90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 221

• 25 513
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
Kaka Daka, супер ти е резултатът, заслужена почивка от утре  Simple Smile
нещо се обърках с тези маргарини, масла и зехтини. Маргарин не съм ползвала, масло само за десертите във въглехидратен. Бихте ли ми казали, зехтин и слънчогледово олио може във всички без плодов, а маргарин може на филийката във въглехидратен, правилно ли съм разбрала  newsm78

И аз имам нужда от уточнение по този въпрос. Моля, по– опитните с режима момичета за консултация кога може олио, зехтин и масло! Аз досега не бях ползвала масло, само олио и зехтин, но днес в картофеното пюре сложих малко масло, но после чак осмислих, че то всъщност е в групата на протеините май newsm78

Последна редакция: нд, 14 апр 2013, 16:16 от nelisem

# 346
dejie, и аз благодаря за отговора!  bouquet

# 347
dejie, то имало логика, ама  Mr. Green, трябвало да се помисли Simple Smile благодаря ти за отговора   bouquet

# 348
Яд ме е,че четох постовете на някои хора.То бива,бива да си прост,ама чак пък толкова ли бе newsm78.Отслабваща мама,хайде спри се вече бе,не ти ли писна едни и същи глупости да пишеш по милион пъти. #Cussing out Нана ако свали още 10 кг,тя ще изчезне,напълно те подкрепям Кънтри,някои хора и идея си нямат какво пишат.Възмутена съм просто #Cussing out #2gunfire

# 349
Това за килограмите на Нана,не го написа Отслабваща мама.Ако не пишехте по 5 страници обиди,упреци и критики след всеки нейн пост,спамът щеше да е в пъти по-малко.Всеки има глава на раменете си и може да отсее нужното от ненужното...Щом толкова ви дразни,просто прескачайте написаното от нея...Аз пък намирам много истина в някой нейни постове....и си ми е кеф да ги чета.Хора всякакви,интереси всякакви... Peace
И за да не е спам днеска си карам режимен белтъчен-банан за закуска и пилешка шунка със задушени броколи и моркови за обяд и вечеря.

Последна редакция: нд, 14 апр 2013, 14:00 от vanessa80

# 350
  • София
Здравейте момичета, то стана следобед.Simple Smile
Днес варива.
З- 8 сушени смокини.
О и В (като обяда мина) - картофи с моркови и подправки на фурна и зелена салата, поръсена и със сусам.
Вечерята ще е на поовина от обяда.

Bobybont - прочетох за сусама и се вузползвах даже.  Grinning Благодаря ти.
Нана - браво за хляба, у нас обаче мъжът ми е дежурния на пекарната. Даже след малко се стягаме за първа проба козунак, тъкмо за утре вечер. Simple Smile
Аз мисля да се тегля веднъж седмично . Понеделник мисля да е денят.
Преди да почна вчера с диетата бях на кленов сироп 9 дни и толкова захранване. Накрая обаче вече беше страшна борба на корема ми, така че не си представям на сух режим толкова дни, като някои хора.  Rolling Eyes

# 351
Аз днес съм на варива. Импровизирах с една рецепта за картофена торта-стана вкусна, но ще трябва да си пиша черна точка, защото сложих малко масло, а сега като прочетох  разбрах, че маслото не е режимно, извън белтъчен.
Би ли метнала рецептата? Имам картофи за оползотворяване.
И моето мнение е, че Нана има още откъде да сваля килограми - съдейки по снимката, не по килограмите й. Винаги казвам, че е важното как изглеждаш, не колко тежиш. Това го казвам не заядливо, а просто споделящо  Laughing

# 352
Ванеса,знам,че това за Нана,не го написа мама,а Алекс,като ти харесват глупостите и,си пишете на лични Peace

# 353
Здравейте Hug
след бобов съм на 0(а ве4ерята и обяда бяха ориз,от който до сега съм имала+)
днес ВХ Heart Eyes
з банан
о 2 филии с лютеница
в сладолед
НАНА изглеждаш 4удесно  bouquet

# 354
Здравейте момчета. Днес още 1 кг + Явно хормоните ми са полудели, не знам дали е от Ясмина или от друго, но вчера все ми се хапваше нещо и не знаех какво та от тук от там резултата е ясен. Днес съм на плодове
з- ягоди
о- малко ягоди и 1 портокал
в- голяма зелена ябълка

Вода към 3л + 2 чая.
Всичко хубаво, ако преди малко не бях върнала половината обяд Sick
Ще си изям по- късно ябълка и нищо повече. Confused Направо ужас.

Бабс супер си нали знаеш  bouquet
Дано в Пловдив не ви вали, че тук е ужас

# 355
Здравейте! Позволете ми да се включа във вашата групичка Simple Smile от 18.03.2013г. започнах диетата утре ми е първия воден ден. Не съм писала,но Ви чета редовна. На 25г. 65кг. съм вече  newsm53 newsm53 целта ми е 55кг. на 58кг. ще съм доволна висока съм 168см. Надявам се с ваша подкрепа  newsm47 да постигна целта си... Притеснява ме само това,че съм с гастрит и започна често да напомня за себе си от както започнах диетката... Осбено плодовия ден много ми е тежък. За сега това от мен  newsm10 Лек и приятен неделен следобед!

# 356
tinki_15, да не си закъсняла за Ясмина  Wink

# 357
tinki_15, да не си закъсняла за Ясмина  Wink
ИМпосибъл #Crazy
Скрит текст:
Аз го пия заради нарушения в МЦ, иначе всичките ми хормонални изследвания са 6, даже 6+ и не знам за какво е точно
Възможно е портокала да ми е раздразнил стомаха знам ли ooooh!

# 358
Неродена мома, като основа използвах ето тази рецепта, но я пригодих към режима и към своя вкус - без яйцата, а в пюрето не сложих мляко, а само малко вода, но мисля, че без нея щеше да стане по-хубаво:
http://www.zajenata.bg/%D0%BF%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B … -recepta5215.html
 Аз не сложих и средиземноморските подправки, защото не обичам много подправки, а също и чесъна на прах замених с обикновен чесън.    chef

# 359
  • Варна
Понеже напоследък във форума повече се занимаваме с това на кого постовете са по-дразнещи и аз искам да кажа моето мнение. На мене са ми най-досадни постовете на Нана в частта им за ремонта, който прави и след това две страници "Честита придобивка", "Със здраве да си и я ползваш" и подобни, все едно гледам турски сериал. Това нали е форум за 90 дневна диета, а не форум за ремонти. Хайде една покупка се изтърпява, ама цял ремонт, който започва с къртене. Досега разбрахме за гранитогреса, блиндираната врата, пекарната и други купени на половин цена уреди. Моля те Нана, не занимавай всички с този ремонт, който за ужас е още в самото начало. Не искам да си представя колко страници ще се изпишат докато си сложиш електрическите ключове и тоалетната чиния. Ако искаш да пишеш за ремонти, сигурно има и такъв форум където хората се вълнуват от това. Ако толкова държиш да си споделяш точно в този форум поне го прави на скрити.   

Общи условия

Активация на акаунт