Шарени цветчета и тревички се разлистват, тестовалеж невиждан те отприщват-132

• 27 670
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
Добро утро и от мен.  Flower Fairy, pepitta_84 мерси за закуската и кафето. Добре ще ми дойдат за разсънване. Не мога да ви чета редовно и по цял ден, но като почна се забавлявам с вас и не мисля за проблеми Simple Smile.  Тази нощ не спах много добре - постоянно ми се въртят едни мисли из главата. Но като се има предвид , че скоро ми наближава пункцията май е нормално Laughing..

# 421
Глухарче, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Жива и здрава! Късмет и много сбъднати мечти!  Hug
  bouquet newsm59

# 422
Хелоу  newsm57

Глухарчо,  newsm59 Бъди жива и здрава, много щастлива и обичана! Сбъдвай мечтите си с лекота  Hug

Скрит текст:

Веси, много се радвам, че всичко е наред при вас  Hug

Аз пък да кажа за Жоржитата, че са добре с двете малечки, просто нямат никакво време за форума, защото мама е сама с двете принцеси пак.  Mr. Green

От почти 2 чАса съм захванала този пост и все не мога да го довърша Rolling Eyes

# 423
Глухарче, честит празник мила!   ura Пожелавам ти един сладък бебок много скоро!  bouquet
Веси, та ти нищо не си качила до сега! Hug
Закарах детео аз и щях да ревна за малко, като ги видях строени по две и с раничките.Много сладки бяха. Grinning

# 424
  • София
Глухарче, честит празник и от мен! Бъди здрава, много щастлива и обичана!
Дани, аз тръгвам от висок старт и трябва много да внимавам.
Да се похваля, че вече вървя след работа около 2,5 км.
ЗузеHug

# 425
Глухарче, честит рожден ден, нека се сбъднат мечтите ти   bouquet
От сутринта досега единственото нещо, което съм свършила е, че си поръчах едни обувки  Blush Пате, 1 авокадо и на мен ми е много - слагам по половинка.

# 426
Глухарче, извинявай че не ти честитих рождения ден. Честито!Пожелавам ти този ден да е по-различен от досегашните и всичките ти желания да се сбъднат smile3525 happy bd

# 427
  • София
Моме,
Скрит текст:
супер са обувките. Ще ми кажеш ли как е номерацията? Кой номер на кой тук отговаря?

# 428
Привет, мармоти  Hug
Глухарче, Честит рожден ден! Сбъдни мечтите си до една  Hug   bouquet
Моме, много Убави  Heart Eyes
Ох, забравих за другото  Blush
Прекрасен ден  Hug

# 429
Глухарче честит рожден ден, сбъдвай мечтите си с лекота и за подарък една магистралка да видиш  Hug  newsm59

Феичка, Пепи благодаря за закуската и кафенцето  Hug

Принцеске наистина ме погнаха гадости, има една приказка "нестига че гръм ме удари, ами се и насрах" Mr. Green

Incredible добре дошла и скоро да се похвалиш  Hug

Весе радвам се че всичко е наред при теб  Hug

Моме и мен ми интересува номерацията  Flutter, обувките са супер  newsm10

Дани малко по малко нещата ше се наредят  Hug

Мен тази сутрин ми взеха кръчица и сега остава едно голямо чакане до понеделник, ама у наше село е тъй ...
Щях и още да пиша ама забравих, затова пък ви прегръщам всички и чакам хубави новини  Wink

# 430
Полегнала е Тодора, за всички, които я пожелаха  Mr. Green http://www.dancesport.uk.com/shoes/conchart.htm

# 431
  • София
Привет, момичета  Grinning

Глухарче,  newsm59

Втори ден слънце ми се отразява супер зареждащо, надявам се на всички  Praynig

Не запомних почти нищо от прочетеното, стиснати палчета за всички, усмихнат и успешен ден  Hug

# 432
Принцеске наистина ме погнаха гадости, има една приказка "нестига че гръм ме удари, ами се и насрах" Mr. Green
Саше, значи нищо по-кофти вече не може да ти се случи! Joy Отиваш на оправяне!  Hug
Моме, много са шик обувчетата. Къде е Ева да ги види?  Mr. Green А ти веднага да кажеш каква е тая салата с авокадо, че Патокът го няма нещо да ме светне!  Hug
Деситка, простено ти е забравянето!  Hug
Веси, много път бе  ooooh!, ама не е за лошо....ходи - хубаво е!  Hug
Зузанс, хилоу  newsm51

П.П. Забравих да кажа, че гледам вчерашното "На кафе"... много полезно!

# 433
Днес съм голям чатър  Crazy
Принцеска, като не ме четеш внимателно, така е  Twisted Evil Цитирам се от вчера: "Пате, авокадото го ям с маруля, пресен чесън, репичка, кефир и ленено семе - любимата ми салата."
Хайде, ще стартирам работния процес, чакайте ме пак довечера.... освен ако не падне някоя двучертичкова бомба

# 434
Моме, прости ми!  Hug Признавам си, че вчера много бързах да чета, че мъжо мреше от глад  Embarassed Ще се поправя!
Обаче като начало ще си спретна една такава салатка, но без кефир /че го нямам/....

Общи условия

Активация на акаунт