Вълци, вампири, ловци: астрално-зодиакална тема 20

• 17 834
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
 Flutter

Не знам за възпитанието, ама цялата на нея си се метнала, с тия хиляди пипала.  Mr. Green

# 91
# 92
  • София
Аз едно време като гледах "Ромео трябва да умре" се бях захласнала по Джет Ли. Никой не е имунизиран срещу азиатската заплаха!  hahaha

и аз, и аз!
Освен това по непонятни причини харесвах и Хари Тагава... ама ся хич не мога да се сетя защо...

# 93
А аз като се прехласвах по Хари Потър кво да кажа! Joy Спомням си, че бях 7 клас като излезе първи филм и го гледах на кино, после го сънувах месеци. Joy И на село един път ревах за него. А за Седерик Дигъри и Бойко Борисов се карахме с най-добрата ми приятелка тогава. Не можахме да си ги поделим.

# 94
уф Лате като гледам сесията тва скорпионите понякога прекаляваме с изкуФството Tired

# 95
уф , Теди не сте виновни вие скорпионите , т`ва менъджъри , стилисти , фризьори ............ :tired

# 96
уф , Теди не сте виновни вие скорпионите , т`ва менъджъри , стилисти , фризьори ............ :tired

айде и на теб днес съм

# 97
Ма кво му е, оцапан, мрачен, пу!  Mr. Green

А за Седерик Дигъри и Бойко Борисов се карахме с най-добрата ми приятелка тогава. Не можахме да си ги поделим.

hahaha hahaha hahaha

# 98
  • София
днес сънувах, че съм част от свой собствен турски сериал.
то не беше криене на пръстени, бягане от роднини, любови, пътувания, приказки, чудеса...
Обаче не помня кой беше жениха. помня само как пръстените бяха два.
Слънцето ме напече и ситуацията е извън контрол!  smile3538

# 99
  • Велико Търново
А баклава и нахут имаше ли?

# 100
Ма кво му е, оцапан, мрачен, пу!  Mr. Green

Само ти ме разбирааааааааш  Laughing  Идеята е да излезе от вечно усмихнатия си образ .....и на другите сесиите са разчупени , ма тук всички ми се подигравате  Whistling Иде ми да викна като Ването:

Никой не ме разбирааа!

ох , Ване дано да е бил Кавънч !(макар , че и една минута не съм го гледала  Wink)

# 101
Чаги е, Чаги  е.  Heart Eyes

# 102
Е, че аз съм отдавнашен ценител - с какви грейнали очи съм гледала снимки на Маккой и сие в стил "Дивия запад", еееех. Мечтаех за такова кожено манто. Още мечтая, всъщност.  Crossing Arms

# 103
  • NE
Единствените за които не смея да твърдя че не малко съм въздишала в иначе буйната ми младост са:
Скрит текст:

За черпането, ще черпим с ето това  newsm76

# 104
Мали , нова тема    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт