Cashback сайтове: Extrabux, Mr.Rebates,Ebates и други. Пазарувайте с отстъпки!

• 173 947
  • 928
  •   1
Отговори
# 135
Някой използвал ли е някой от тези сайтове?
http://www.cashbackholic.com/cashback-rebates-aliexpress.com.html

# 136
  • Бургас

Аз - Пандата, но за БИК, но препоръчах моя приятелка и тя го ползва и за Али! А от БИК - за 2 поръчки имам вече 30 цента!  Grinning

# 137
  • София
https://www.pandacashback.com/index.php

Това ли е сайта, който ползвате за Buyincoins?

# 138
Здравейте,имам следния въпрос.Бях се регисрирала в quidco.com и имам 6лири натрупани как ги получавам,автоматично след известно време или трябва да им пиша някъде.Някъде бях чела че някой момичета го ползват,а на друго че е само за англ.Някой може ли да ми разясни.Предимно англ.сайтове ползвам,а друг такъв кешбек сайт не открих.Благодаря!

Какъв ти е статуса на 6 те паунда ,Tracked или Confirmed  ?

# 139
  • Bulgaria
Здравейте,имам следния въпрос.Бях се регисрирала в quidco.com и имам 6лири натрупани как ги получавам,автоматично след известно време или трябва да им пиша някъде.Някъде бях чела че някой момичета го ползват,а на друго че е само за англ.Някой може ли да ми разясни.Предимно англ.сайтове ползвам,а друг такъв кешбек сайт не открих.Благодаря!

Статуса ми е Basic,  a moga да премина на Quidco Premium, като дължа 5liri такса.

# 140

Статуса ми е Basic,  a moga да премина на Quidco Premium, като дължа 5liri такса.

Kогато влезеш на Activity са ти избрени всеки сайт и срещу него колко ти е кешбека  , какво пише на статус -  Tracked или Confirmed ?

# 141
Как става регистрацията в pandacashback ? Не мога да въведа тел. номер.

# 142
  • Bulgaria

Какъв ти е статуса на 6 те паунда ,Tracked или Confirmed  ?
Статуса ми е Basic,  a moga да премина на Quidco Premium, като дължа 5liri такса.

Kогато влезеш на Activity са ти избрени всеки сайт и срещу него колко ти е кешбека  , какво пише на статус -  Tracked или Confirmed ?
Пише Tracked  и на 2те транзакции,като в съобщение на едното пише     Estimated payment , а на другото Guaranteed payment  и с дати за някакво плащане през февруари 2014г.
А този сайт pouringpounds.com може ли да се ползва от всички?
Благодаря за помощта и отделеното време.
Хубава неделя на всички:)

# 143
Мобилен и аз не мога,но приема статични Simple Smile

# 144

А който няма Стационарен как се регистрира?!

# 145

Какъв ти е статуса на 6 те паунда ,Tracked или Confirmed  ?
Статуса ми е Basic,  a moga да премина на Quidco Premium, като дължа 5liri такса.

Kогато влезеш на Activity са ти изброени всеки сайт и срещу него колко ти е кешбека  , какво пише на статус -  Tracked или Confirmed ?
Пише Tracked  и на 2те транзакции,като в съобщение на едното пише     Estimated payment , а на другото Guaranteed payment  и с дати за някакво плащане през февруари 2014г.
А този сайт pouringpounds.com може ли да се ползва от всички?
Благодаря за помощта и отделеното време.
Хубава неделя на всички:)

Още няма как да ти ги изплатят ,трябва да се промени първо статуса на Confirmed или Declined  през февруари.Веднъж в месеца мисля ,че беше ,изплащат всичкия потвърден кешбек.В настройките си направи изплащането да е през Пей Пал .Едно момче беше писало ,че редовно получавало в Пей Пал плащания от Quidco ,но може да искат да им докажеш ,че ти си направила тези поръчки ,така ,че ни си изтривай  потвърдителните имейли от сайтовете.

# 146
  • Бургас

А който няма Стационарен как се регистрира?!

Да, и аз се регистрирах със стационарен. И звънят веднага, ама веднага щом потвърдиш и ти съобщават код, който трябва да напишеш.

# 147
  • Bulgaria
Благодаря silviqmirchevа, аз от самото начало съм посочила плащането да става чрез Пейпал.
Мисля да се гистрирам и в pouringpounds.com.Имали някакви особености и забелязах че процента кешбек е по-малък от Quido.

# 148
За поръчки от asda i george ползвате ли някой от сайтовете за кешбек?

# 149
Някой пазарувал ли е през този сайт
http://www.cashback365.com/?

Последна редакция: пн, 28 окт 2013, 23:10 от mimeto055

Общи условия

Активация на акаунт