Дванадесети клас - Абитуриенти

• 86 025
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
  • София

Саш, така се смях.... Joy Тез матури са баш както си ги нарекла.

# 646
  • София
Ми ти не знаеш ли, че така им викат  Joy

# 647
  • София
Ми не... Embarassed Разбрах нещо ново и свежо.  Mr. Green

# 648
Ехааааа  ooooh! и други имало като нас значи Simple Smile, с рокли в последния момент Simple Smile.
Даже Only по смела и от мен. Simple Smile

Русалке, четох те снощи, и си викам, как пък можа да ви се падне тая гадост. Вероятно децата са се справили, но наистина не е в това въпроса. Но по новините снощи казаха за проблема. Стискам палци да са наред нещата. Praynig

# 649
Моят сподели, че никак не се е разстроил от сбърканата номерация, даже нямало да забележи. Shocked Но влезли в стаята и им обяснили как да игнорират проблема и толкова. Wink

# 650
  • София и там където не се пуши
Моят сподели, че никак не се е разстроил от сбърканата номерация,

Ми те се оправят децата, но майките трябва да имаме какво да думаме .

# 651
  • София
Здравейте!
Извинете ме, че се натрапвам, но имам един въпрос. Някой знае ли кога е абитуриентския бал на 9 Френска? Simple Smile

# 652
  • София
Май днес е балът на ФЕГ. Simple Smile

Въобще не става дума дали някой се е разстроил. Дъщеря ми се е справила  много добре с матурата. Въпросът е принципен. Нищо не се прави като хората. Номерацията объркана, техниката непроверена... А и явно  децата ви са били в други стаи, в които са влезли и са ги информирали пост фактум как да процедират. Суматохата и суетенето на квесторите са били другаде. Като се моткат около теб хора, незнаещи какво да се прави в конкретната ситуация и като влизат и излизат други с поредния неработещ касетофон, неминуемо ще се разконцентрираш.

Последна редакция: сб, 23 май 2015, 19:57 от пенсионирана русалка

# 653
  • София
На добър път в живота на франсетата!(днес им е балът)
май и на математиците или са утре  newsm78

# 654
На добър път на всички!
И да имат и много късмет!

Утре кой е на бал?

# 655
  • София
Немската

# 656
Ха, на мен бала ми е утре, като проимам снимчиците може и да кача нещо  Flutter
Иначе за матурите - доволна съм. По БЕЛ се справих, темата ми хареса, пък и Яворов ми е симпатичен. Тука гледам мамите викат, че децата им писали по 3 страници  newsm78 Не знам, аз лично страница и половина писах, не обичам да изпадам в лигави любовни захаросаности пък и ако бях продължила с локуми, щях не само да се объркам, но и да пиша едно и също с различни думи. Освен това зависи дали е есе или интепретативно съчинение. (аз уважих второто, за това ми дойде муза) Заложих на качеството, не на количеството  Peace Иначе браво на останалите, щом са доволни и оценката им е полезна за кандидатсването то значи са дали максимума от себе си  Hug
Бях от многото, които избраха матурата по Биология  Laughing И там съм доволна, даже бих казала, че доста рано излязох  Blush Да не казвам, че някои от въпросите и без да си учил, просто по чиста логика и обща култура могат да се решат  Laughing

# 657
  • София
Хубав бал и успешен старт в живота на възпитаниците на 91-во!

Кога са СМГ , НПМГ и 2-ра немска?
Пусти емоции и забравих датите на другите.

# 658
и таз година децата ви пак се возят в автомобилите показали се почти целите.
и таз година пак са в нарушение.... до кога бре  #Cussing out

# 659
Дами, а дечицата ви готвиха ли се някъде за българския? и къде?

Общи условия

Активация на акаунт