90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 221

• 25 513
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Инке, ние дори не се познаваме реално, за какво подмазване може да става дума  Grinning но пък може да те включа в бабешкото завещание  Joy

Относно визията -
Скрит текст:
на фона на 134-те килограма, които бях през юли 2006 година, днешните ми 75 кг са нещо, за което не съм й мечтала. Освен това аз лично не харесвам жените-момичета. Затова и не искам аз да изглеждам такава. За мен е ненормално една жена на 35 години и с ръст 173 см да тежи колкото ученичка. Нямам амбиции за плочки на корема, нито за изтощителна борба до последната капка целулит. Твърде крайно ми идва, въпреки че самата аз съм много краен човек. В крайна сметка не съм модел и съм достатъчно стара, за да съм разбрала, че външният вид няма никакво значение, освен за здравето. Е, аз се постарах да бъда в здравословни граници.

# 436
  • UK
Алия, във варива пробвала ли си зърнени елда, просо, булгур, киноа? Аз винаги съм минус след тях. След вчерашното просо съм -400.

Не съм пробвала, дори никога не съм ги яла през живота си, освен булгур, идея нямам как се приготвят. Embarassed
Варят се. Simple Smile Рецепти в интернет много, стават хубави неща, в повечето ястия с ориз, оризът може да се замени с някое от горните, пробвай, нещо различно е, вкусно е Simple Smile

# 437
Апропо, винаги съм си мислила, че това си ти на аватара ти.

Crazy
Неее. Това е Цеца Величкович. Аз съм по-хубава  Laughing

Стига спам. Заминавам да разкърша бедра навън, докато не е заваляло
  bouquet внимавайте с обяда

# 438
  • София
дама, може ли да постнеш рецептата за  картофи с моркови и подправки на фурна, ако не те затруднявам
Абсолютна импровизация. За да не ям само печени картофи сложих и толкова горе-долу моркови на колелца. Малко олио, риган, червен и черен пипер, малко сол, вода и запекох. Когато бяха почти готови поръсих листа пресен лук. На мен специално страшно ми допадна.

Та...здравейте и от мен.
Днес въглехидратен.
З - ягоди и кафе със стевия.
О - макарони с дом. сос, чушки и патладжан + зелева салата
В - козунак домашен.
Ей, вчера като се опече и замириса едвам устисках като гледах децата как си го хапват сладко-сладко топъл. Едно залъче само си опитах.  Embarassed

Искам да попитам две неща:
1. Овесени ядки в кой ден и как ги правите?
2. Между храненията на белтъчен, варива и въглехидратен нещо може ли да се хапва? нещо ми се струва, че от обяд до вечеря без нищо малко трудно изкарвам.  Embarassed  Rolling Eyes

# 439
dama,не може да се яде нищо между обяда и вечерята,най много някакъв зеленчук,но по-добре недей.Наливай се с чай и вода,до следващото ти хранене.А и водата е много важна в този режим.

# 440
2. Между храненията на белтъчен, варива и въглехидратен нещо може ли да се хапва? нещо ми се струва, че от обяд до вечеря без нищо малко трудно изкарвам.  Embarassed  Rolling Eyes
До колкото знам не може да се хапва нищо между обяд и вечеря. Някои хора казват, че може да се хапва зеленчук, но според мен не е препоръчително...
И аз имам питане...може ли да се хапва шам фъстък и кога?

# 441
  • София
Алия, във варива пробвала ли си зърнени елда, просо, булгур, киноа? Аз винаги съм минус след тях. След вчерашното просо съм -400.
Днес въглехидрати, правя хайвер от грис, дано стане хубав, мисля да е такова менюто и за обяд и за вечеря, с печени чушки и някаква прясна салата - маруля или домати. За закуска банан.

Елдата и булгура мисля че са за въглехидратен ден, нека да кажат по-опитните момичета

# 442
  • София
До колкото знам не може да се хапва нищо между обяд и вечеря. Някои хора казват, че може да се хапва зеленчук, но според мен не е препоръчително...
И аз имам питане...може ли да се хапва шам фъстък и кога?

Суров шам фъстък може в плодовия ден - 100 грама.

# 443
  • UK
Днес въглехидрати, правя хайвер от грис, дано стане хубав, мисля да е такова менюто и за обяд и за вечеря, с печени чушки и някаква прясна салата - маруля или домати. За закуска банан.

Елдата и булгура мисля че са за въглехидратен ден, нека да кажат по-опитните момичета
Елдата е за варива, за булгура по-опитните момичета казват, че е спорен и пак повечето го хапват във варива.  Peace

# 444
Момичета от няколко дни не съм писала Simple Smile Здравейте   bouquet
Да се похваля за 9 дни съм смъкнала 1,500кг. Знам, че бях казала, че ще се меря чак след водния ден но не устоях на изкушението и любопитството  Embarassed
Днес белтъчен :
З-(чаша вода +оцет) 250мл. Сок от ябълки
О- Кисело мляко
В-може би спанак с яйца Simple Smile
Успех на всички отслабващи не се предавайте резултатите идват бързо когато изпълняваш стриктно и слушаш съветите на повечето тук Simple Smile
Благодаря ви за подкрепата   bouquet

# 445
А овесените ядки са за въглехидратен - обикновено ги ядат за вечеря с компот.

# 446
 Ами нали целите зърна са за варива,а брашната от тях за въглехидратен.Аз си хапвах оризови спагети във въглехидратния.Което ме подсеща за тях и може би ще си направя утре Mr. Green Преди малко Иван Звездев показа много хубава рецепта(само че беше и с тофу,което аз ще изключа).

# 447
Вчера се олях отвсякъде,днес започвам сериозно уж  Laughing
Белтъчен:
З :кафе +морков
О: 3 яйца на тефлон без мазнина с пресен лук и магданоз
В:не знам още,ще ми се мръвкалък  Laughing

# 448
Момичета, на тези, които им предстои хормонална терапия... аз бях 52 кг. преди терапията, забременях на 63 кг. Сега съм 62 кг. Най-трудно се свалят хормоналните килца, така, че внимавайте! ...........................

М дааа , много си права - при първата ми стимулация , която в последствие се прекрати качих за един месец 14 кг. . От 56 кг станах 70 кг. Останалото излишно тегло го добавих след бременноста и тази зима , прекарана в къщи .От това стремглаво качване минаха 5 години и няма и няма сваляне.
Ето на след първият месец от диетата свалих 8 кг. , а след вторият месец само 2 кг. Сега няма да правя втори воден който се пада в други ден .
Има и друго - като прочетох за филийката хляб в белтъчен ден , която избягвах да по- добър ефект уж - си обясних донякъде застоя. Ще я включа ...а колко е горе-долу 72 гр. - филийка или половин...... Дано да има ефект......вие как мислите newsm78

# 449
Привет Hug
Снощната ми вх вечеря в крайна сметка беше курабийки с малко шоколадов сладолед + лентичката черен шоколад.Курабийките ми станаха невероятни, овалях ги хубаво освен в яйце и захар а и обилно със сусам Heart Eyes Другия път ще пробвам и с маково семе Mr. Green
Отчитам си груба грешка,че уикенда не пих почти вода,... и оттам стана задържане на прословутото кило от бобовия ясно е като бял ден Mr. Green, вече ще съм по-внимателна обаче Crossing Arms
Днес ще си разчистваме сметките с килцето Mr. Green Отчета ми за днес:
Закусвах кафе + 4 кивита, останалите 4 хранения ще се яде кивита, ябълки,грейпфрути,имам и суров микс ядки....може и плодова салата да си спретна по някое време. Heart Eyes

Хубав ден на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт