ББ Кремове 4

• 116 590
  • 761
  •   1
Отговори
# 585
Някои има ли впечатления от ББ крема на ЛА РОШ?
Ползвала съм от мостричка този ББ крем и доста добре ми пасна на кожата и като цвят ( светлия ),и като усещане - все едно нямам нищо на лицето си,което е и целта ми,сравнително траен,като се има впредвид,че работя по 11 часа,доста добре се представи.Сега ползвам на Клиник тонирания крем Moisture surge , напролет мисля да си взема ББ-то на Ларош.
За мен е супер "лек" и не прикрива добре.....като добра тонираща основа.
За по мазни кожи и без видими дефекти ще е окей.

Аз търся нещо с добър прикриващ ефект. Вчера от лазера се сдобих с две чудни маланинови/изгорени петна и не знам какво да правя. И Мишата не помага....

Ms. Gorgeous, Cho Bo Yang предлагам аз. Действително има прикриващ ефект без да стои като ФДТ. Марка е на MISShA и се предлага в 2 разновидности - 1 и 2. Не сивее, не белее, не ставаш като мумия и не е мазен. Доволна съм от него много, макар че съфорумка беше споделяла, че се е изприщила от нещо и подозира него.

А за ЛА РОШ... Бях се включвала в една от темите по повод него. Много лек ако въобще го има като покритие, не blur-ва лицето, особен тониран крем и неприятен при апликация - лепнене едно такова има. Много голямо разочарование беше за мен. Дадох му втори шанс и то защото цената му беше по-висока и ми беше съвестно да го изхвърля, но далеч не ми е от любимците и доскоро седя оставен, неползван и мразен в чекмеджето. Нанасям го с пръсти и нанеса ли го отивам да измия ръцете си - дотолкова гадно е усещането от него даже по пръсти. Тях ги и оцветява за разлика от лицето:(

Радвам се за всички доволни от него и съжалявам, че аз не съм една от тях.  Rolling Eyes

# 586
  • Berlin
Аз днес си поръчах Clearing на Holika Holika Petit bb cream и си взех мостра на този на Ла Рош, да го пробвам. Simple Smile Имах и мостричка на Cho Bo Yang, обаче не мога да я намеря, за да го пробвам. Гледам, че е доста скъп. newsm78 Макар че моят на Миша го взех за 7-8 долара, а сега е 20 в ибей. Shocked

# 587
Пробвайте ББ кремевете на Биодерма, страхотни са. Аз съм с чувствителна кожа и определено ми харесват.

# 588
  • София
Абе, к'вото и да си говорим - корейските ББ кремове са си най-добрите.  Peace

# 589
  • Нейде из лудите гори...
Някой ползвал ли е този СС крем?

Отзиви и от Мaybelline ББ крем???

# 590
Не ми се отваря линка...
Преди години ползвах ББ-то на Мейбълин и не ми хареса - почти нямаше покривност, омазняваше, а и мисля, че цветът ми жълтееше, но това може и да си е била моя грешка.

# 591
  • виртуално

2-3 месеца бях на СС крема на Макс фактор, днес сложих Мишата и ми се струва тежък и лепкав  newsm78

# 592
Миналото лято ползвах Maybelline Dream Fresh BB - най-светлият нюанс /кожата ми е много светла с розов подтон, нормална към суха/, но леко ми жълтееше или по-скоро имаше лек оранжев нюанс. Но при добро разнасяне този проблем може да бъде решен, защото някак се адаптира. За съжаление много бързо започва да се губи и леката му покривност изчезва в някои зони. Нямам какво да прикривам, целата беше изравняване на тена, а ефектът траеше 3-4 часа. И самият финиш не ми хареса особено - дори и порите, които без никаква основа не се забелязват, с този продукт ставаха забележими. Единственият плюс беше по-високият SPF. Не бих го ползвала отново.  Rolling Eyes

Следващият подобен продукт, който мисля да пробвам е Bourjois 123 Perfect CC. Вече успях да погледна нюансите и ми допадат, формулата ми се вижда лека и е със SPF15, което за мен е достатъчно. Като го взема и понося ще споделя впечатленията си.

# 593
  • на кого му пука
Пробвайте ББ кремевете на Биодерма, страхотни са. Аз съм с чувствителна кожа и определено ми харесват.

Каква цена са им сложили?

# 594
Има ли ги вече по аптеките? Защото аз моят си го поръчвах от енцо.бг, другаде нямаше...

# 595
  • Нейде из лудите гори...
Така дали ще се отвори линка
http://www.iherb.com/Physician-s-Formula-Inc-Organic-Wear-CC-Col … fl-oz-35-ml/54277

Благодаря за мненията за Мейбълин - отказахте ме  Mr. Green

# 596
  • София

2-3 месеца бях на СС крема на Макс фактор, днес сложих Мишата и ми се струва тежък и лепкав  newsm78
Да, по-тежки са определено. Но пък не ми запушват кожата и стоят прекрасно!  Heart Eyes
Ох, зарибихте ме пак да си взема Миша.  Crossing Arms

# 597

Като се изключи напасването на цвета, което не е лесно особено за летния сезон  Wink

На мен Миша ми харесваше много в началото, но на фона на Биотен например Миша се усеща тежичка на лицето. А Биотен като цяло ме изненадаха. Доста прилично е кремчето за ниската си цена Simple Smile

# 598
На мен пък не ми хареса, нямаше покривност.

# 599
Някой ползвал ли е този СС крем?

Отзиви и от Мaybelline ББ крем???
Аз ползвам Мейбълин и си го харесвам, предпочитам го пред останалите най-вече заради високия фактор - 30.
Наскоро си купих и на Елизабет Арден, харесва ми повече, но е с фактор 15 и лятото няма да го слагам. Не го водят ББ ама все тая  Mr. Green
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003JBX4N2/ref=oh_details_o04 … ie=UTF8&psc=1

Общи условия

Активация на акаунт