Ранни записвания за All Inclusive море в България 2013(тема 3)

• 11 723
  • 108
  •   1
Отговори
  • Пловдив
Ранни записвания за All Inclusive море в България 2013(тема 1) http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=694156.0
Ранни записвания за All Inclusive море в България 2013(тема 2) http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=698334.0

Последна редакция: чт, 11 апр 2013, 09:53 от ninand

# 1
  • Пловдив
Еххееее първа съм.Аз вече резервирах нашето море,но оставам да ви следя  Peace

# 2
Ох, извинете ме за спама, обаче може ли поне в тая нова тема да оправите incluSivе в заглавието?

# 3
  • Пловдив
Ох, извинете ме за спама, обаче може ли поне в тая нова тема да оправите incluSivе в заглавието?
Готово!  Peace Не бях забелязала изобщо  Grinning Благодаря за поправката!

# 4
  • Сф
запис

# 5
  • София
Здравейте,
аз резервирах вече за Магнолиите - Приморско, но да Ви следя  Laughing
Тази година за първи път ще ходим рано на море - края на юни, надявам се да случим на хубаво време Laughing

# 6
И аз тук - макар,че едва ли ще се възползвам от ранните записвания,по - скоро ще чакам някой ласт минит.Тази година ми се иска на северното черноморие,почти съм се навила за Магнолиите на Златни пясъци,но все още има време.

# 7
  • Резерват "Северозапад"
Записвам се Heart Eyes...и си мисля, че в тази тема вече може да започне и споделянето на впечатленията от хотелите на юнските почиващи Sunglasses

# 8
Хайде и аз тук макар и вече рано резервирала, но много обичам да си чета мнения за хотели, та да не изпусна

# 9
  • гр. софия
И аз вече съм резервирала, но ще следя темата  Peace

# 10
  • Sofia
И аз да се запиша чакам оферта от Ескада за края на Август и най вероятно ще сме там и ние.
Нооо не пречи да ви следя и да обмислям още малко.

# 11
# 12
Първото море от началото на юли е резервирано, сега се чудя за края на август къде да е и по-точно дилемата ми е на нашето море или в Гърция...  newsm78

# 13
  • Пловдив
katerinia, прочетох в темата за Синеморец, че си коментирала плажа на Ахтопол. Би ли разказала малко повече щом си ходила. Плитко ли е морето, само в тази част пред бунгалата ли е хубав плажа? И горе долу на какво разстояние е Ескада от плажа?
А някой случайно да е разбрал къде ще са чадърите на хотела?

# 14
Записвам се Heart Eyes...и си мисля, че в тази тема вече може да започне и споделянето на впечатленията от хотелите на юнските почиващи Sunglasses
Ще има отзиви и от майските почиващи. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт