В "Родени" вече става тясно,но за всички от ИБ винаги ще има място-тема 5

• 16 924
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Месечко  spoko, хади не се ядосвай за глупости , приеми че днес не ти е ден но предстоящите дни ще са ток и жица.............и на мен ми се пукат яйцата , как не им ли бая и им се моля ама не и не , всяка година поне десет от тридесет са пукнати ама аз пак си ги боядисвам , няма да стават зян я, а пък през останалото време на годината като варя нищо не им става , е как да не те е яд  Mr. Green, ама ади това е бял кахър , а мъжо сигурно е изморен , остай го да почива че да има сили за празниците  Crazy

Дани , честити ти придобивки , носи ги със здраве ...............прасковата разхлабва  bowuu

Ах , разписахме се и днес , на една детска площадка в квартала бяхме , хареса си една кака на 7 години , тича и пищя след нея  Joy

# 556
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Либра, Стели, благодаря ви  Hug Hug целувки и на муцунка и мишлето  Heart Eyes Heart Eyes
Дани, честити дрешки  Mr. Green, аз още съм си 150 кила та затова все отлагам пролетно-летния шопинг се с надеждата да сваля някое кило ...  Outta Joint , иначе ако е 100% плод пюрето може да разхлабва, но има някои, например крушата на ганчев пише - 70 % пюре от круши и 30% оризово нишесте, при което май се регулира  newsm78
Месечко, да те успокоя че ние сме същите, особено за обед - гледа да се наяде преди детето.Не бил закусвал.Еми параграф  6 мой човек - да си закусвал  Laughing Аз почвам да храня малкия, пък и се сърди че трябва да си сипва сам  Laughing
Либре , те малките много обичат по-големи каки и батковци, Митко като види кака си и така почва да се хили и цирика  Grinning
Яйцата ще ги вапцаме в събота, като си дойде кака, че е у баба на гости, ще докладвам и аз колко съм изпукала, само че съм поръчала 40 домашни яйца, та да видим какви ще ги свършим.

Момичета какво ще кажете да направим едно албумче (при общото) да си снимаме и покажем яйцата и козунаците, а после ще го изтрием (а пък що да го трием), да го кръстим " Великден 2013" Simple Smile

# 557
Аз си навапцах яйчицата. Party Купих седефна боя за първи път и ми хареса колко лесно и бързо стават. Simple Smile Кофтито е, че само едничко се опитах да направя шаренко и то не се получи, ама нищо - ще ми е против уроки. Mr. Green Ако го правех с четка за рисуване сигурно щеше да стане, ама нямам такава, пък и хич не ме бива да рисувам. Laughing

# 558
Пете, Анди спи и сега по корем  Hug Много е сладък Митачи  Hug
Месечко и другите, ай сиктир пък за едни яйца да си усложняваме живота  Mr. Green Hug

# 559
  • Варна
Аз съм "за" за албумчето , даже и други тематични албумчета според случая могат да се появят , подкрепям Мечо Пух - колкото повече , толкова повече  Mr. Green

Петеска, и аз мисля като теб, ходещите и говорещи човечета са им по интересни............много обичам да контактувам с малки деца , интересни са , забавни с разсъжденията си , става ти светло на душата щот и те милите са чисти душици............та люлям Лия аз и чувам как едно друго бръмбъзъче на 2,5 години говори на 7 годишната кака и тя отвръща Hello, малкото се повъртя , повъртя па си тръгна и каката заключи - Когато ми говорят малки деца и не ги разбирам им говоря на чужд език  Joy Crazy

# 560
Петеса .... и Пламен точно в този период започна да спи по корем и да ти кажа така даже спеше по -дълго и спокойно  Crazy не се притеснявай-вече е голям  Hug
За режима на хранене - все още приблизително на 3 часа .... значи около 5/6 хранения дневно ... може и 7  Crazy той обаче е основон на АМ и каша  Whistling

Днес дадох за дърви път жълтък  Mr. Green 1/4 ... Вие как го въведохте  и колко време го давахте  Hug
Иначе аз от 30 сварени ... изгубих само 6  Joy Месечко .... това са бели кахъри мила  Hug

Иначе вчера бяхме и на ДК ... за първи път Пламен не плака  Shocked егаси му и кефа ви казвам  Mr. Green
Вече е 68 см и 7,300  Mr. Green

та такааа .... айде изчезвам за сега ... лека вечер  Hug

# 561
  • shumen
Добър вечер!Дадох му цяло пюре от праскова и утре ще чакаме резултат.Сега спи,ама пак мрънка на сън и пъшка,но незнам дали не се превъзбуди,че тази вечер бяхме на гости и имаше доста деца.Утре пак имам среща с бивша колежка и ще го взема с мен.Остават ни още 2-3 дни при мама,а на мен не ми се тръгва.

# 562
Добро утро, кафенце, закуска и малко великденско настроение от мен  Grinning Grinning Grinning

Днес на Разпети петък, всички под масата  bishop  

Фейти  Hug, е браво на Пламката, манекен  Heart Eyes моя голяма бухта взе да става, вече гони 9 кг.  Laughing ама какво да го правя, каквото и колкото му се предложи - всичко изяжда, после суче ...  Crazy

Дани, скоро бяхме на детски рожден ден вечерта, и така имаше много деца и шум, и после Димитър заспа чак в 23 ч., явно наистина се превъзбуждат от много хора.

Бюте,  Hug

Либре, давай яйцата да ги видим де  Hug, моите в събота ще са готови.

Теди, и ти  Hug

я и някой козунак да метнете на снимка  Simple Smile
Аз не можах да меся тази година, просто месила съм и знам какво е и не се осмелих да се захвана с бебе, иначе си тава хубаво - домашното си е домашно.Купих едни хасковски козунаци от метро с плодове и локум, мммм .... много са вкусни   chef

# 563
  • Варна

Либре, давай яйцата да ги видим де  Hug, моите в събота ще са готови.

Аз не можах да меся тази година, просто месила съм и знам какво е и не се осмелих да се захвана с бебе, иначе си тава хубаво - домашното си е домашно.Купих едни хасковски козунаци от метро с плодове и локум, мммм .... много са вкусни   chef

Ми аз помислих че вашите яйца са вече готови  Joy Joy и се наместих да ги гледам , моите и те в събота , дано се получат , ще ги фотам и изложа ...................аааа хасковските козунаци и аз ги уважавам  Mr. Green

# 564
  • Варна
Ето ги мойте:

Луд на шаренко се радва, дет се вика Joy

# 565
Ооо , Месечко , много добре  Peace майстор си ,моите ще ги червя в събота  Mr. Green

# 566
Месечко, браво, аранжировката също е важна  Peace

аз нали козуаци не правих, затова реших едни великденски шоколадови мъфини да спретна, за интериор на яйцата,  очаквайте фото утре  Mr. Green

ПП. Първа проба за мъфините
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 03 май 2013, 19:35 от pettesa

# 567
  • shumen
Добър вечер!
Месечко,страхотни са.Аз ги боядисах вчера,ама съм поръчала на ММ като идва в Неделя да донесе фотото,че го забравихме в Търново.Мама прави с нейния тел,ама няма кабел.Мисля да и купя и да посвалим малко снимки на дребен и яйцата от там.
Пете и ние сме някъде 9 кила,ама аз не мисля,че е много дебел.Като тръгнат да ходят ще отслабнат.

# 568
Добро утро ! Яйца тази година няма да боядисвам, утре отиваме пак на гости на баба и тя е боядисала, така че съм на готово  Grinning Реших да захранвам след Великден, ще купуваме и столче за хранене с три степени подходящо и за по-малки бебета, за да стои там докато се храним  Grinning Надявам се да я захраня успешно.

# 569
Ауу, Месечко, не ме комлексирай   Mr. Green Кога успя да сътвориш чудеса  Heart Eyes
Пете, егати и пробата, чудесни са Heart Eyes
Аз май няма да успея да се включа в боядисването на яйцата, в нас е малък хаос. Преди два дни монтираха кухнята и още сме в процес на бърсане, миене и редене  Crazy
Ама нали си имаме баба да навапца яйчицата  Mr. Green
Вчера се качихме на планина, не много висока част, но прекрасно място с река бистра като сълза и студена, бррр  Mr. Green Кокоска спа прекрасно на чистия въздух, целия ден беше много кротичка и блажена, а предишния ден беше нещо страшно. Беше й хем жега, хем колики яко, цял ден не беше мигнала милата, днес е добре сутринта и се надявам да не се повтарят тия колики, че едва оня ден видях за какво иде реч  Sad
Весели и светли празници, милички  Hug Да са здрави дечицата, а ние много щастливи с тях!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт