ББ Кремове 4

• 116 590
  • 761
  •   1
Отговори
# 570
И за мен СС-то на Биотен е някакво недоразумение, просто оцветен обикновен крем, както и Нивеа, между впрочем. Гарниетата са класи над тях, наистина разработени като ББ-та. А за разликата между ББ и СС крем съм се изказвала- за мен разликата е между самите брандове и не толкова като концепции за ББ и СС.  Peace

# 571
Купих си ББ-то на "Боди Д" за мазна и комбинирана кожа. Като за първи път с този бб - става, даже е  много приятен. Очаквах да е обикновен тониран крем без особени достойнства, но той ме изненанада приятно. Доста силно е парфюмиран, в процеса на носене се отмирисва.
Тепърва ще събирам впечатления..

Момичета, подновявате ли ББ-крема си през деня по някое време? Как процедирате в такъв случай?
Често коментираме, че изчезва, че след някой и друг час го няма, при мен също забелязах подобно нещо. Обаче ползвам коректор, руж и пудра върху крема. Откъдето идва и въпросът ми за подновяването - все пак (хипотетично) ако сложа втори слой върху пудра и руж, мисля, че би станала цапаница или поне неполезна за кожата смес. Как се справяте вие?

# 572
  • София
Видях че Lumen имат нов ББ серум,някой да го е виждал на живо,да сподели?

# 573
Последно си взех на Dior този:
http://www.sephora.com/diorskin-nude-bb-creme-P377753

Доволна съм.

# 574
Здравейте,  момичета. Привършвам първия си ББкрем - Нивеа. Като цяло ББ крем като продукт ми хареса, защото хич нямам време да се задържам пред огледалото, а ефекта му ме удовлетворява. Кожата ми е от сухичките и се чудя дали можете да ми препоръчате някое кремче, което да е подходящо за такава кожа - суха и светла  Whistling

Оня ден чух и за СС кремовете, ама не съм запозната още с тяхната роля , та ще се запозная, виждам че и тях обсъждате.

Ще се радвам, някой да ми препоръча крем, който да не изсушава кожата, защото този на Нивеа, определено не е най-хидратиращия.  Peace
ББ крем, който със сигурност хидратира, е Hydreane BB на La Roche-Posay. В Ремедиум е на цена 21 и нещо, има и тестери. Цветовете са два - "светъл" и "среден", като светлият е с розов подтон и добре се адаптира към естествения цвят на кожата. Има фактор 20. Икономичен е, аз от ноември ползвам тубичка от 40 мл и изглежда като недокосната.

# 575
  • Berlin
Може ли някой да ми сравни Миша Complete Cover #23 с някой от Petit BB Cream на Holika Holika? Кой от тях е най-близък като цвят до Миша-та? Тези, които са за суха кожа по описание, дали ще стават и за по-мазна? Simple Smile Че точно 3 от тях съм харесала - Clearing, Moisture и Watery и не знам кой да си избера, а не намирам мострички. Praynig Благодаря! Simple Smile

# 576
  • София
Може ли някой да ми сравни Миша Complete Cover #23 с някой от Petit BB Cream на Holika Holika? Кой от тях е най-близък като цвят до Миша-та? Тези, които са за суха кожа по описание, дали ще стават и за по-мазна? Simple Smile Че точно 3 от тях съм харесала - Clearing, Moisture и Watery и не знам кой да си избера, а не намирам мострички. Praynig Благодаря! Simple Smile

Аз имам Миша 23 и watery BB, но те са много много различни. Миша има почти пълно покритие, а този на Холика е лек и хидратиращ. Миша е по-тъмна и жълта  Thinking и холиката не става за мазна кожа.

# 577
  • Berlin
Благодаря, не държа на покритие, по-скоро като цвят кой да избера и като усещане при мазна/комбинирана кожа.

# 578
  • София
Abs, имам този:

http://www.ebay.co.uk/itm/Holika-Holika-Essential-Petit-BB-Cream … sh=item20be633987
и този:
http://www.ebay.co.uk/itm/Missha-M-Perfect-Cover-Blemish-Balm-BB … sh=item51b8e57dc8

даже имам и такъв  Laughing:
http://www.ebay.co.uk/itm/Baviphat-Office-Lady-BB-Cream-2-45ml-B … sh=item4604a04a23

Ако те интересува,  утре към обяд мога да ги снимам на дневна светлина. Peace

# 579
  • Berlin
Благодаря, този (единствено) не ме грабна нещо. Simple Smile Ако Watery не става за мазна кожа, то и другият сигурно няма да стане, така че освен да пробвам на сляпо с Clearing … Simple Smile

# 580
Някои има ли впечатления от ББ крема на ЛА РОШ?

# 581
Няма как да се подновява с руж отгоре, а и без него не бих пробвала. Аз ползвам Garnier Oil Free и е доста траен, по-траен от някои фондьотени и то от скъпия клас. Но като ще съм цял ден навън за всеки случай слагам база и нямам никакви проблеми. Добрата база е много хубаво нещо, в някаква тема имаше мнение, че били излишни и кремът вършел същата работа, но лично за мен кремовете за лице имат съвсем друга функция от базите и не ти запазват грима за повече часове. Peace

# 582
Ползвала съм от мостричка този ББ крем и доста добре ми пасна на кожата и като цвят ( светлия ),и като усещане - все едно нямам нищо на лицето си,което е и целта ми,сравнително траен,като се има впредвид,че работя по 11 часа,доста добре се представи.Сега ползвам на Клиник тонирания крем Moisture surge , напролет мисля да си взема ББ-то на Ларош.

# 583
  • София
Ползвала съм от мостричка този ББ крем и доста добре ми пасна на кожата и като цвят ( светлия ),и като усещане - все едно нямам нищо на лицето си,което е и целта ми,сравнително траен,като се има впредвид,че работя по 11 часа,доста добре се представи.Сега ползвам на Клиник тонирания крем Moisture surge , напролет мисля да си взема ББ-то на Ларош.
За мен е супер "лек" и не прикрива добре.....като добра тонираща основа.
За по мазни кожи и без видими дефекти ще е окей.

Аз търся нещо с добър прикриващ ефект. Вчера от лазера се сдобих с две чудни маланинови/изгорени петна и не знам какво да правя. И Мишата не помага....

# 584
  • София
Кремчето на ла Рош на мен ми пасна перфектно на тена на лицето, светлият вариант.
За зимата ми е сухичък, обаче. Иначе се харесвам мнгоо с него, но за зимата- за моята суха кожа, не е най-доброто.

Сега съм с ББто на Филорга, най-светлият цвят ми дава тен на лицето. Тъмен ми идва, но качествата му да прелива добре и попива бързо, компенсират този момент с напасването на цвета.

Вчера от лазера се сдобих с две чудни маланинови/изгорени петна и не знам какво да правя. И Мишата не помага....
Провай с по-светъл цвят стик коерктор отдолу под Мишата. Peace
На мен Мишата ми пасна като ББ крем доста добре. И плътен за зимата и студените месеци изобщо и като тон на кожата, хем бях с 23ката.

Правя сравнение измежду всички ББ които съм пробвала досега.
- Миша 23
- Скин79-цялата серия -и 4те ББта
- Ърбан Дикей ББ крем
- Ревиталифт на Лореал ББ Крем
- Skinfood peach sake bb cream
- Охлювен крем -пак азитаско ББ
- Томи Моли ББ крем
- Др. Джарт ББ- най- любимият ми ББ крем
- Етюд Хаус Меджик ББ крем
- Филорга ББ крем

Общи условия

Активация на акаунт