МАШИНА ЗА ХЛЯБ-50-та тема

• 50 606
  • 755
  •   1
Отговори
# 30
Хора, машинката започна да ми пуска черно по тестото.Какво да правя. newsm78
да се подготвиш за нов контейнер

# 31
  • София
Хора, машинката започна да ми пуска черно по тестото.Какво да правя. newsm78
да се подготвиш за нов контейнер
Бонго,аз дори не знам къде има сервиз за моята.Защото моята и още няколко други,но с други имена са съвсем еднакви.

# 32
  • TX
много , ама много мразя тъкмо като съм почистила машината....да тръгне да ме търси хляба и да залепне на стъклото на капака..... #Cussing out прясно от сутришното печене

# 33
аз мразя като не си наблюдавате тестото.  #Cussing out

# 34
много , ама много мразя тъкмо като съм почистила машината....да тръгне да ме търси хляба и да залепне на стъклото на капака..... #Cussing out прясно от сутришното печене

Е, и ???? Този пост е за психоаналитик, не за темата за машина за хляб Peace

# 35
да се почерпите. днес бат`Бонго одъртява с още 1 год.  Joy

още неизпечен пълнозърнест хляб

..и в готов вид

Последна редакция: сб, 13 апр 2013, 15:42 от bongo_2007

# 36
  • София
  Честито Бонго! Много здраве, любов и късмет ти пожелавам! smile3525

# 37
  Тони, не съм пример за хубави питки.Ако искаш хубава, влез в темата за питките и разгледай!Моето си е хляб с различна форма. Ааа, и се прави много лесно. Омесеното и втасало тесто разделям на три топки и с доста и меко масло на ръцете разтягам топките на голям кръг.Първата топка,върху нея втората,върху нея третата.После разрязвам на 4 и после всяка четвърт още на 4.Навивам като кифлички,отвън навътре и редя в тавата.

Благодаря за разяснението. Peace Ще го пробвам тези дни. А за темата за питките не се сетих. Embarassed Благодаря, че ми напомни. Hug

Didia, чудесни идеи - благодаря!  bouquet

да се почерпите. днес бат`Бонго одъртява с още 1 год.  Joy

Честит да си! Simple Smile Много здраве и усмихнати дни!  bouquet

# 38
  • Beyond the Frontiers
От днес и аз в клуба  Mr. Green Възползвах се от черния петък в Техномаркет и взех една Филипс. В книжката с рецепти към нея обаче никъде не пише да се добавя мая newsm78 Пуснах една програма с франзела за проба.

# 39
  • София
От днес и аз в клуба  Mr. Green Възползвах се от черния петък в Техномаркет и взех една Филипс. В книжката с рецепти към нея обаче никъде не пише да се добавя мая newsm78 Пуснах една програма с франзела за проба.
Честито! Рецептите да не са за готови смеси?

# 40
то във всяка рецепта не пише да се добавя мая. добавят се брашно,течност, семки , но другите продукти се слагат първоначално.  Laughing

# 41
  • Beyond the Frontiers
то във всяка рецепта не пише да се добавя мая. добавят се брашно,течност, семки , но другите продукти се слагат първоначално.  Laughing

Ще перефразирам един лаф - чукча е консуматор, не готвач  Embarassed Нищо като за проба няма да е болка за умиране.

# 42
  • на Мелмак
Момичета кокичета и момчета-Честит Рожден Ден  bouquet
Имам едно питане-четох една рецепта за хляб с ементал,чесън и една идея ч.пипер.
Обърнах няколко теми,но не успявам да го намеря-някой да има идея за точните пропорции или да го карам на усет,желание и късмет? Grinning
много Ви благодаря предварително  chef

# 43
Здравейте,вече си набелязах и моята машина за хляб,само че искам да съм сигурна за грамажа.В параметрите пише 2,това нали означава хляб 2 кг.?Понеже сме доста хора и мъжът ми иска машинка за хляб с капацитет 2 кг.Ето какво си харесах

tp://technika.bg/product/9041/hlebopekarna-gorenje-bm-1400-e.html

ПП. Честит рожден ден на Бонго  cook 

Последна редакция: сб, 13 апр 2013, 19:29 от mimito@

# 44
най-вероятно е не.
грамажа обикновено го изписво в грамове - 750,900,1250,1500,1600.  2000 не съм виждал

Общи условия

Активация на акаунт