, да видим за по нататък как ще са нещата. Свекър ми каза, че очаквал новината
Та такива неща при нас от снощи насам 

Напоследък почнах да си намирам неща, които са с 1-2 размера по-малки от този, който носех миналата година и взе да ми просветва
Довечера ще си го закупя този бански и ще се моля да не вали на морето
Спи 10 минути в колата, после колкото и да се старая да го кача без да ме усети, ме усеща, давам дори да суче, че белким заспи пак, ама няма. И енергия има за 3ма. За сравнение, ако не заспи в колата, напоследък спи по около 3ч. А като спи 10 мин, понякога заспива към 17-18ч, понякога както всеки ден в 22ч. 

Някой може ли да препоръча хубав и лесен за почистване пластелин?

Гледам да се въздържам от прекомерно купуване. И без това имаме дрехи в излишък.
По съвет на Ендира ще взема и едно хубаво многократно шише за вода.
A конкретно за съвпадение в половете на породените деца ми го е казал човек занимаващ се с генетика, но според мен информацията е по-скоро статистическа.
И на мен три сестрички ми звучи много... хомогенно.
Та много се радвам за ситуацията
Щях да се радвам много и на момче, но по-скоро от съпричастност към мъжът ми, защото той милият много се беше надъхал. Сега говори на корема ми, че и него ще си го обича, да не би случайно да го е обидил с това, че го е смятал за момченце
Имате ли вие подобни ситуации?

Друго забелязах аз
Та кой ще го търпи това ?! Отделно, че иска "мама" когато има пиш или ако. А последните дни ми прави номера.
Викам "аууу кой се напиша, защо бе мамо, мама нали пита има ли пиш, ти защо не каза".. а той ми се смее и протяга ръчички да го гушна.
Днес даже му казах, че така не се прави, че е голям и само бебетата се напишкват, попитах "ти бебе ли си? ако не ми казваш, че има пиш, ще ти слагам памперс" и той легна на спалнята, разкрачи се и чака човека да му слагам памперс.. .
Даже като правихме фотосесията Юни месец, специално му облякох нова тениска, че поне да не е лекьосан. 
И аз съм го забелязала това
И много се радвам на такива семейства. А и виждам, че и тук в темата има доста
Ние винаги сме искали три деца, просто изчаквахме подходящия момент, но... той ни хвана малко неподготвени 
Та от тогава все съм до него и затова и аз не го оставям, все до него, все говоря и обяснявам. А в яслата наистина се съмнявам някой да търпи капризите на всички деца

Днес, след дъгата разходка, се беше наакала. Като я събух, каза, че иска да пиша. Изтърпя да забърша акото и не се изпусна, въпреки,че сигурно съм я натиснала по мехура. Стискаше, докато не седна на тоалетната
Същото се повтаря вечер,ако се опитваме да я сложим да си легне, без тя сама да е решила,че ще си ляга. Може да и се спи, обаче, не е ли решила сама, пищи така,че сигурно се чува в съседния блок
Лошото е, че на ММ понякога му се отпуска ръката и хвърчат шамарчета
Опитахме се да въведем режим, ритуали,но ударихме на камък. Това аз го отдавам на внезапното отбиване 
Ама като видях как се целуват си казах, ех има надежда за моя аутсайдер като тръгне на градина да се социализира малко. Момиченцето се навежда да я целува, а Яна нахилена до уши подава бузка за целувка