90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 221

• 25 513
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
  • в окото на щастието !
Това за водата след 20ч.наистина е препоръчително.И друг път съм го срещала,а и имаше една фиданка Ника,с доста завидни резултати,тя също беше споделила,че до 20ч приключва не само с храната ,а и с водата и така се спасява от плюс.
   Може би се има в предвид по- голямото количество вода да се изпива сутрин и през деня ,с оглед циклите на организма - чистене и храносмилане , а не да наваксваш вечерта ,като видиш , че не си се справил . НО да не пиеш до сутринта , според мен си е мъчение .
Изаура, браво! Утре ще отчитаме минуси!

Сега вече и вода ли да не пия? Аз не съм гладна и жадна, ама това жестоко ми звучи! Аз до 1 часа съм будна и водата ме спасява, а сега.......
  пий си ,не е забранено ,само совалката до 00 може да е досадна .Това е

# 61
[quote author=Феята с тъмносините коси link=topic=714797.msg24902450#msg24902450 date=
Защо да не са постижими , морковеният дип нищо не струва, както и хайвера от грис , а пък са страшно вкусни и деликатесни , Фейо Синекоса, какво имаш в предвид от моето меню, че не е постижимо за теб  Sad ?

Готвенето-хич ме няма.

# 62
И аз не мисля, че след 20.00ч. трябва да се пие вода. След като това е цикъл на храносмилане, т.е. организма преработва храната е редно да оставим стомаха да си почине, а и бъбреците също. отслабваща мама дава полезни съвети, незнам защо се дразните? Тя каква вина има, че темата свършва след толкова малко и къси странички?

# 63
  • UK
Нинче, би ли дала рецептата за кус-куса с къри? Вкусно си го представям.  Simple Smile Лека вечер на всички!

# 64
 Добър вечер.

Аз понеже съм си жабка си пийвам по 2-3 л. вода само вечер.Отделно е водата,която съм изпила през деня още поне 2 л.Просто много обичам вода Grinning Та мисълта ми е,че това не ми е попречило да сваля почти 18 кг.(доста добре си свалям и в почивката).

Браво на водуващите.Много - ви желая утре.  Peace

Днес:
з-пъпеш
о-филийки с лютеница+салата
в-козуначено коминче с бял шоколад

За закуска утре съм си взела ягодки.Дано да са вкусни.

Лека вечер.

# 65
Нинче, би ли дала рецептата за кус-куса с къри? Вкусно си го представям.  Simple Smile Лека вечер на всички!

Разбира се  Simple Smile Днес го направих така: Пасирам една глава лук+2-3 скилидки чесън+парче джинджифил и ги задушавам в тенджерка с малко зехтин.След това добавям подправките:сол,черен пипер,кимион,червен пипер,къри.После добавям доматен сос,малко след това гъби и накрая аспержите(може да си импровизираш със зеленчуците)оставям всичко да си поври на слаб огън,а отделно си сварявам кускуса.
 По принцип го харесвам повече,не с домати,а с ананас и кокосово мляко,но за режима не съм сигурна тази комбинация дали е  подходяща,по-скоро няма да е.Соса може да се хапва и във варива с ориз и нахут.

# 66
  • Across the Multiverse
Аз също пия вода и вечер. През деня пия около 1 1/2 литра и вечер още около 1 л. Но съм забелязала, че е по-добре когато изпия по-голямата част от водата колкото се може по-рано.

# 67
Момичета, днес ми е плодов, ама реших да е зеленчуков и.... не знам дали вечерята ми беше режимна...
хапнах гъби запържени в олио от гроздови семки с доматен сос. На етикета пишеше, че е само домати и стабилизатор.

# 68
Момичета, днес ми е плодов, ама реших да е зеленчуков и.... не знам дали вечерята ми беше режимна...
хапнах гъби запържени в олио от гроздови семки с доматен сос. На етикета пишеше, че е само домати и стабилизатор.
Кратунка,не знам какво става с теб но забелязвам, че напоследък не си много в крак с режима.Разбира се, че си в грешка и то голяма,пържени неща и то в плодов.Стягай се момиче  Peace   bouquet

# 69
  • София

newsm11

# 70
Ох, голяма глупост направих днес.
Днес съм на ВХ и за обяд си поръчах зеленчукова палачинка, без да се усетя че е пълна с зеленчуков микс в които има и царевица, и грах. И улисана в сладки приказки с приятелки си я омахах. Майко като се усетих изпаднах в ужас. Тъкмо почнах всеки ден да съм на минус и сега леле в следващите дни кантара ще ми е сърдит. Само се надявам да не съм много объркала метаболизма си.

# 71

newsm11
E, хубаво де, ама защо? Нали може зеленчуци?

# 72
зеленчуци ама сурови

# 73
  • в окото на щастието !

newsm11
Тълкуваш режима,както дявола евангелието  Wink МОже зеленчуци,но неовкусени ,за предпочитане сурови ,в краен случай - задушени или на скара,но без сол и сосове, още по- малко - купешки .Нищо, пиши се нережимна и продължавай напред . И по- добре питай тук ,преди да направиш поредната щуротия .С най - добри чувства   bouquet

# 74
  • София

newsm11

Може, но сурови.
А не пържени, и то гъби и то в олио.

Общи условия

Активация на акаунт