Вълци, вампири, ловци: астрално-зодиакална тема 20

• 17 891
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
Може да ги направя "Свидетелите на Иънхова".

smile3532

# 556
Не, идвате всички да гласувате за мен, а ако спечеля аз решавам каква да е темата. Но си мисля, че ще бъдем най-много 2-3 участници с тая тема. hahaha

# 557
  • София
Е, може да гласуваме, ама не трябва ли да сте си само вие гласувалите? Ако е тайно - да, ама ако е явно.. Ние ще направим така всички да гласуват за тебе Mr. Green. И като зададеш темата - не ме интересува, трябва да се съобразяват всички Crossing Arms. Това да не е демокрация, я Naughty

# 558
В момента се троня за пръв път.

# 559
Айде, и тая почна. Аз мисля да пробвам Революцията, да видя като как е без ток.  hahaha

# 560
  • КиТ
Оу, Нело! Играем спортна игра! Спортист, плувец!
Кога ще ги накараш да се нааватарят с Бог? Аз ако бях досега да сме я играли тази игра hahaha

Алооооооо,не ми го причинявай отново Crazy Кви са тия тайни заговори,гласува се по хубост,не само щото Силвето щяла да зададе тема Бог Naughty Joy Joy Joy

# 561
  • NE
Силве Честито тронене! И аз като почнах да се троня още не съм спряла. Книгите ще прочета само да си начеша крастата. Mr. Green

# 562
Айде, и тая почна. Аз мисля да пробвам Революцията, да видя като как е без ток.  hahaha

Тъпо е , без ток !

# 563
Симпатичнинко е, някак, милинко, младите геройченца са като моделченца. Спирам, че да повърнеш на спокойствие.  hahaha

# 564
# 565
  • Велико Търново

Краднато от компроматната, ама е много, много убав!

# 566
  • София
Айде, и тая почна. Аз мисля да пробвам Революцията, да видя като как е без ток.  hahaha

Тъпо е , без ток !

Оф, утре ще имаме профилактика от 9 до 16.30 и ще видя как е hahaha
Тъп е сериалът, Ир, не знам защо продължавам да гледам ooooh!

# 567
Абе да ти кажа, засега ми е просто смешен, извънредно клиширан като диалог и на моменти дразнещ, ама не ме ядосва достатъчно, че да спра. Ся пускам трето епизодче.

# 568
  • КиТ
И аз не знам,що го гледам още тоя сериал ooooh!

# 569
  • София
В началото бяхме въодушевени, ама с всеки епизод ни спадаше ентусиазма Tired

Общи условия

Активация на акаунт