90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 221

• 25 513
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
След третата четворка общият резултат е -1.700. Не е много, но пак е добре. Дънките вече ми стават Hug Днес белтъчен:
з. 2 кивита
о. риба със салата и филийка пълнозърнест хляб
в. същото, но наполовина без хляба, разбира се

# 361
Днес ми е въглехидратен ден и мислех да направя брауни за вечеря, но пък то е с масло  Thinking .
Да го заменя ли с маргарин и въобще ще се получи ли? Съвети? Blush

# 362
Привет Simple Smile

Аз нямам какво да отчитам - намирам се в застой - 100-200гр надолу, после на горе и пак така....
Утре ми е първия воден и ще видим след него каква е равносметката за първия месец.

Аз да попитам нещо - във въглехидратен ден е разрешено парче торта и палачинки, но без яйце. Е какво аджеба има в блата на тортата - нали с яйце/а се прави. Тестото за пицата то от какво се прави - не се ли слага и там яйце?!?

# 363
Днес ми е въглехидратен ден и мислех да направя брауни за вечеря, но пък то е с масло  Thinking .
Според мен можеш да си го направиш с маслото  Peace

Аз да попитам нещо - във въглехидратен ден е разрешено парче торта и палачинки, но без яйце. Е какво аджеба има в блата на тортата - нали с яйце/а се прави. Тестото за пицата то от какво се прави - не се ли слага и там яйце?!?
Къде пише, че трябва да са без яйце  newsm78 Нещо съм изпуснала. Иначе има рецепти за постни тесто за пица, смес за палачинки и торти.

# 364
Днес ми е въглехидратен ден и мислех да направя брауни за вечеря, но пък то е с масло  Thinking .
Можеш и с маслото да си го направиш Peace

# 365
  • гр. София
Nestle93, във въглехидратната вечеря може да има масло.

Днешното ми меню е:
З. - банан.
О. - бъркани яйца, салата от краставици.
В. - сирене, зелена салата.

# 366
  • Варна
Ивичка, Нестле, нали въглехидратната вечера е сладка и "греховна". В нея сладкишите могат да бъдат и с яйца, масло, мляко, каквато е рецептата. Но важното е да е само едно парче.
А аз не мога да разбера защо във въглехидратната вечеря се разрешава смесването на яйца и мляко, но само в комбинация със захар. Ако сега някой попита парче баница може ли във въглехидрата вечеря, отговорът на всички, включително и моя ще бъде не. А ако към баницата добавим сладко дали ще може. За една година това не го разбрах. Яйца, мляко, крема сирене и в сладкиш може, но яйца и сирене в баница не може.

# 367
Благодаря ви  Hug

# 368
Цитат
Може също така да се консумират крекери, други тестени изделия, приготвени от тесто без мая или пък палачинки, без мляко и яйца

Копирано от 1-ва стр.  Peace

# 369
Това,което си го копирала е за обяда,който трябва да е постен  и солен.Вечерята се води"греховна",защото  може да се консумират сладкиши с мляко,масло,яйца ,сметана....

# 370
Цитат
Може също така да се консумират крекери, други тестени изделия, приготвени от тесто без мая или пък палачинки, без мляко и яйца
Копирано от 1-ва стр.  Peace

Ето от къде идва заблудата. Това което е цитирано важи само за ОБЯДА във въглехидратен ден. Той трябва да е ПОСТЕН и СОЛЕН.

vanessa80 ме е изпреварила   bouquet

# 371
Здравейте,аз днес съм плодов и ест умирам от глад... Cry

# 372
Хапни малко сурови ядки. Аз по принцип не си хапвам, че само на плодове и сурови зеленчуци си ми е добре.

# 373
  • в окото на щастието !
Здравейте! Притеснява ме само това,че съм с гастрит и започна често да напомня за себе си от както започнах диетката... Осбено плодовия ден много ми е тежък. За сега това от мен  newsm10 Лек и приятен неделен следобед!
 Добре дошла и успех .    bouquet Не се притеснявай от водния , още по- добре ще е да го направиш . Гастритите са със сезонни прояви - напролет и есен се обострят , но с плодовите и водните дни даваме възможност на лигавицата на стомаха да се успокои . Просто избягвай цитрусите и киселите ябълки , наблегни на банани , сушени плодове и сурови ядки в плодов и няма да се сещаш даже за този проблем . Така че - утре си обувай банския и скачай смело ,накрая ще те аплодираме  Laughing                                                                          

Последна редакция: нд, 14 апр 2013, 18:23 от bobybonta

# 374
  • в окото на щастието !
        Мило дете, напиши какво си яла и колко вода изпи, за да видим защо умираш от глад ? Често бъркаме глада и жаждата .                                                                                                                                                                                        Аз да се отчета все пак - закусвах банан , обяд - постна пица и за вечеря - милинки с малиново сладко. Приключих в 17,45 .

Общи условия

Активация на акаунт