90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 221

• 25 513
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Благодаря Bobybonta ще се постарая да издържа водния ден мисля да го комбинирам с топъл чай (като го пия по-бавно ме поза сища). Отивам да прочета за утрешния ден на 1ва страница. Лека вечер!

# 376
Цитат
ще видиш , сега след твоето, щом си на 33 дена вече - 33 дена трябва да правиш захранване ,за да не качиш, а тогава е много  трудно , да се владееш .

Много отдавна не правя захранване. През деня ще съм на плодуване, а вечерята ще е постна без захар/захарни изделия, бяло брашно, пържено. Ще пия само неподсладен чай и вода. И така до Великден. Би трябвало да съм без промяна или с лек минус в теглото по време на това "захранване". А и плодуването още не е свършило.Simple Smile

Цитат
90-дневната я правя, за да махна килограмите качени от водни и сухи пости   и да се отърва от вредният навик, сутрин нищо освен кафе - късен обяд и вечеря и ядене посред нощ.

Не ми е ясно как качваш килограми, т.е. постигаш обратен ефект, от водни и сухи пости. Crazy
Тези вредни навици би трябвало да са отдавна изчистени след толкова диети.

Мерси за филма. Само където трябваше да търся друг сайт, за да го гледам без субтитри. Simple Smile

# 377
Мина и днес. Хапнахме, пийнахме 2-3 литра, нищо ново под слънцето.
Утре въглехидрати.

# 378
Здравейте, дами!!!
Аз приключих отдавна за днес.
З:портокал
О:фасулена салата + филийка пълнозърнест хляб
В:същото(без филийката)
Дано утре не съм на плюс и да има малък минус след днескашната теглилка 79.4кг.!!!
Хубава и спокойна вечер Ви желая.!

# 379
Аз на ден пия 1.5 вода-1 шише
днес ядох-ягоди,1ябълка,1морков,100гр ядки 1 киви и 1 грейфурт

# 380
Да се отчета и аз за деня.

з: банан
о: въпреки пътуването, успях да пристигна навреме,за да си направя едни спагети с лютеничка, и избегнах яденето на заскуски.Simple Smile)
в: парче страхотна торта + лентичка черен шоколад.

Кантара тези дни ме ядосва, да видим какво ще покаже след плодов утре. А в събота ми предстои първи воден ден и отсега събирам кураж.

# 381
  • dobrich
здравейте и от мен днес плодов, а утре първия ми воден дали ще се справя не знам.тази седмица не съм доволна никак само един кг за седмицата а бях абсолютно режимна само едната ми вечеря дето беше по-голяма от обяда явно това е оказало голямо влияние.утре май има много които са на водица .пожелавам успех на всички и на мен най вече много искам да успея.

# 382
Аз на ден пия 1.5 вода-1 шише
днес ядох-ягоди,1ябълка,1морков,100гр ядки 1 киви и 1 грейфурт
Много ти е малко водата, даже и да не си на диета. Пробвай да пиеш повече    bouquet

# 383
Отчет за плодов ден
закуска ягоди
обяд банан и слънчогледови семки
след 2 часа банан, круша и  слънчогледови семки
вечеря 4 сушени смокини
3.5л вода
Утре ми се пада втори воден ден, но смятам като първия да го пропусна Peace

# 384
Кой заключваше кухните, предавам ключа за моята Simple Smile
Финиширах в 18 часа с 5 грейпфрута, 1 шепа орехи и 3 л. вода
Утре белтъчен. Мисля пилешка супа със зелена салата. И вече се моля за wc, че станаха 6-7 дена. Опитах киви, круши, зелена салата, но уви.

# 385
  • София
Добра вечер на всички!

Прекрасен ден в Пловдив изкарахме. Нищо общо с времето в София.  Grinning

Менюто за днес бе

з - банан и кафе
о - ориз със зеленчуци
в - кафе с мляко

Неродена, надявам се, че си имала предвид, че няма нужда да свалям повече  Mr. Green

# 386
Добра вечер на всички!

Прекрасен ден в Пловдив изкарахме. Нищо общо с времето в София.  Grinning

Менюто за днес бе

з - банан и кафе
о - ориз със зеленчуци
в - кафе с мляко

Неродена, надявам се, че си имала предвид, че няма нужда да свалям повече  Mr. Green
какви са тия оскъдни вечери два дни  bash box
айде мести се в Пловдив да живееш и аз идвам
 bowuu

# 387
  • София
Тинки, карах чеде и няма как да контролирам метла и да ям  Joy

# 388
Тинки, карах чеде и няма как да контролирам метла и да ям  Joy
а трябва Laughing аз на лекции съм ръфала сирене Joy
Нямам търпение за утрешния ден, има си марулка newsm68

# 389
здравейте и от мен днес плодов, а утре първия ми воден дали ще се справя не знам.тази седмица не съм доволна никак само един кг за седмицата а бях абсолютно режимна само едната ми вечеря дето беше по-голяма от обяда явно това е оказало голямо влияние.утре май има много които са на водица .пожелавам успех на всички и на мен най вече много искам да успея.

Стафидка, от какво не си доволна?! Като ти гледам лентичката - 9 кг. за 27 дни е прекрасен резултат!
 И аз като Кака Дака приключих днес диетата, от утре ще почиваме.

Общи условия

Активация на акаунт