Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви добавки могат да се добавят към хляба?
Какви семена могат да се добавят към хляба?
Какви са някои идеи за добавки в хляба?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви добавки могат да се добавят към хляба?
-
Какви семена могат да се добавят към хляба?
-
Какви са някои идеи за добавки в хляба?
Някои идеи за добавки в хляба включват семена като сусам, ленено семе и слънчогледови семки, както и подправки като сушен лук, сушени домати, маслини и други. Освен това могат да се използват различни видове брашно, кисело мляко, яйца и настърган кашкавал за добавяне на разнообразие във вкуса и текстурата на хляба.
-
Как да почистя тавата за печене на хлебопекарната, казанчето и самата машина след употреба?
-
Как се почистват остатъците от хляб в казанчето на хлебопекарната?
По този начин пиците хем не изстиват много, хем не идват на масата "накуп"
Немците и Австрийците имат такива хлябове. Много са ароматни.
Нали требе да покълне, па се суши, мели и т.н. Не мирише на бира щото не е от ечемик, а от ръж. Много често го слагат не заради аромата, а за оцветител. С него може хляб от бяло брашно да стане тъмен като ръжения 
Като много фино брашно е - като пудра.
Сложих 2 с.л. и стана с много наситен аромат и малко по кисел от колкото трябва. На цвят е като, че ли съм сложил какао.
) ще пробвам да направя бял хляб с малц. Мисля че добре ще се върже аромата.
