МАШИНА ЗА ХЛЯБ-50-та тема

  • 51 036
  • 755
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
  • Мнения: 32
В гаранционната карта няма ли телефони на сервиза? Питай там Thinking

# 541
  • Стара Загора
  • Мнения: 29
slavabg, не пишеш нищо за покупката, стана ли хляба, доволна ли си?

 И на мен ми е любопитно-какви са впечатленията ти от машината.Моята е подобна ,но няма функция за багети.Аз съм доволна , дори нямам забележки до този момент към нея. Каквото и задам го прави чудесно.За цената си е просто перфектна.
Дано и при вас да е така.

# 542
  • София
  • Мнения: 1 040
И контейнерът на моя Kenwood  потече  Sad и тази седмица се надявам да се сдобия с нов . Стана точно на година и всеки ден правя по 1 или 2 хляба, но както каза Бонго явно няма значение колко време е била експлоатирана или не хлебопекарната, само се надявам новия да издържи повечко време  Mr. Green

# 543
  • Мнения: 7 779
И контейнерът на моя Kenwood  потече  Sad и тази седмица се надявам да се сдобия с нов . Стана точно на година и всеки ден правя по 1 или 2 хляба, но както каза Бонго явно няма значение колко време е била експлоатирана или не хлебопекарната, само се надявам новия да издържи повечко време  Mr. Green
може и по-малко да изкара  Laughing

# 544
  • Мнения: 29 061
Включвам се в темата за контейнерите с въпрос - някой да знае къде мога да си поръчам нов контейнер за "Аляска" BM2600 (машината за хляб от "Метро")?

Допълвам - в сервиза получих отговор "Ще се обадим в София да питаме" Simple Smile Още чакам...

Миналата година и аз търсих. Не помня дали изобщо намерих у нас, но по чуждите сайтове има. Като сметнах колко ще ми струва... Просто отидох и си купих нова машина. По-евтино ми излезе. Laughing
Иначе, ако някой има излишен контейнер, може да ми го продаде.

# 545
  • Мнения: 7 779
може да използвате протеклите контейнери само за печене , а новите само за месене.  #Cussing out

# 546
  • Мнения: 10
Здравейте,
ето ме и мен отново Simple Smile След всичкото чудене и четене в крайна сметка взехме това, което си мислехма, че няма да купим  Joy Спряхме се на Мулинекс OW-3501 с една бъркалка и един реотан. Преценихме, че вкъщи не се яде чак толкова хляб, зада взимаме голяма машина. Пък и в кухнята няма чак толкова много място Simple Smile В интерес на истината, първият хляб, който направихме, беше един килограм и едва го изядохме за три-четири дни Simple Smile Сега си приготвяме половин-килограмови и се справяме чудесно Simple Smile Много съм доволна засега - чудесно си размесва всяко тесто и добре си прибира всичкото брашно.
Засега най-много ни харесва френският хляб, защото е най-мек Simple Smile) Багети и пълнозърнести хлябове още не съм правила, но днес възнамерявам да купя по-различни брашна и да се изпробвам с рецепти, при които се добавят ядки Simple Smile Може да кача и снимков материал Simple Smile
Ако имате някакви съвети, казвайте Simple Smile
До скоро.

# 547
  • Мнения: 7 779
....но днес възнамерявам да купя по-различни брашна и да се изпробвам с рецепти, при които се добавят ядки Simple Smile Може да кача и снимков материал Simple Smile
Ако имате някакви съвети, казвайте Simple Smile
До скоро.
не се запасявай с много брашно - 1-2 плика са достатъчни щом консумирате малко хляб.

# 548
  • Мнения: 10
Ето го и отчета Simple Smile
Поради лоша организация и невъзможността да отидем до голям магазин с по-голямо разнообразие от брашна, купих от кварталния шоп един готов микс на "Техра" за многозърнест хляб, но без никакви консерванти вътре. Иначе по принцип готовите смеси ги избягвам заради Е-тата и консервантите, които съдържат. И ето какво се получи:

Много пухкав и страшно вкусен, но следващият път ще се пробвам да си забъркам сместта сама, а не да е готова.
Тук е моментът да кажете вие откъде си купувате брашната?

# 549
  • София
  • Мнения: 15 847
А ако ми кажете как да кача снимка .... ще видите и самият хляб, заедно с пекарната Simple Smile

Снимката е във Фейсбук ,като гледам адреса.Първо албума трябва да ти е публичен, второ, копираш адреса от самата снимка, а не от адресната лента.

# 550
# 551
  • София
  • Мнения: 8 535
Абе хора нормално ли е според вас пълнозърнест хляб да е мек и пухкав.  newsm12

# 552
  • София
  • Мнения: 15 847
Абе хора нормално ли е според вас пълнозърнест хляб да е мек и пухкав.  newsm12
На мен са ми ставали меки и пухкави, но колко пълнозърнесто е било брашното, няма как да знам.

# 553
  • Мнения: 7 779
при мен се получава  по-твърдичък отвън, но пухкав вътре с нашенско брашно. съотношението бяло-пълнозърнесто беше около  50:50.
с вносно пълнозърнесто се получи и мек и пухкав.

# 554
  • София
  • Мнения: 5 632
Тук е моментът да кажете вие откъде си купувате брашната?


Ами... от магазина  Embarassed В темата периодично се споделя за брашна от мелници и наистина без добавки, но на мен не ми е по силите организационно.


Пълнозърнестите хлябове винаги ми стават като тухлички, но са перфектни за филийки  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт