Подсъзнанието може всичко 56 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 61 330
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Ами Фил, договорихме се за техниките Joy

Последна редакция: пн, 20 май 2013, 22:42 от white duck

# 601
megisp, Hug
Още една True story, свързана с нефиксацията. Имам роднини, които дълго време са чакали безуспешно да се появи бебчето. Накрая решават да си осиновят детенце. След 1 година и половина се ражда и тяхното момиченце. Двете дечица много си приличат, като истински сестри са. Това е чудото на необвързването, когато оставим нещата просто да се случат. Успех, мила   Hug

# 602
krem-karamel Благодаря за откъсите ще ги прочета, въпреки,че знам, че това само ще ме  bookнакара да си купя книгата

Щом ще се търсят техники и аз да поискам. хахахах - как да накараш половинката да иска  newsm32 (майтап знам, че не е хубаво да влияеш на решенията на друг)

Аман от хора вглъбени в пари и работа....омръзна ми от такива. Как да ги накарам да разберат, че това не е най важното в живота. Парите са само средство за живеене и след като не можеш да се отпуснеш, за да си починеш за какво са ти пари. Какво разбираш от живота без да се насладиш на утрото, на слънцето и тревата, на птичките цветята.

# 603
  • София
Как да ги накарам да разберат, че това не е най важното в живота.

А поради кое се налага?

# 604
  • най-шареното място
Половинката може да е изкушително да искаш да я накараш нещо.
По-работи да заразиш със собствен ентусиазъм нетарапчиво и с радостта си, отколкото да се опитваш да образуваш нов ентусиазъм с подобна сила и същата посока. Обаче заразаването трябва да е спонтанно, не режисирано и целенасочено.

# 605
По повод на бебетата, на мой приятел - (не си спомням думата) - роднина, с жена си са ужасно добри детски лекари по ... нещо си... работят в една голяма и лъскава клиника в западната част на континента. Не знам колко неуспешни опита за инвитро имат (поне три), една година се случило да са на бачковския манастир на 15 август - когато изнасят иконата. Жената е слабичка и дребна - но е успяла да стигне до иконата и да я докосне с последната си надежда за дете (разказваше че някой и казал че ако успее да се докосне до иконата - тя ще й помогне). Сега се радват на едно прекрасно момиченце - просто жената си забременя нормално. Ако питате тази дипломирана и висококвалифицирана лекарка - ще ви прати на това шествие. А пък ако питате мен - август наближава. Другото такова място за което казват че помага е църквата в Горни воден (или долни беше ако искате ще питам) до Асеновград - "Богородица златна ябълка". Жените носят ябълки и ги оставят на иконата.

# 606
. А на мен ако ми намерите техника за любим, че настоявам за второ и трето  Joy

Ама ти сега какво искаш всъщост? - любим или второ и трето ?  Joy Защото за второ и трето, може и без да е любим... Joy  Майтапя се....знаеш,  Hug  Дай Боже Голямата любов да ти кацне изневиделица !  Hug- другото бързо ще го наредиш!
   Да ви кажа, аз защото не можах да намеря онлайн книги на Лариса Ренар, и вчера се зарових в ЮТюб, и там има нейни клипчета , разказва това , онова....Ох, голям майтап е тази жена.....така артистично разказва ... не я приех на сериозно, признавам си!  Дори показва и разказва как да си направим карта на желанията . Много ми е странна...Не искам да кажа нещо лошо , в никакъв случай ! Просто е странна.. има някакъв чар, и едновременно  всякаш играе някаква роля... Има един клип, поканена в студио на ТВ, май беше това с картата на желанията... те и водещите не я приемаха много на сериозно...Я, не ме слушайте мен, аз мога да си мисля,каквото си искам, ами идете и вижте  сами...

# 607
Момичета сладки, днес ли се слагаха пари под килима. Извинявайте, ама моля да припомните на блондинката ритуала, че забравих къде беше!  Embarassed

# 608
Момичета сладки, днес ли се слагаха пари под килима. Извинявайте, ама моля да припомните на блондинката ритуала, че забравих къде беше!  Embarassed
Три дни преди пълнолунието.  Grinning

# 609
  • София

Сина ми има астма и сме махнали всички килими и искам да попитам този ритуал как точно може да се направи Simple Smile

# 610
"Три дни преди пълнолуние сложете най-голямата банкнота, която имате под килима във всекидневната, а в деня на пълнолуние я махнете и я върнете там, откъдето сте я взели."
Гербер, може да сложиш малка постелка за три дни. Или каквото ти харесва. Grinning
А се прави във всекидневната, защото там минават всички. Постоянно.
П.П. Споменавала съм, че два пъти съм го правила този "ритуал". За мен си беше забавна игра. Mr. Green  Уточних, че и двата пъти получих в най-кратки срокове пари, но не съм упоменала, че и двата пъти получих стойността на банкнотата, която газихме три дни под килима, с по три нули отзад.  smile3508 Така че вдъхновявайте се! Joy

П.П. №2 А аз се сетих преди три дни и още тогава я курдисах банкнотата под килима. И по пари вървим. pletka

Последна редакция: вт, 21 май 2013, 11:21 от luna

# 611
"Три дни преди пълнолуние сложете най-голямата банкнота, която имате под килима във всекидневната, а в деня на пълнолуние я махнете и я върнете там, откъдето сте я взели."
Гербер, може да сложиш малка постелка за три дни. Или каквото ти харесва. Grinning
А се прави във всекидневната, защото там минават всички. Постоянно.

Ето го лунният календар. Значи утре слагаме банкнотата под килима и в събота я вземаме от там.

Гледах това по БТВ онзи ден и ми подейства много добре.

# 612
Добре де, ако я взема от портомонето си и после трябва пак да я върна там, ами ако случайно я объркам и я изхарча?!

# 613

Добре де, ако я взема от портомонето си и после трябва пак да я върна там, ами ако случайно я объркам и я изхарча?!
И какво толкова? Да не мислиш, че аз ги държа или съм запомнила, кои точно бяха банкнотите!? Mr. Green Върнах ги обратно при парите и в един момент съм ги изхарчила. Важното е, че с охота ги харча. Joy
Като зациклиш на това да не я харчиш, или нещо друго да не стане..., къде ти отива удоволствието от харченето? Wink

Но ако държиш да я запазиш, сложи си я на някое специално място - някоя кутийка за бижута...

П.П. Приятно ми е да чета "отчет" на резултатите ви. Много, много стимулиращо, вълнуващо и още по-вдъхновено ми става, затова и си позволих да споделя почти буквален резултат.  Hug

Последна редакция: вт, 21 май 2013, 11:58 от luna

# 614
О, няма страшно. Аз винаги харча с удоволствие  Joy Ама мислех, че трябва да се пазят.

Общи условия

Активация на акаунт