Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 34

• 88 167
  • 728
  •   1
Отговори
# 150
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Луди Пеперуди,  Two Hearts, бъди много щастлива! При такава почерпка, никой да не пише за диети и забрани Wink
Каролче,  Kissing Heart честито и на тебе, и на всички цветенца, вярвам че сте имали прекрасен ден,
Хубава седмица, момичета  Hug

# 151
Честит празник на всички цветенца!
Много здраве и късмет им желая!

Аз не плащам осигуровки това е задължение на държавата.
Браво на мен! Сега какво да правя? Имам платени за 6 месеца...Дали ще мога да ги пренасоча към други плащания към държавата?

# 152
Здравейте момичета! От доста време преглеждам точно тази тема и единствето нещо, заради което се включвам е да ви пожелая много здраве, слънчеви дни и много, много сили, защото вие сте точно това - силни и борбени жени. Много пъти, в момент на отчаяние, чета темата и вашите постове ми вдъхват много оптимизъм. Нашата битка е за наш много близък човек и се надявам да успеем...поне този път.

# 153
  • В царството на игрите:)
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=917468
Без коментар....
Тази статия ми дойде много добре като продължение на един предишен мой пост Joy

# 154
Момичета, попаднах на нещо интересно:
Канабисът лекува рак
Доказаха, че марихуаната лекува рак
Нямам си на идея дали се пуши или дъвче, как се набавя и какво е мнението на нашите лекари.
Моля да споделите опита си.

# 155
  • на път
хи-хи-хи
дрога ли да стана  Laughing

# 156
  • пловдив
Аз малко със закъснение  Embarassed

Честито на рожденичката, честито на всички именички!
Пожелавам ви да сте живи и здрави!
Знам, че много не си падате по дългите и цветни пожелания но.... аз без лИбов не мога  Naughty  а ми изчезне от мислите, а съм озвЕрЕла  Mr. Green затова искате не искате...
Всички празнуващи -
Пожелавам ви много любов!!!! От близките; от приятелите; от непознатите, които ви се усмихват и ако се наложи ви подават ръка; от държавните служители- онези още незагубили човешки образ и обичащи човеците; от .... абе от всеки що се пъхне в живота ви независимо от повода / като моя милост например  lovekiss Kissing Heart /
Пожелавам ви много поводи за усмивки!
Пожелавам ви искрени и верни приятели!
Пожелавам ви ако не всички, то поне най съкровенната ви мечта да се сбъдне!

# 157
  • София
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=917468
Без коментар....
Тази статия ми дойде много добре като продължение на един предишен мой пост Joy

Хм, един от принципите в живота ми е да не отричам това, което не разбирам...
Източните философии, теории, култури и схващания винаги са ми били много екзотични и интересни, но нямам време да задълбавам в тях...
Познавам лично Ели Логинова и на мен ми е много "странна птица"- говори ми на някакви "непознати езици". Тук е представена като хомеопат, а аз я знам като "екстрасенсът, свързан с Царичината дупка"... Когато ме изписваше, д-р Марков ми каза "Ние правим всичко възможно да ви лекуваме, да не вземете сега да хукнете по екстрасенси и те да развалят всичко..."

Иначе си имам теория... тялото ми е изградено основно от белтъци, значи му трябват белтъци, за да съществува... и наблягам на пържолетите (свински или пилешки- с вино или бира- според сезона).  (Когато хората са яли корени, грудки и листа са живели по 30- 35 години... и са умирали здрави... пък ние сега караме до 80- 85...)

Бъдете здрави момичета и се радвайте на слънцето, на тревичките, на птичките- на всичко!

# 158
Развеселихте ме с последните постове  Joy. Ми не е зле-зелено, пържоли и бира Laughing. Аз пък от днес съм на диетка-остава една вливка, чувствам се добре, но съм толкова дебела!Споделяйте, ако имате опит! Диета е силно казано-режим някакъв-без хляб и сладкиши, повече салата и месо. Искам малко да смъкна преди хормоналното лечение.

# 159
  • пловдив
Луди Пеперуди, не мога да помогна със съвет  Embarassed просто не ги мога това диетите и това си е....
обаче, ако трябва диетата да се комбинира със смях.... насреща съм ....

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

# 160
antom, и мен хич ме няма, мога да дам съвет за двигателен режим на здрав човек. Сега като не мога да вдигам тежко с ръката, и все още ме е страх да натоварвам коремните мускули-просто не зная какво да правя! Записах се на народни танци, да видим, дано натоварването е достатъчно, за да помогне на хранителния режим, макар да се съмнявам-когато става въпрос за физическо натоварване, съм абсолютен мазохист към себе си.
 Иначе-добро утро на всички. Смехът не е излишен никога-и аз ви желая много усмивки!

# 161
  • Пловдив
Луди пеперуди, не плащам здравни осигуровки след, като минах ТЕЛК.

# 162
  • В царството на игрите:)
Аз също Peace

# 163
  • София
Аз също Peace

Миленке  Hug
Я изясни ми. И ти, и аз работим. Аз съм освободена от ДОД, но ми удържат за здравна . Ти пък не плащаш  newsm78
Някъде из нета прочетох, че здравната е задължителна за работещите   Rolling Eyes

Момичета, слънчево настроение  Hug

# 164
Мили борбени момичета!   bouquet

На всички ви желая много, много здраве и цветно настроение
през светлите християнски празници!  newsm51

Обичам ви и ви прегръщам!   love001
А аз на 7.05 влизам за ІІІ-та вливка, но поне ще си изкарам празниците.
И това, ако не е позитивно мислене...  newsm44

Общи условия

Активация на акаунт