Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 34

• 88 107
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
Да ви попитам, някой от вас пробвал ли е тези гъби и наистина ли действат или е измама?

http://www.mikoterapia.bg/%D0%BD%D0%B0%D1%87%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D … lekarstveni_gubi/

# 616
  • София
Ето затова ставаше въпрос, което загатнах в моя пост!! Mr. Green
Скъпа preyala не отворих файла който си пуснала, но ще ти отговоря веднага - ще получиш две мнения по въпроса - едното е , че помагат, а другото е .... че е измама! Ти реши какво да избереш! Може и да не ти хареса моя отговор, но той е продиктуван от практиката която имам Laughing

# 617
  • София
Аз пък ще кажа, че помагат на някои люде да забогатеят на гърба на болните и отчаяните.
Ама какво да направиш - пазарна икономика, който се върже.

# 618
Здравейте от мен!!

Може ли някой да ми обясни какво значи:тройно негативен рак?

И аз съм с троен негативен KaRoLa, но пък ще минавам и през хормонотерапия. Днес съм на 18-та солариумна баня Confused.....няма да казвам как изгорях, чак кожата под гърдата ми се свлече Sad.  После и аз се хващам на хорото с химията и се надявам всичко да мине малко по-леко Praynig. На всички момичета, желая само здраве и сили да преминем заедно през тоя ад. Кураж и гордо вдигната глава момичета, всички ще го преодолеем Hug

Последна редакция: пн, 22 юли 2013, 11:42 от plamenci

# 619
Здравейте от мен!!

Може ли някой да ми обясни какво значи:тройно негативен рак?

И аз съм с троен негативен KaRoLa, но пък ще минавам и през хормонотерапия. Днес съм на 18-та солариумна баня Confused.....няма да казвам как изгорях, чак кожата под гърдата ми се свлече Sad.  После и аз се хващам на хорото с химията и се надявам всичко да мине малко по-леко Praynig. На всички момичета, желая само здраве и сили да преминем заедно през тоя ад. Кураж и гордо вдигната глава момичета, всички ще го преодолеем Hug

Да, всички заедно като се подкрепяме!!!   love001

# 620
Каролката,и при мен е троен негатив.Миленка ми обясни добре/няма добър и лош рак/,мерси Миленка,за което!и ми се накара за добро.Май трябва да си живеем живота и да не се замисляме много,защото само се страхуваме и си нанасяме страховете в  душите.Аз искам да забравя!Искам,но е трудно особено,когато съм сама...При мен предстои лъче-терапията другият месец.За това не мислете,радвайте се на всеки ден и на всяка секунда!Поздрави на всички!Прегръдки и целувки!

# 621
Дами, налага ми се пак да Ви пиша. Моля- кажете къде е най-добър скенера за в софия. Говоря не за пет скенера, да уточня. Наистина ми е много спешно. Предполагам, че повечето от вас са били в подобно положение, да чакат да направят изследване и да търсят възможно най-добрия метод, за да намерят от къде идва п къде?роблемът им и сериозен ли е той? Моля Ви да влезете в моето положение и продто да изкажете свое мнение, или познание, ако знаете кой скенер в София е добър. Във ВМА вече съм си правила и не бих искала пак да е там. В Исул ли, в Света Екатерина ли, В Токуда ли, в Света Ана ли, в Александровска ли- къде?

# 622
  • В царството на игрите:)
Има нов и много качествен скенер в болница "Св. Иван Рилски"! Успех!

# 623
В София Мед скоро са открили Онко отделение, може и там да има скенер. Там има лекар, който чете  и резултати от ПЕТ скенер, сигурно ще е добър и на другия скенер

# 624
  • на път
Дами, налага ми се пак да Ви пиша. Моля- кажете къде е най-добър скенера за в софия. ....добър. Във ВМА вече съм си правила и не бих искала пак да е там. В Исул ли, в Света Екатерина ли, В Токуда

В Токуда по здравна каса се плаща само консумативът (около 50 лева май платих за малък таз преди 2 месеца)
Успех  Hug

# 625
Има нов и много качествен скенер в болница "Св. Иван Рилски"! Успех!
Благодаря Ви за отговорте milmich  и Карола.
Милмич, аз сега прочетох за скенера в Иван Рилски, обаче доколкото успях да схвана това е гама камера комбинирана със скенер ( компютърен томограф ) и цялото изследване се нарича СПЕКТ-КТ. Била много модерна и надеждна, откривала и невидим рак. Въпросът ми е следния. Имаш ли ти, и разбира се и другите, които могат да дадат мнение, та имате ли представа това изследване дали не наподобява това на пет скенера. Доколкото разбрах пет скенера понякога може да даде фалшиви положителни резултати и да установи рак, при всъщност липсата на такъв, и обратното- при отрицателни резултати, отричащи рак бил много по-надежден. Така, че да не би и тази гама камера, комбинирана със скенер, да се окаже, че може да даде фалшиво положителни резултати?
И друг въпрос- Дали тази комбинация от двете изследвания е по-добра от обикновения компютърен томограф.  Някой правил ли си го е това изследване, за да даде светлината в тунела. И какво значи комбинирано изследване на гама камерата с компютърния томограф. Изследването се прави наведнъж, но по-голямо ли е, двойно ли е облъчването, след като се прави с два апарата едновременно. Доколкото знам със сигурност се вкарва радиоактивен изотоп, но и контраст също ли се вкарва. То ако е така бая си става облъчване. И въпреки всичко, ако е най-добрия метод и най-сигурен човек трябва да се подложи.
Благодаря и на Д_Ива, че се включи.
Иначе се бях оринтерала за Света Екатерина и доц. Стойнова. Даже е записан за утре часа ми. Лошото е, че пак ми трябва бързо да взема решение.

# 626
  • В царството на игрите:)
Задаваш прекалено специализирани въпроси, на които тук трудно някой ще ти отговори. Ходила съм и на пет скенер и на обикновен, но това, което описваш нищо не ми говори и не знам на какво прилича Mr. GreenПросто мой близък лекар ми каза, че ако искам качествено изследване да бягам на новия апарат в "СВ. Иван Рилски".
Тук повечето знаят, че аз много, много не чета и не се задълбочавам. Кажат ли ми нещо го приемам така, както ми е казано и го правя. До сега не съм била подведена. Дано и занапред да е така Praynig
Не знам какъв е твоя случай и за какво ти трябва изследването, но моето мнение е, че е по - добре резултата да е фалшиво положителен отколкото фалшиво отрицателен Peace

# 627
  • София
Devon, първо се поуспокои!
Аз ходя в "Св. Иван Рилски"- октомври м.г. бях на скенер на глава, март т.г.- на сцинтиграфия на костите (в гама- камерата). Скенерът ми беше без контрастно в-во. Проведоха ми ги на 2 различни апарата. Наистина най- съвременната апаратура е там.
Записването е от днес за утре и резултатите излизат веднага.
Желая ти успех!

# 628
Devon, първо се поуспокои!
Аз ходя в "Св. Иван Рилски"- октомври м.г. бях на скенер на глава, март т.г.- на сцинтиграфия на костите (в гама- камерата). Скенерът ми беше без контрастно в-во. Проведоха ми ги на 2 различни апарата. Наистина най- съвременната апаратура е там.
Записването е от днес за утре и резултатите излизат веднага.
Желая ти успех!

Аз само за това се притеснявах, че скенерът е без контрастно вещество, а доколкото съм запозната не е добре да е без контраст. Та това се и чудех дали това комбинирано изследване  е по-добро от обикновения скенер. Затова и така се чудех какво да направя- на скенер ли да отида, или на това изследване, което е СПЕКТ-КТ. НО, така или иначе днес си смених направлението за скенер с направление за това изследване. Надявам се, че няма да сбъркам. А да се успокоя - засега не мога, защото не зная какви ще са резултатите.
Благодаря за отговорите отново. В крайна сметка е хубаво, когато някой е ходил да каже мнение. А при мен се късае за бял дроб и затова така съм се шашнала, защото диагностиката на този орган  е много трудна и нещата са доста сложни.

# 629
  • Бургас
Здравейте борбени момичета! Знам, че не се радвате на нови попълнения ,защото никой не иска да има нови болни ,но ето че и аз съм вече една от вас. От Бургас съм на 34 години,майка на две прекрасни деца. След като в родния ми град 2 месеца ме лекуваха за измислено възпаление дойдох в София и на  12,07 ме оперира доктор Седлоев в Исул и сега чакам резултатите.Надявам се в петък вече да са готови.Знам само ,че е злокачествено,имам мастектомия на дясната гърда и премахнати всички лимфни възли в дясно.  Искам да попитам какво трябва да правя след като взема резултатите, защото съм от Бургас ,а ще искам назначеното ми лечение да преминава в София. С времето ще имам и още въпроси,така че благодаря предварително на всяка една от вас.

Общи условия

Активация на акаунт