МАШИНА ЗА ХЛЯБ-50-та тема

  • 50 684
  • 755
  •   1
Отговори
# 510
  • Мнения: 31
Здравейте,предстои ми закупуване на хлебопекарна засега съм се спряла на този модел http://zora.bg/finlux/fbm-1480/7856#!prettyPhoto .Ако няко има наблюдение върху нея моля да сподели . Благодяря предврително.Избора маи няма да е лесен  ooooh!

# 511
  • Мнения: 2
Хора, умълчахте се нещо. Не пишете.  Cry
Да се похваля с днешния "Млечен бял хляб с квас"
Със сметана и кисело мляко.  bowuu стана много вкусен. Интересното е че коричката стана много тънка, крехка и хрупкава.  newsm78 според мене е от сметаната. Абе направо фантазия   chef  Бухна повече от два пъти от първоначалния си обем  Party



и разрез - знам че ще ви хареса  Crazy

# 512
  • Мнения: 12 770
jana 1 , зависи какви са ти изискванията.
Аз си пека хляба за деня в нея и ми е важно да ми меси тесто за други тестени изделия.
Следователно, най-обикновена пекарна ми идва достатъчна. Simple Smile

bobson4e, много добре изглежда.  Peace

Последна редакция: нд, 19 май 2013, 20:40 от Merelenda

# 513
  • Мнения: 660
bobson4e, невероятно изглежда хляба - вярно да ти потекат лигите... Mr. Green Със сметана правих козунаците тази година и наистина стават с по-хрупкава и тънка коричка и вероятно е от нея. Peace Аз пък утре ще правя тутманика потвоята рецепта, че още си събуждам кваса. Wink

# 514
  • Мнения: 2
Tony_st знаех си че е от сметаната.  Peace
Като направиш тутманика сподели резултата.

# 515
  • София
  • Мнения: 15 831
Малко да вдигна темата. Качих си снимките в гугъла, какво кликнах дори не знам,но се получи това.

# 516
  • Мнения: 660
Тайна, бива ли така да ме караш да преглъщам посред нощ?! Каква е тази вкусно изглеждаща изненада? Кажи, моля, че тъкмо имам едно тесто в машината да втасва, та ще им направя различна закуска утре. Wink

# 517
  • София
  • Мнения: 15 831
Тайна, бива ли така да ме караш да преглъщам посред нощ?! Каква е тази вкусно изглеждаща изненада? Кажи, моля, че тъкмо имам едно тесто в машината да втасва, та ще им направя различна закуска утре. Wink
Фокача с бекон и кашкавал.

# 518
  • SHOOT ME 10 $
  • Мнения: 3 298
Тайна, То може ли такава вкусотия! Че и мърда! Ха,ха да те плесне по устата... smile3534

# 519
  • Мнения: 660
Тайна, бива ли така да ме караш да преглъщам посред нощ?! Каква е тази вкусно изглеждаща изненада? Кажи, моля, че тъкмо имам едно тесто в машината да втасва, та ще им направя различна закуска утре. Wink
Фокача с бекон и кашкавал.

О, и моите ядат фокачи.. а подправки слагаш ли някакви?

# 520
  • София
  • Мнения: 15 831
Тайна, То може ли такава вкусотия! Че и мърда! Ха,ха да те плесне по устата... smile3534
    Мидко, дори не разбрах как стана  Joy.Исках да направя и други снимки така, ама като не знам какво натиснах.А иначе си е и обикновено хлебно тесто, разстлано в тавата в кръг,дебело около 1 см и оставено да втаса втори път.После посипано с бекон и кашкавал.Правих и с луканка и кашкавал,пак е вкусно, но с бекона е по-вкусно. Peace Може да се яде самостоятелно, може да се ползва и като хляб, но у нас свършва бързо и самостоятелно.

   Tony_st, нищо друго, моите не обичат аромати.Пекох го като го оставих да си втаса във фурната на 40 градуса и после включих на 170.Децата казаха,че това е най-вкусната досега.Сигурно заради бекона. Peace

# 521
  • SHOOT ME 10 $
  • Мнения: 3 298
Тайна,с коя програма прави снимката?

# 522
  • София
  • Мнения: 15 831
Тайна,с коя програма прави снимката?
Нали ти казах, качих си ги в гугъл+, в моя си профил и изобщо не разбрах какво натиснах, та стана така.И мен ме изненада тази нова функция.Ще взема да изпробвам всички опции, да видя с кое се получава да мърда.

Сега прочетох, ако се качат 5 поредни снимки, то автоматично ми прави гифче.

# 523
  • Sofia
  • Мнения: 1 525
Започнах да правя хляба без да добавям захар и киселина. Само олио, мая, вода, брашно и сол. Може брашното да е хубаво, на София мел е и хляба става превъзходен. Пухкав и мек дълго време и не се рони.

# 524
  • Мнения: 3 428
Ако не слагаш и мазнина ще си правиш традиционния хляб на българина - брашно, мая, сол и вода Peace
Няма по вкусен хляб от този направен с най-обикновени продукти и печен на фурна.

Общи условия

Активация на акаунт