90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 221

• 25 513
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
утре ми е ваглехидратен ден и мисля за обяд са си направя спагети със масло,маслини и лютеница кажете ако греша,и някой може ли да ми даде идея за вечеря,пише да се яде 1 линийка черен шоколад това ще рече 4 блокчета нали  Blush

# 706
  • София
утре ми е ваглехидратен ден и мисля за обяд са си направя спагети със масло,маслини и лютеница кажете ако греша,и някой може ли да ми даде идея за вечеря,пише да се яде 1 линийка черен шоколад това ще рече 4 блокчета нали  Blush

Масло се яде само в белтъчен ден.

# 707
Последно кафенце и предавам ключа! Party

# 708
оф понякога си се чудя smile3555 напълно логично е ама ха де като ми се яде и си мисля че всичко може,ами и със лютеничка става благодаря  Mr. Green 

# 709
Може да си вземеш за вечеря парче торта, еклер, кроасан, козунак, сладолед, някой домашен сладкиш, кекс, бисквити с нещо...избора е огромен. И към това- 1 редче черен шоколад.

# 710
  • в окото на щастието !
Айде и аз да си изтипосам  днешното меню  - закуска - ябълка , за обяд и вечеря - ориз с грах и гъби , на обяд 2 чинии ,за вечеря - 1 чиния и марулки с лук .Утре -  въглехидраткиииии smile3508  От сега вече - само водица, че днес май малко изостанах ,струва ми се   Simple Smile     ПП - как ги центрирате тия записи ,моите все се разпльоскват , и карам на 1 ред ?

# 711
ох от 2 дена съм на диета и се едно гладна съм стояла като чух за избора за въглехидратен и   superuu  superuu  superuu

# 712

talasamka   разсмя ме  smile3532

# 713
  • в окото на щастието !
ох от 2 дена съм на диета и се едно гладна съм стояла като чух за избора за въглехидратен и   superuu  superuu  superuu
Но тези неща са за вечеря ,и то - колкото е големината на 1 парче торта . За обяд си знаеш - постно и солено  Laughing

# 714
 Добър Вечер ,мадами , сладурани, фидани !!! Hug Hug Hug
  Момичета , ето ме и мен , захвърлям ключовете за кухня и хладилник и само ВОДА , че имам да си наваксвам (1,5 л нейде до сега).Днес пак леко си омазах деня за часовете за хранене но поне съм режимна.

З:  една ябълка, че беше почти обед +кафе
О:  2 филийки клисав пълнозърнест хляб с лютеница и салата марули
В:  едно парче торта + 2 лентички почти шоколад 

За пръв път пробвам да ям сладки неща във въглехидратния ден, даже малко насила, щото до сега от началото на диетата не усещам липса на сладки храни , даже и задължителното парче шоколад не го правех ...но да разнообразим. Утре Кантарски ще покаже резултата.Напоследък се учудвам че не свалям , а само се вуртя около 66, при начални 69 почти. Но пък се успокоявам , че нали ще трябва и месечния цикъл да идва, дали не е отражение от това , и да съм в застой и да задържам .Кажете, моля Ви как е било при Вас? Евентуални предложения......., много ще съм Ви признателна.

# 715
Така, днес втори ден - сутринта не успях да ям нищо, овсен кафе, че пътувах извън града. На обяд - слата зеле и салата боб, това имаше в стола на университета, и ми казаха , че е режимно Simple Smile За вечеря, не спазих да е същото,но в по-малко количество - ядох булгур,  и салата домати.
Моля ви кажете ми, в правилна посока ли съм, че още малко ми е объркано Simple Smile

# 716
  • UK
Съншайни, добре си, освен закуската - задължителна е, другото - все пак е добре обядът и вечерята да са еднакви, но не всички го спазваме и невинаги е възможно. Кафето чисто, нали?

Аз овапцах манджата днес, нещо не ми се сготви добре месото, май просто такава партида съм случила, язък за хубавия ден, любимият ми белтъчен, а не можах да му се насладя както трябва.

# 717
 Сутринта кантара показа -700гр.  Shocked Незнам как стана това Mr. Green

Днес си направих плодовия ден както си обещах и съм доволна от себе си.Единствено са ми малко храненията за днес(по моите си виждания),но нямаше как.Съвсем режимна съм си обаче:
-банан
-50 гр. сурово кашу
-банан
 За пръв път в плодов приключвам деня в 17.00ч.Ще видим утре Grinning

Лека вечер.

# 718
И аз да се отчета с режимен варива
з: ябълка + кафе
о: 330 грама картофки на фурна
в: малка купичка супа леща и един малък домат с много малко краставица

# 719
Късничко стана вече, но ще се включа отново, че гледам е имало питане към мен от Диетичната .
От скоро съм в почивка - 5 дни и още 1 килограм си замина постепенно, въпреки че менюто ми е почивно. Все още спазвам часовете за хранене, плодовата закуска и разделянето на храните на отделните хранения. Стратегията си имам - за къде без такава  Wink Още не е изпробвана в цялостния си вид, понеже е рано, но до момента смея да кажа, че работи. Понеже по време на режима забелязах, че в белтъчен ден винаги съм на голям +, във варива - на малък +, а няма как да ги изключа от режима си напълно и да я карам на тестено, сладко и плодове, реших да ям храните, от които качвам на обяд и вечерята вече да е въглехидратна (в този случай я правя не по-късно от 18 часа) или плодова (позволих си днес да изям 2 банана за вечеря чак в 19:30, но по време на режима съм яла същото и то дори малко след 20-20:30 часа и минусите ми винаги са били между 1-1.300кг в плодовия ден). Най-добрата ми комбинация за тези 5 дни беше немалко количество пилешко роле със зелева салата на обяд и спагети с кетчуп на Хайнц за вечеря - резултатът беше -500гр.
Неизпълнената част от плана е единият плодов на седмица, а в деня след него съм решила да ям само храни, от които съм забелязала, че не покачвам килограми. Така ще разбера дали е била причината да качвам толкова много в белтъчен заради това, че белтъчните не са приятели на кантара ми или просто защото след сравнително леката храна през плодовия се преминава на по-тежка. Ще докладвам в понеделник, защото плодовият е заплануван за неделя Wink
Решила съм и, че ако кача повече от 1 килограм (дори 1.100кг да са) над килограмите, с които завърших режима, ще си направя втори плодов в 1 седмица, за да върна кантара на мястото му.
Не е кой знае колко сложно, постепенно ще добавя и едно смесено хранене на седмица, за да свикне тялото ми, защото, например, от мусака или пиле с ориз не смятам да се отказвам за цял живот. Просто ще ги ям в малки количества  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт