Шарени цветчета и тревички се разлистват, тестовалеж невиждан те отприщват-132

• 27 685
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
Момичета имам един малко странен( тъп ) можеби въпрос, но ще питам   Thinking
При ставане през нощта или много мърдане преди да се измери БТ, това как се отразява спада или се покачва ?   newsm78

# 376
И аз като прочетох "Минка", за същото нещо си помислих
Прахи, успех с кормуването, дано стане шофьор от теб, аз още се мъча Мерси за хранителния режим, аз така или иначе спазвам нещо такова. А как така е възможно човек да си сменя резус-фактора, под какво влияние?
По въпроса за резус фактор и имунология съм 1 към 1 със Зузи.
Пънче
Ева, ако не стане, можем да измислим някакъв престой в Плд за момичето, ще се намери начин.
Пате, авокадото го ям с маруля, пресен чесън, репичка, кефир и ленено семе - любимата ми салата.
Incredible, пожелавам ти да не се задържиш дълго в темата. И без това тук само кукундрел останахме  
Сандра - движението покачва БТ.

# 377
Ние нали цяла тема й кръстихме, че и на мъжа й rotfImbo
Минка мие чинии , а Минчо полира чаши -гот а?   rotfImbo А нова заглавие беше мое дело  bowuu Блонди ме вдъхнови  Mr. Green

# 378
Ние нали цяла тема й кръстихме, че и на мъжа й rotfImbo
Минка мие чинии , а Минчо полира чаши -гот а?   rotfImbo А нова заглавие беше мое дело  bowuu Блонди ме вдъхнови  Mr. Green

скрита лимонка си ни ти  tooth

Сандра, да, ставането оказва влияние на БТ. Добре е преди да измериш да е имало няколко часа покой.

# 379
Пак се включвам с въпрос. Една седмица след овулация (според БТ графиката ми) имам болки в яйчниците, приблизително като преди цикъл. Принципно съм с нисък прогестерон, дали е от него?

Планираме бебе от есента. Междувременно не се пазим извън фертилните дни. В случая подозрителен ми е един контакт два дни преди засечената с БТ овулация (мислех, че ще е по-късно). Отделно на деня на овулацията също имаше случка, но вече без свършване вътре - което е потенциално подозрително, но на нашата възраст - едва ли.

Вярно е, че есента би било по-подходящо, но ако стане, няма да го върнем Simple Smile Вълнувам се, тревожа се, всичко накуп...

# 380
Неродена мома, благодаря ти. И аз се надявам да не оставам много, но знае ли човек. За съжаление нямам много време да пиша,но поне ви чета и се разтоварвам малко. А и защо да сте останали само кукундрели? Аз виждам само лъчезарни и позитивно настоени хора. Ето ви нещо сладурско

Последна редакция: ср, 17 апр 2013, 14:07 от Incredible

# 381
  • София

Incredible, ама разбира се, че може да заповядаш. Стискаме палци за стимулацията. Hug

Весе, добре завърнала се  Hug

Кучо, хич не съм объркала сметките. Истината е, че изобщо не си струва, плюс това като звънях в Софийска вода да ги питам за твърдостта на водата в нашия район ми се изсмяха (а на миялната пише- за твърдост от 1 до 2 степен 1 и т.н.). Та дори да искам няма как да ползвам, защото ще стрелям натъмно колко е твърда  Crazy

Връщам се от тоновете. Малката ни изплаши.. час и половина бях вързана към апарата- по гръб, наляво и накрая на дясно. Малкото зверче (аз ви казвам, че е много луда), освен че почти свали коланите, не свали и пулса, а държеше 180. Накрая се завъртях на дясно (тя така най-обича) и захърка... задържа абсолютно постоянен 148-150  hahaha Определено яко се шашнах, защото много обичам да чуя -" Хмм май нещо не е наред" , добре че не бях аз вързана да ми мерят пулса, че щеше да чукне тавана  ooooh! hahaha В крайна сметка - просто не обича да лежа по гръб и нещо я притиска, за това- да не лежа  Twisted Evil

# 382
Rainy  newsm10. За пореден път не мога да прикача снимка.Толкова ли е трудно или аз нещо изглупявам  smile3511

# 383
Просто добре се вписваш при кукундрелите  Mr. Green /шегувкааа!/
Рейни, мислИ му с тази щерка  Laughing

# 384
  • Gone with the wind
Рейни, важното е, че малката е ОК, пък твоя пулс - кучета го яли  Wink

пс - за сметките имах предвид, че една машинка от ниско-среден клас е 600лв. За тези пари ще си купя 100 кутии сол, които с темпа, с който върви солта у нас, ще ползвам 100на години  Laughing

# 385
  • София

Кучо, я пак за цената  Shocked Погледни и виж, че една машина- ниско, среден клас е около 150-200 лв. Моята е оригинален Бош, произвеен в Германия и с една камара функции, които оскъпяват и излезе 600 лв. Аз купувам от разпродажби и "треска за уреди"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green 600 лв са вече високия клас машини. Разбира се говоря за малките ти да не използваш някоя за 20 комплекта?  Mr. Green Hug

Моме, не ми се мисли изобщо... тя от сега е със страшни претенции, па като излезе просто виждам как всички й се въртим на пети, а тя командва яко в къщата  Twisted Evil

# 386
Пак се включвам с въпрос. Една седмица след овулация (според БТ графиката ми) имам болки в яйчниците, приблизително като преди цикъл. Принципно съм с нисък прогестерон, дали е от него?

да не е имплантация, пиле шарено Mr. Green

Инкредибъл, добре дошла, мила, пропуснала съм те Blush Hug

УеУе, малкото зИленко ще прави мама луда дъждовна гъба tongue fiuuuuuu

# 387
Ами...  Rolling Eyes Не, че не ми мина през ума, но си помислих, че може да е и от прогестерона... Абсолютно циклично усещане имам в момента, а е много рано да се мисли за цикъл - още седмица трябва да имам.

# 388
Зуз, не й бутай фитили  Mr. Green Каквото и да е - то ще си покаже, в момента нищо не може да се каже. Хайде пак си погледни подписа  hahaha

# 389
  • София

Мадмоазел, ами може от доста неща да е, малко е раничко за каквото и да е според мен. Ма дано е имплантационно  Praynig

Зузанас, ще прави и баща си така, не само майка си. Колкото да имам шанс да устискам аз, като поотрасне не ми се мисли като завърти мили очички на баща си как ще се разправям с двамата  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт