90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 221

• 25 513
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
Фиданки здравейте и от мен.След вг -1 кг Crazy.Почнах 19 да свалям,а то пък днеска последен ден и край,малко ме е страх от почивката,но ще се справя предполагам,а и така ми остават 11 кг до целта,и сърце не ми дава да сгафя нещо (с храненето).Днес плодове
з банан
о (след 12) салата от домати,краставици и репичка (неовкусена)
сл з банан
в фреш от грейпфрут
Желая на всички ви хубав ден,и се връщам да ви чета   bouquet

# 331
Добър слънчев ден и от мен! Wink
Нана, страхотна си bowuu

Моя минус от белтъчен си го върнах вчера от бобовия,рррр Close, знаех си,че не трябва да ям картофи вчера и без това ги ограничавам, че са ми дебелеещи и ориза също,ама ми се приядоха ,но не е чак такава драма.... Crazy
Днес ВХ  ще да биде  Mr. Green:
з - 2-3 кивита
о - кук-кус с доматен сос предполагам,че сутринта и без това правих на децата за закуска
в - нещо сладко, може или кекс или курабийки да забъркам + лентичката черен шоколад

Хубав ден, днес пак ще кръстосвеме  детските площадки,  Nature Sunny че от утре нещо пак го дават гадно времето ...  umbrella

# 332
 Simple Smile Simple Smile Simple Smile  Здравейте,хубавелки !
 Току що се изтеглих и си изпих топлата вода, Кантарски вече не го понасям , след вчерашния Въглехидратен ден съм си 66,350........абе никакво раздвижване .....правя суча все съм на тез пусти 66 и грамове до чисти 66, а вече съм от 16 дена на диетата.... Thinking чудя се пак ли аз нещо ги бъркам нещата .., организма ли е виновен ..., то и преди началото на диетата бях с МЦ, сега от него ли се очаква тва несваляне, ..незная аамаа много се отчайвам .Дано след като си дойде и Замине , имам напредък някакъв с тез кила- до замислените ми 57-8 има още ехее много , не съм и на половината даже... Crazy Rolling Eyes Close newsm78 newsm78
 За днес менюто ще е плодово : имам приготвени ябълки, кивита , портокали и един грейпфурт дето ще го омахам ей сега  Blush
 Поздравления на всички минусовки и успещен ден от мен  smile3525

# 333
Здравейте фиданки   bouquet Вчера толкова добре си хапнах от сърцата с гъбките и лука и чак после разбрах, че мама ги е правила с масълце...както и да е пиша си черна точка за смесването. За днес менюто е
З: 3 кивита
О и В: Леща и патладжани ще се ядат май май
Лек и отслабващ ден.

# 334
ppvasileva , зарадва ме   bouquet за захарина

# 335

Моя минус от белтъчен си го върнах вчера от бобовия,рррр Close, знаех си,че не трябва да ям картофи вчера и без това ги ограничавам, че са ми дебелеещи и ориза също,ама ми се приядоха ,но не е чак такава драма.... Crazy

Същата работа, след вчерашния ден съм на същите кила, както след белтъчния. От ориза качвам, от картофите качвам, на следващото завъртане ще пробвам с леща, боб, кафяв ориз.

Днес въглехидрати:
З: Ягоди
О: пълнозърнеста паста с домашно песто от сушени домати и босилек
В: мъфин и лентичка шоколад ще е сигурно

Във въглехидратния ден имам чувството, че не мога да си преценявам порциите. От пастата мисля да си сваря към 75-80г, но вечерята как ви се струва? Много ли е, малко ли е?  newsm78

# 336
Shanel, кисели краставички без захар и без никакъв подсладител открих в магазините на Промаркет - на фирма Крами са-в малки тумбести бурканчета.

Аз днес съм на варива. Импровизирах с една рецепта за картофена торта-стана вкусна, но ще трябва да си пиша черна точка, защото сложих малко масло, а сега като прочетох  разбрах, че маслото не е режимно, извън белтъчен. Жалко!  Sad другият път ще я направя със зехтин или олио.
Да е хубав и отслабващ денят ви!  bouquet

Последна редакция: нд, 14 апр 2013, 12:42 от nelisem

# 337
Благодаря nelisem, но живея в Холандия, а това е страна с много объркана представа за диетични продукти  Tired, та няма ги тези, които казваш

# 338
Здравейте! Аз тъй като съм от скоро на диетата още не съм запозната много добре с нещата. Искам да попитам кога мога да ям зелева и марулева салата, само в плодовия ден ли ?

# 339
Здравейте! Аз тъй като съм от скоро на диетата още не съм запозната много добре с нещата. Искам да попитам кога мога да ям зелева и марулева салата, само в плодовия ден ли ?

Всеки ден, но в плодов не трябва да е овкусена с нищо.

# 340
т.е. например в бобовият ден за обяд може да ям леща, а пък вечерта някаква салата без проблем.. Благодаря! Аз си мислех, че обяда и вечерята трябва да са едни и същи винаги.

# 341
т.е. например в бобовият ден за обяд може да ям леща, а пък вечерта някаква салата без проблем.. Благодаря! Аз си мислех, че обяда и вечерята трябва да са едни и същи винаги.

В бобов ден  можеш да ядеш леща и салата на едно хранене, а също и една филийка пълнозърнест хляб. Наистина е препоръчително обядът и вечерята да са еднакви, но вечерята трябва да е на половината от обяда и без филийката хляб.

# 342
  • София
Здравейте!
Тези дни не пиша много, но карам по план.Засега нещата са тръгнали в добра посока (бавно, но славно).
От началото на диетата са минали 2 четворки и съм с 2,5 кг по-лека. Пожелавам успех на всички!!   bouquet

# 343
Kaka Daka, супер ти е резултатът, заслужена почивка от утре  Simple Smile
нещо се обърках с тези маргарини, масла и зехтини. Маргарин не съм ползвала, масло само за десертите във въглехидратен. Бихте ли ми казали, зехтин и слънчогледово олио може във всички без плодов, а маргарин може на филийката във въглехидратен, правилно ли съм разбрала  newsm78

# 344
  • UK
v3linaa, във вечерята задължително трябва да имаш бобово, всеки ден трябва и в обяда и във вечерята да имаш режимен продукт според деня. Салата маруля или зеле може към основното всеки ден, и на обяд, и вечеря. В плодовия също може пресни салати, но без сол, оцет, олио, тогава може да овкусиш с лимон или някакъв друг плод и семена и ядки, само с режимни за деня продукти.
stambuli, маслото е млечен продукт и може само в белтъчен, олиото, зехтинът и марагаринът са растителни и освен в белтъчен, може и във варива и въглехидрати.

Общи условия

Активация на акаунт