Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват белите петна по шийката на матката?
Защо на листа, който ми даде мамологът, не пише "киста", а "уплътнение в гърдата"?
Защо мамологът иска преглед на всеки три месеца - това ли е стандартна практика за проследяване или има някакви притеснения?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват белите петна по шийката на матката?
-
Защо на листа, който ми даде мамологът, не пише "киста", а "уплътнение в гърдата"?
-
Защо мамологът иска преглед на всеки три месеца - това ли е стандартна практика за проследяване или има някакви притеснения?
-
Можете ли да предоставите информация за лекарството Zelboraf 240 mg?
-
Какви са процедурите за изследване преди химиотерапия или операция при рак на гърдата?

пане през 2-3 странички... или пост с свръх средство за лечение, пост с виц, че да подсилим и духа освен тялото 
А е месец май .... На много пИпИрудки децата тези дни изживяха и изживяват вълшебния миг - абитуриенски бал 

). Написах поста по - драматично, за да дам картина за размисъл. Нито поучавам, нито обвинявам . Спирането е много трудно , затова трябва да се говори често и навсякъде .
Някак си измества ми се центъра. В един момент се оказва, че едва ли не цигарите са виновни за всички злини. За друго не се говори - цигарите, та цигарите...Сякаш зад тази пропаганда се крие нещо, което е много по - опасно и много по - смъртоносно, но като ни навират в очите и ушите само цигарите, никой не си задава въпроси...А и има нещо много лицемерно в тази пропаганда и "загриженост". Ами да се спре производството на цигари, бе!!! Вместо да се говори, да се действа...Проблема да се реши веднъж за винаги. Пак сигурно ще се пуши и ще има контрабанда, но ще е в пъти по - малко.. Наркотиците са вредни и не се продават в магазините. Има наркомани, но не е като пушенето..Ако прибегнат до такива мерки и при цигарите, пушачите драстично ще намалеят
/ 
Мразя се, но.... сега събирам пак сили да ги отказвам
. Когато се омъжих пушех както казват "за компания". Като се замисля никога не съм отговаряла на описанието - заклет пушач, но все пак всеки ден си пафках с кафенцето, като шофирах сама особено ми се пропушваше, а като сядах да играя карти......около мен ставаше димна завеса. Но половинката ми се оказа не пушач. Не можех да си представя как ще ме целува след като съм пушила. все си представях си как целува пепелника
Обичам ви момичета!
. Цялата ме нашариха и както съм и без коса се чувствам като някое извънземно. След колко месеца поизраства косата за прилична прическа? Нямам търпение вече да махна перуката.