Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 34

• 88 222
  • 728
  •   1
Отговори
# 330
Брааааааааво, Пеперудке луда!!! И вече само такива резултати  261uu
Обичам ви, момичета Hug

# 331
  • В царството на игрите:)
Здравейте мили момичета, искам да ви попитам нормално ли е да имам цикъл по време на химиотерапията.Четох някъде , че тя убивала яйцеклетките и поради това цикълът спира, но при мен явно не е така .
Минала съм 6 химии и съм имала по - редовен от всякога цикъл и през шесте месеца. Спря след първия Золадекс, та до днес Mr. Green
р.р. Нека някой друг се заеме с организирането на среща за кафепиене, че вече бая години все аз ги правя! Айде вече да предам щафетата поне за известно време Peace

# 332
  • Варна
   bouquet Здравейте, отдавна ви чета, помагате на много хора. На първа страница пише : *ЗА ТЕЛК - Документите се подават в 6 месечен срок от датата на инвалидизиране!!!!!!!!!*. С диагноза РМЖ съм, оперирана, химиотерапия, предстои лъчетерапия. Имам 2 дни прекъсване от първичния болничен лист, който издават от болницата след операция. За 6 месеца болнични при химиотерапията започват отново да ми броят от нулата без да зачитат първичния, поради това прекъсване. Нали не изпускам някакъв срок ? Кога трябва да се явя на ТЕЛК ?   

# 333
Момичета, попаднах на тази интересна статия и реших да я споделя с вас

Как да се предпазим и излекуваме от Рак

# 334
Момичета, попаднах на тази интересна статия и реших да я споделя с вас

Как да се предпазим и излекуваме от Рак
Това е от малкото статии, с които съм съгласна и не ми изглеждат налудничеви. Бих добавила и нара  Peace

# 335
тази статия не е новост,преписани откъси от много други статии,само,че ако видите цените на предлаганите добавки...доста са солени!В магазините на ТНТ-21 ние купувахме почти всички тези добавки,но много по-евтино,да не говорим,че същите добавки в САЩ,н-р,струват 2-3 пъти по-евтино.
Момичета,пишете,моля,ако някоя е пила Лапатиниб и Кселода,какви са ви впечатления за тези хапчета,ние от днес започнахме това.ТМ почти всички са наред,освен СЕА,което е 6.38,а нормата ДО 5.Предложиха на щерка да направи и ТАС(което е сигурно скенер,така и не знам точно),но понеже се прави с контрастно,решихме да отложим за след 3-4 курса.
Чакам вашите мнения и съвети!
Бъдете здрави! Peace Praynig Hug

# 336
Eй това-ям всичко,пуша и пия ми звучи страхотно,просто ме изкефи  bouquet

Само без пушенето, моля, шокиращо е , мили дами , да се продължава с пушенето  Sad

Ако човек може  да направи едно - единствено добро за здравето си, това е да спре тютюна !

Химикалите от него достигат до всяка най- малка клетчица от нашето тяло и се блъскат във всички белтъци и гени , и ДНК, и всичко , което сме ние  физически на най- микроскопично ниво . 

Всеки път, когато пушим , ние блъскаме себе си - на невидимо , но напълно реално ниво!

# 337
  • Варна
Eй това-ям всичко,пуша и пия ми звучи страхотно,просто ме изкефи  bouquet

Само без пушенето, моля, шокиращо е , мили дами , да се продължава с пушенето  Sad

Ако човек може  да направи едно - единствено добро за здравето си, това е да спре тютюна !

Химикалите от него достигат до всяка най- малка клетчица от нашето тяло и се блъскат във всички белтъци и гени , и ДНК, и всичко , което сме ние  физически на най- микроскопично ниво . 

Всеки път, когато пушим , ние блъскаме себе си - на невидимо , но напълно реално ниво!

Мдаааа, баба ми почина на 89 години, в цветущо здраве и без да е подлагала организма си на това ужасно блъскане. Бабата на приятелката ми почина на 90 години, без дори да направи опит да достави това едно-единствено добро или там подобното за тютюна...
Оня виц за 5-те минути разлика не си ли чувал/а, Svetlili ?

Цитат
Публикувана от: Dianjeli
Вмъкни Цитат
Eй това-ям всичко,пуша и пия ми звучи страхотно,просто ме изкефи

Дааа, Не само звучи страхотно, Ваничка е страхотна Simple Smile

# 338
Струва си да изгледаме тези филмчета:

Рак - Забранените лечения  http://vimeo.com/65768134

Доклад за рака  http://vimeo.com/65643518

копнато от  http://www.vaksini.eu/

# 339
  • В царството на игрите:)
Аз знам, че не е полезно да се пуши и не споря въобще по този въпрос, ноооооооо много ми се пуши ooooh! и въобще не се чувствам добре от това...Единственото, което мога да постигна е да пуша една кутия 3-4 дни. Не, че не ми се пуши повече, но гледам да не се увличам...Не казвам и, че не мога да ги спра - сигурно мога, НО #Crazy Mr. Green
Истината е, че правим много вредни неща и вредните навици са много, но по - съм склонна  да се съглася, че в сегашните цигари има проблем, а не толкова в тютюна като такъм newsm78 Човечеството е пушило векове и не е умирало от това...
Но, да ...По - добре е да не се пуши Naughty

# 340
  • София
Защо пък да не копна и аз една статийка от днешния "24 часа": Магданозът взема силата на раковите клетки   Grinning  Евтино, без противопоказания, така и така част от летните салати.

Я колко екстри още предлага: ще ми облекчи остеоартрита, а и мога да си пуша на воля - цигарка-магданоз, магданоз-цигарка  newsm44

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2011336

# 341
  • Пловдив
Привет!
Наде, благодаря! Липсваше ми в Баня.....
Винаги, когато ме поучава някои се сещам за думите на Илианка " Не пуша, не пия, нямам стресови ситуации в живота, храня се здравословно....и се разболях от рак..."
Не вярвам, че цигарите са по-голямо зло от нитратите и хормоните които ядем, мръсния въздух, които дишаме.....да продължавам ли? Кое от тези неща мога да избегна?
Мама Меца, почвам магданоз( дано да не е пълен с пестициди) - цигара....

Слънчев ден пИпИруди! Hug Hug Hug

# 342
Дами, да ви питам! Попаднах на една тема, за детенце, болно от левкемия. В нея пишеше, че семейстото трябва да закупува някакви ампули по 90лв. Нали уж химиото е безплатно, защо те да плащат тези ампули? Дали ще е по-добре да се насочат към клиниката в Дървеница?
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=78590
ПП: при нас в Дървеница на съседното легло имаше един дядо-  цял живот дишал чист въздух на Балкана, не пил, не пушил, хранил се с чисти храни и разболял се от рак...

# 343
Прочетете БИЛКА МЕ СПАСИ ОТ СМЪРТОНОСЕН РАК!

Може някому и да помогне или поне профилактично.

# 344
  • София
elenex, тук повечето от момичетата отдавна са големи спецки   Laughing относно бъзака...

Общи условия

Активация на акаунт