90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 221

• 25 513
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
 да, сутринта се теглих- 400гр. Grinning
 Да си кажа и менюто за днес:

3.банан
о. руло Стефани със зеленчуци
в. същото, но по-малко количество

# 91
да, сутринта се претеглих - 400гр. Grinning

Малко, но по-добре отколкото нищо ! (: Аз уж съм свалила 1кг., но не смея да се радвам още

# 92
Country, не съм руса, баш църна съм  Hug и другите не бяха  Laughing

Вчера много много се отпуснах. Ядох късно, бях много гладна и съответно ометох доста неща....
Не мога да се организирам сега като излизам навън и това е. Навън няма как да вечерям, първо защото не мога да седна и съм постоянно на жив  кардио-крос-тренажор. високо интензивните тренировки поне имат някакви интервали  Tired
И второ, ето момичето което е яло палачинка със зеленчуци на заведение, ами вероятността да сгрешиш е много голяма, трябва да и правя дисекция за да съм сигурна, че са ми сложили това което съм искала. Днес ще опитам да вечерям първо към 18  и чак тогава да излезем, поне деня става по-дълъг  

# 93
  • София
да, сутринта се теглих- 400гр. Grinning
 Да си кажа и менюто за днес:

3.банан
о. руло Стефани със зеленчуци
в. същото, но по-малко количество

Рулото Стефани не е режимно. Трябва да го направиш само от кайма и моркови, без яйцата и киселите краставички.

# 94

nana77, точно така смятам да го направя с моркови и грах. Точно това имах предвид като казвам зеленчуци, а не със салата  Simple Smile благодаря

# 95
Белтъчен ден:
За закуска е ясно - плодове
За обяд - риба
За вечеря - млечна салата
става ли ?

# 96
  • София

nana77, точно така смятам да го направя с моркови и грах. Точно това имах предвид като казвам зеленчуци, а не със салата  Simple Smile благодаря

Грах не може. Той е за варива.

# 97
Добро утро и от мен! Днес кантара не мръдна, а вчера късно, късно прегреших с една хапка домашна баница, че така ухаеше....
Менюто за вчера беше :
З: Киви
О: ориз със грах и гъби, салата
В: 2 кюфтета с домат
Днес незнам какво ми се яде, сега в почивката ми е многотрудно да си избирам от кое да хапвам.
Чудя се може ли няколко дни подред да си позволя сладка вечеря?

# 98
След белтъчния нямам нито плюс, нито минус, което ме радва, понеже значи, че затвърждавам минуса след плодовия онзи ден.
Днес варива, много ангажименти и театър вечерта. Строявам в раницата кутийката с ориз за обяд и изчезвам.

Слънчев и усмихнат ден, момичета!  bouquet

# 99
 Добро утро и от мен   bouquet

-200 след вчерашните въглехидрати.Надявам се днес,ако не сваля нещо,поне да ги запазя Wink

Запасила съм се с грозде,банан,грейпфрут,сушени кайсии,стафиди,ядки и разни зелечуци за салата,но от опит вече знам,че ще наблегна на зеленчуците  Laughing

Хубав ден   Nature Sunny

# 100
Белтъчен ден:
За обяд - риба
става ли ?

# 101
снощи си опекох едно пакетче белени семки, без сол и всякакви добавки, разбира се. Някои казват, че не трябва да са печени, но така са по-вкусни. Защо да не може, щом зеленчуците могат да преминат термична обработка?  newsm12
Суровите ядки имат много полезни мазнини, които след термична обработка се превръщат във вредни такива  Peace

# 102
Добро утро на всички ! Hug  bouquet Чувствам се превъзходно днес.
Ден 3
з- ананас,черно кафе без захар
о- пица /тестото е без яйца/ ,отгоре домати ,чушки и малко чесън ,бульон
в- малка пица,ще вклуча редче черен шоколад

Аз съм още минус 700 гр. Явно липсата на вафли,чипсове,сандвичи с бекон....и подобни с които се тъпчех ежедневно си оказва влиянието.

# 103
Белтъчен ден:
За обяд - риба
става ли ?

По принцип да, но зависи какво съдържа самата салата
Добре е обяда и вечерята да са еднакви  Peace

# 104
  • София
снощи си опекох едно пакетче белени семки, без сол и всякакви добавки, разбира се. Някои казват, че не трябва да са печени, но така са по-вкусни. Защо да не може, щом зеленчуците могат да преминат термична обработка?  newsm12
Суровите ядки имат много полезни мазнини, които след термична обработка се превръщат във вредни такива  Peace

Освен това по правилата на режима ядките се ядат сурови, така че какво е вкусно на някого не е от значение. И на мен ми е вкусна пицата, ама я ям режимна.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт