Ранни записвания за All Inclusive море в България 2013(тема 3)

• 11 723
  • 108
  •   1
Отговори
# 45
  • В.Търново
Снимките определено не са реални.Това е все още проект,направено е с програма.Дано наистина е такъв ефекта на края.Тези,които ще се върнат от там ще кажат и ще качат снимки.

# 46
За някои и аз съм сигурна, че е проект Peace Дано се придържат към него  Mr. Green
Мен малко ми е странно с този път през средата, ама сигурно и него ще преживеем  Laughing

# 47
  • Sofia
За някои и аз съм сигурна, че е проект Peace Дано се придържат към него  Mr. Green
Мен малко ми е странно с този път през средата, ама сигурно и него ще преживеем  Laughing

Ако имаш предвид пьтя пред масите да него си го има  Mr. Green
Това е реално пьтя пред хотела който води кьм плажа и има и поток от хора ее не много но си има.
Използвали са тротоара над плажа-то даже не е тротоар там преди имаше схлупени бунгала от тази страна на тротоара малко по надолу.
Определено и на мен ми седят малко проект но пьк и няма кой да питам сега до кьде са стигнали....

# 48
  • Пловдив
Ама разбира се, че снимките са план. Никой не е казал, че басейна и ресторанта са готови и, че това са реални снимки.
Сега ще се самоцитирам от преди няколко поста:
И да ти кажа, като бях гледала снимки на визуализация на ВИП Ескада и пространството между двата хотела, и после завършено, всичко беше едно към едно. Така, че съм сигурна, че и сега ще е така.  Grinning

Ето за това говоря: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.360967643937479.88124.1 … 399686&type=3
Първите снимки са също проект, а следващите са действителни. И се вижда, че са се придържали към проекта и са го направили същото. За това си мисля, че ще си спазват плановете сега за басейна и ресторанта.
Много започна да ми харесва този хотел, като се има в предвид цената му, колко е ниска в сравнение с другите хотели, а не е никак зле и с тези нови подобрения. Всичко ще е новичко и лъскаво  Grinning
polia72, не знам защо не ти се отварят линковете  newsm78 Пробвай да ги копираш и после пейстнеш.

# 49
Успях да разгледам снимките, грабна ме , а ще чакам с нетърпение и отзивите.

# 50
Хубав е хотела ако имаше и плаж пред него, цена нямаше да има

# 51
Ама той не е ли на плажа? Всъщност къде са тия чадъри, които се полагат на почиващите там? Сега видях, че пише, че е "над морето", а не е над плажа. Явно аз нещо съм се заблудила.

# 52
  • Пловдив
Чадърите не се знае все още в коя част на плажа ще са.
За разстоянието до плажа-вече няколко момичета ми писаха, че за 5 мин се стига до плажа.  Peace
Малко движение, няма да ни навреди  Wink

raja_nikol , и на мен ми беше странно с този път, защото хотела не е типичния затворен комплекс. Но ми беше странно, защото си мислих, че ще пием питиета на масите до входа на хотела, а детето ще е на площадката след пътя и там на басейна при анимацията. Но сега като виждам, че новия ресторант е над площадката, както и готиния бар над басейна тези притеснения ми изчезнаха. Ще съм си близо до детето и няма да ме притеснява пресичането на пътя от нейна страна.
Само ми става смешно сега като си помисля, как си носим чиниите през улицата  Joy ама изобщо не ми пука.

И един цитат на Ескада за албума им за  басейна: "още в края на Май ще е готово и цветя ще има"

Последна редакция: нд, 14 апр 2013, 19:12 от ninand

# 53
Момичета, а как се стига до плажа от Ескада? Преди време ми бяха казали, че се слиза по стълби до самия плаж. Така ли е наистина?

# 54
Нинка, аз им писах, че всичко е прекрасно, само цветята ми липсват  Laughing
И така ли действително ще пренасяме чиниите  Shocked има ли коли по този път или е пешеходен  newsm78

# 55
Здравейте и от мен Simple Smile Не знам дали тук е мястото, но иска да попитам нещо. Дали някои от вас е ходил на море през април? С моята половинка мислим да отидем до Несебър в края на този месец. Никога преди не сме ходили толкова рано и се чудим дали няма да умрем от студ и да се наложи да стоим все вътре. Ясно ни е, че няма да става за плаж и къпане и сигурно през голяма част от времето ще трябва да сме с дълги ръкави, а и през пролетта доста вали. Все пак обаче, ако някой е ходил, моля дайте съвет  - приятно ли е да се разхождаш по плажа по това време, трябва ли да носим много дебели дрехи, много често ли вали? Избрахме морето, защото е най-спокойно по това време на годината, а и го обожаваме! Предварително благодаря за отговорите Simple Smile)

# 56
Разбирам добре стремежът ви да си починете на спокойствие, далеч от тълпите. В този смисъл съм сигурна, че ще се получи. За времето - зависи. Но на морето винаги е по-топло, отколкото във вътрешността на страната. За вятър и дъжд обаче не зная - да каже някой местен. Бих ви препоръчала щом сте си избрали Несебър да се спрете на някое хотелче в Стария град. Или пък да изберете някой хотел с вътрешен басейн. Желая ви приятна почивка и да разкажеш после!

# 57
  • Пловдив
Malvinka, аз до колкото знам по стълби до плажа се стига от бунгалата, които са в другия край на плажа. От Ескада до плажа се отива по асфалтов път, но на връщане, т.е от плажа към хотела е стръмно. Разстоянието е 5-7 минути.
raja_nikol, коли казаха, че не минават много. Тя тази улица води към плажа, така, че най вероятно няма да има коли вечер, а само през деня, но някой беше писал, че не са много. Аз лично предпочитам да пренасям чинии отколкото да седна вътре, макар, че и вътре е хубав ресторанта, но друго си е над морето и да го чуваш  Heart Eyes
Vesper.L, били сме преди няколко години април месец във Варна. Времето беше приятно, разхождахме се по плажа, и обядвахме по заведенията на плажа.

# 58
Сигурна съм, че няма да разнасяте чинии, а ще има тави с храна в летния ресторант.

# 59
Благодаря ви за отговорите   bouquet още повече ме мотивирате. И да, точно на стара къща с изглед към морето сме се спряли, само да видим дали ще са отворили по това време   Grinning. Обожавам Несебър и винаги когато ходим на море минаваме да го видим. Никога не съм отсядала обаче и ми е мечта да си почина на такова място! Пожелавам ви прекрасна ваканция и да- ще разкажа задължително Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт