокойна разходка не съм имала с нея, докато не порасна малко...

# 155
  • Cyprus, Пловдив
О и ние се деряхме и опищявахме света, но неговото търпение беше сведено до 0  Mr. Green В момента, в който показваше първите признаци и ако не дам в близките 5 секунди вече се дереше зверски  Mr. Green

# 156
# 157
  • Плевен
Цитат
Наистина,млеката сега са много добри и обогатени дори и с неща,които едва ли и ти би могла да дадеш на бебка с кърмата.
Ето,вижте как се успокояват хранещите с АМ  doh

# 158
Такива глупости не мислех, че ВСЕ още се пишат по форуми и прочие  Mr. Green

# 159
Цитат
Наистина,млеката сега са много добри и обогатени дори и с неща,които едва ли и ти би могла да дадеш на бебка с кърмата.
Не всеки храни с АМ по собствен избор и желание все пак. И да, има нужда от успокоение, но е ясно, че не трябва да е точно това. Трудно се приема мисълта, че не можеш да кърмиш, вярвайте ми.

# 160
Цитат
Не всеки храни с АМ по собствен избор и желание все пак. И да, има нужда от успокоение, но е ясно, че не трябва да е точно това. Трудно се приема мисълта, че не можеш да кърмиш, вярвайте ми.

Real Woman, има "не можене" и "не можене" да кърмиш. Някои не могат , защото не искат, а други поради резонни причини, които всяка кърмеща жена и майка би уважила. А и в крайна сметка си е въпрос на избор, но няма смисъл това да се уточнява след всеки цитиран бисер по темата.   Peace

# 161
  • Плевен
И още нещо,но не по темата точно.Значи навсякъде из форума "захранване,хранене с мляко за кърмачета " има теми "докога АМ"или нещо подобно.Дотук добре,всички майки споделят,че не са привърженици на насилственото отказване на детето.Има майки които хранят с АМ до 2,5 или 3 години,докато детето си иска млякото дават.Съгласна съм.Същите тези майки по принцип са "ЗА"кърменето,но до определена възраст.Обикновено до към 6-7 месеца или максимум годинка.Така,и като стане детето на годинка,и не се е отказало само,аз трябва насилствено да го отуча.Защо?Значи с АМ може да се храни до 3 или повече,но не и кърмене до такава възраст.Защо е така?Според мен и мъжът ми са виновни облъчващите ни реклами от всякъде,предрасъдъците на обществото ни са закостенели.Не приемат и не вярват на  най-естественото нещо,но за сметка на това   вярват на всичко изкуствено създадено от човека.За обществото ни не са от значение милионите години еволюция на човека,но вярват на 20-30 години технически прогрес?Кажете вие какво мислите.

# 162
  • Плевен
Извинявам се за оффа,ако трябва ще го изтрия.

# 163
illy85, не е и въпрос на избор, но няма как да го разбереш. Да не дълбаем.  Peace

# 164
tani80s, напълно права си, защо наистина с АМ може да си хранят децата до 3 годишни, а кърменето на 3 годишно дете е едва ли не заклеймено. Смятам да задам този въпрос на няколко приятелки /такива дето ме питат докога ще кърмя/, които кърмиха има-няма 2-3 месеца, но още дават АМ да децата си.
А сега да ви разкажа последните бисери. Любима моя приятелка, която иначе обичам страшно много, ме попита кога ще го отбивам, той за 10 месеца си бил взел имунитета, от който има нужда. Освен това е момче и трябва да го гледам спартански, а не да го разлигавям така  Thinking newsm78
И една много готина мацка, която познавам отскоро ми каза "отбий го бе, идва лято на теб ще ти е по лесно, ще можеш да си пиеш и да си пушиш" Crazy

Общи условия

Активация на акаунт