ББ Кремове 4

• 116 495
  • 761
  •   1
Отговори
# 690
Ами значи и темата не си чела много, защото се предлагат много мостри на корейските. Wink

Къде ги тези мостри ? Не съм я чела от-до , вярно.

# 691
  • Berlin
Можеш да си поръчаш от ебей мостри на ББ крем, на Скин79 са доста разпространени и така да си прецениш.

# 692
Можеш да си поръчаш от ебей мостри на ББ крем, на Скин79 са доста разпространени и така да си прецениш.

Чак да си поръчвам и да ги чакам  и плащам , без дори да знам дали крема ще ми понесе , защото и често правя алергии към козметика . Все пак благодаря за отговора.   bouquet

# 693
BB крема на Collin е чудесен, порзвам го от поне 2-3 години. Кожата ми е смесена, ползвам го почти всеки ден. Понеже е хидратиращ, не ми се налага да се мажа с допълнителни кремове.
По принцип си вземах номер1, най-светлия, но преди няколко месеца ми казаха, че са го спрели. Минах на номер2 и покрива още по-добре и не ми е тъмен.

Единственото нещо, което не ми харесва е че се намира много трудно и само от салони за красота. Все се надявам да го открия в някои онлайн магазин  Simple Smile

# 694
Колкото повече изисквания имаме към даден продукт толкова по скъп е тои,така мисля аз PeaceИскам да похваля отново ББ крема на Артдеко вече след по продължително ползване,не ми цапа дрехите(или поне не се е случвало),прави лицето гладко и приятно,отскоро го слагам и когато ходя на тренировки и съм приятно изненадана,че след това си имам продукт по лицето.Единственото,което не ми допада в него е до някаде миризмата му,но може и аз да съм по чувствителна откъм мирис,в никакъв случаи обаче не е силна и натрапчива Peace

# 695
  • Има много детски смях.
 Joanna* , благодаря за споделеното инфо  Hug
Може ли снимка- да го видя как ТОЧНО изглежда.
Откъде си го купуваш, по фрии- шоповете има ли го? Ориентировъчна цена? Как се "държи" при жега и влага? Че сега лятото просто не ми се мисли, как гримът и всичко останало ще ми бъде изяждано от кожата буквално за часове.  ooooh!

# 696
Момичета, знаете ли дали този СС крем Rosaliac на La Roche Posay го има в БГ?   bouquet

# 697
Момичета, ББ крема на Ревлон го има вече в Дъглас   Laughing В събота ще ходим с моята приятелка да си го купим  Peace

# 698
  • София
Не. СС на Ла Рош няма все още.
А и Мейкъп Али, обикновено правят рецензии за по-нови продукти. Не всички достугат до нас обаче.
Както стана и със слънцезащитената крем пудра на Виши. Имаше я във Франция,но не и при нас. Още преди 2 лета. Wink

# 699
Мерси Копче!
Уф, жалко.

# 700
Joanna* , благодаря за споделеното инфо  Hug
Може ли снимка- да го видя как ТОЧНО изглежда.
Откъде си го купуваш, по фрии- шоповете има ли го? Ориентировъчна цена? Как се "държи" при жега и влага? Че сега лятото просто не ми се мисли, как гримът и всичко останало ще ми бъде изяждано от кожата буквално за часове.  ooooh!

Съжалявам за късния отговор, това е снимка :
http://www.maquillagepascher.fr/media/catalog/product/cache/1/im … ollin-paris_1.png
Понеже преди половин година си бях поръчала последните опаковки, спомена ми е за 40-50 лв, но със сигурност не повече. 50 мл е и спокойно го ползвам  4-5 месеца почти всеки ден. Има го само по козметичните салони за поръчка, поради тази причина съм опитвала да го замествам безуспешно през годините. Вземала съм го от такъв салон в Силистра..
Ползвам го през цялата година, включително горещите месеци и съм нямала проблеми. Замества ми използването на крем, дори го водят hydrating tinted cream.
Надявам се да съм била полезна!

# 701
  • Бургас
Момичета, ББ крема на Ревлон го има вече в Дъглас   Laughing В събота ще ходим с моята приятелка да си го купим  Peace
хубав ли е и има ли светли тонове

# 702
хубав ли е и има ли светли тонове

Мога да кажа, че е хубав - поне повече ми харесва от ББ на Гарние. Има 3 нюанса - светъл , много малко по тъмен и тъмен, но не толкова тъмен че да изглежда неестествено   Sunglasses  Но най - добре става с проба  Peace

# 703
Здравейте момичета,
извинявам се предварително ако задавам вече обсъждан въпрос,но нямам време да прочета за в момента всички теми за ББ-кремчетата и затова ще попитам директно  Embarassed....
Някой поръчвал ли е ББ крем от Aliexpress.com? По опаковка и марка има сходни с тези в Ebay, но съдържанието им леко ме притеснява  Cry
Ето например тези:
http://www.aliexpress.com/item/HK-Post-Free-Shipping-2013-Makeup … l/1650928284.html
или
http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Pro-1-piece-3-color … s/1412713806.html

Благодаря мноого   bouquet

# 704
  • Sofia
Здравейте момичета,
извинявам се предварително ако задавам вече обсъждан въпрос,но нямам време да прочета за в момента всички теми за ББ-кремчетата и затова ще попитам директно  Embarassed....
Някой поръчвал ли е ББ крем от Aliexpress.com? По опаковка и марка има сходни с тези в Ebay, но съдържанието им леко ме притеснява  Cry
Ето например тези:
http://www.aliexpress.com/item/HK-Post-Free-Shipping-2013-Makeup … l/1650928284.html
или
http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Pro-1-piece-3-color … s/1412713806.html

Благодаря мноого   bouquet

Корейските марки ББ кремове е добре да се поръчват от корейски доставчици. С китайците рискуваш с ментета  Peace Този конкретно може и да не е, но риск си има..

Общи условия

Активация на акаунт