ББ Кремове 4

• 116 480
  • 761
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Здравейте  Hug Да споделя, че от 2 дни ползвам ББ кремчето на Филорга (дадоха ми тестерче в Ремедиум), по-светлият вариант, и съм много доволна. Изравнява тена, слива се добре с кожата, но му трябват 10-ина минути за целта. Икономичен крем е и според мен си заслужава покупката в пълноразмерен вариант.

Като привърша това, ще пробвам и Ербориан и в началото на май ще реша с кое да се сдобия - Филорга, Ербориан или СС крем на Dr. Brandt Simple Smile

Весели празници на всички   bouquet

# 736
Здравейте, може ли да ми кажете под бб крем може ли да се слага друг дневен или серум?

# 737
Аз слагам дневен крем и след  20-30 min. ВВ-крема.

# 738
  • Berlin
Никъде не пише, че не може. Simple Smile Аз даже не чакам много, направо си ги слагам един след друг.

# 739
И аз така си помислих,благодаря:)

# 740
  • Бургас
Здравейте мацки  Simple Smile Някой да сподели впечатления за BB Cream Matte Rimmel   newsm78

Ще се самоцитирим,тъй като никой не ми отговори. Купих си го и искам да го похваля,със смесена кожа съм и досега ползвах на Гарние /за смесена кожа/ .Този на Римел е една идея по-лек като консистенция,не е толкова мазен ,има добра покривност за ББ крем,стои много естествено   PeaceДоволна съм една идея повече,отколкото от Гарние-то  Wink

И аз днес си го купих от Лили,на промоция е,утре ще го пробвам

# 741
  • pomorie
Моля,да ми препоръчате хубав ВВ крем за смесена кожа (лъсвам в Т-зоната),само да не е много светъл,за лятото ми трябва,с жълтеникав подтон на кожата съм,за покривността нямам претенции да е висока..... Peace
Ако някой има излишни мострички,с удоволствие ще го освободя от тях....

# 742

Ще се самоцитирим,тъй като никой не ми отговори. Купих си го и искам да го похваля,със смесена кожа съм и досега ползвах на Гарние /за смесена кожа/ .Този на Римел е една идея по-лек като консистенция,не е толкова мазен ,има добра покривност за ББ крем,стои много естествено   PeaceДоволна съм една идея повече,отколкото от Гарние-то  Wink

И аз днес си го купих от Лили,на промоция е,утре ще го пробвам

Някой друг пробва ли го - и аз учудващо съм доволна от споменатото горе Гарние - имам го и в двата цвята, та ми е интересно сравнението.
http://www.alleshops.net/wp-content/uploads/2013/09/Rimmel-BB-Cream.jpg

# 743
  • Бургас
Аз вчера и днес съм с ББ то на Римел и също съм учудващо доволна,но и Гарние си е хубаво,а това на Римел стои по-матово

# 744
  • София
Светлият цвят на ББ-то на Ербориан е суууупер светъл! А аз се имах за бяла! не ми стои лошо де, ама просто ми е една идея по-порцеланово отколкото си представях. Утре ще пробвам по-тъмния нюанс дали пък няма да е по-добре.. Иначе на Филорга определено светлият е моят цвят, но 1-2 пъти ми се получи много лек, но все пак наличен, кир ефект, когато сложа друг крем отдолу (включително веднъж с Хидра филър). А единия ден, когато реших на "гола" кожа да сложа от ББ-то стана супер. Може би няма нужда от друг продукт под него, но на мен ми се иска да сложа някаква грижа, да не е само по ББ   Crazy

Подължавам с опитите в търсене на идеалния (за мен) продукт от този тип   Peace

Поздрави на всички момичета    bouquet

# 745
  • Бургас
Светлият цвят на ББ-то на Ербориан е суууупер светъл! А аз се имах за бяла! не ми стои лошо де, ама просто ми е една идея по-порцеланово отколкото си представях. Утре ще пробвам по-тъмния нюанс дали пък няма да е по-добре..,

На мен пък светлият цвят на Ербориан ми е тъмен.  Laughing

# 746
  • София
Светлият цвят на ББ-то на Ербориан е суууупер светъл! А аз се имах за бяла! не ми стои лошо де, ама просто ми е една идея по-порцеланово отколкото си представях. Утре ще пробвам по-тъмния нюанс дали пък няма да е по-добре..,

На мен пък светлият цвят на Ербориан ми е тъмен.  Laughing
  Joy Явно не съм толкова беличка. Просто досега не ми се беше случвало най-светлият нюанс да е да ми е светъл  Crazy

# 747
  • Berlin
Днес съм 3ти ден с Миша 23, без крем отдолу и вече имам 3-4 пъпчици по брадичката. Confused Или преди не е имало заради крем отдолу, или аз изобщо не съм обърнала внимание. Преди това носих СС крем на Клиник и нямах никакъв проблем, но пък пак бях с крем отдолу, не съм го пробвала няколко поредни дни без крем, а мисля да си го купя.  newsm78

# 748
  • Бургас
Има ли доволни от хидратиращото ББ-то на Ларош? Подходящ ли е за лятото, с нормална към мазна кожа съм  Simple Smile

# 749
  • Има много детски смях.
От известно време когато съм си в нас през деня, си слагам директно ВВ- то на Ербориан след измиването на лицето сутрин и все така продължавам да съм супер доволна!!!Стои страхотно естествено, кожата не ми се омазнява така брутално, както обикновено, не цапа, не усещам липсата на дневния крем, който слагам обикновено.
Онзи ден даже имах излизане към обяд, отгоре не сложих нито пудра, нито нищо- толкова се харесах как изглеждам към момента. А бях сложила ВВ- то към 8 някъде  Peace

Общи условия

Активация на акаунт